AlirezaLesan
کاربر سایت
سلام نه اصلا درسته كه خاطرات بازي هاي قديمي رو زنده كرده اما بازي ها كاملا متفاوت از نسخه هاي اوليه با گرافيك و گيم پلي فوق العاده جذاب ترند هر چند بازي هاي باز سازي شده هم داره اما شامل بازي هايي كه من گفتم نميشه مثلا نينجا گايدن تمام بازي با قلم انجام داده ميشه و كليه كليدا براي دفاع كردن هستند و ي گيم پلي معتاد كننده با گرافيك خوب داره دوما تو كنسل دستي و بازي هاي اين سبك گرافيك مهم نيست هيجا هم نمي تونه مشابهش رو بازي كني نه ps3ونهxbox360ونه حتيwiiمشكل شما اين كه فقط گرافيك رو مي بينيد و از كنسولي هم كه داريد كور كورانه دفاع مي كنيد من مطمئنم تا حالا به دي اس دست هم نزدي هر چقدر بيشتر بازي كني علاقه مند تر ميشي فكر كردي براي چي دي اس بيشتر از 5 برابر pspفروخته؟vhsjd كراش هم داره خوبشم داره يكي انحصاري برا گيم بوي ادونسه كه مي توني با دي اس بازي كني بقيه كرش ها رو هم دي اس داره مه به نظر من از لحاظ گيم پلي از بقيه نسخه هاي اين بازي بهتره شما هم بهتره نظراتتون رو واسه خودتون نگه دارين هر چند من به نظرات تمامي دوستان احترام مي زارم اما مسخره كردن چيزي كه تا حالا بهش دست هم نزدي كار بچه گانه ايخيلي ممنون از توضيحاتتون
حالا متوجه شدم ds چيه
در واقع يك كنسول دستي است كه داراي بازي هاي تكامل يافته ي كنسول هاي قديمي است
مانند ps1 و سگا درسته؟
فقط كرش داره اگه داشته باشهولي اگه نهچون به نظر من كرش اوج گيم پلي فوق العاده در يك كنسول است:biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:laughing::laughing:
ممنون