PSP يا NDS ؟

کدوم؟

• PSP

رای‌ها: 262 74.6%
  • NDS

رای‌ها: 89 25.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    351
خيلي ممنون از توضيحاتتون :cool:
حالا متوجه شدم ds چيه :)
در واقع يك كنسول دستي است كه داراي بازي هاي تكامل يافته ي كنسول هاي قديمي است
مانند ps1 و سگا درسته؟
فقط كرش داره اگه داشته باشه:love:ولي اگه نه:mad:چون به نظر من كرش اوج گيم پلي فوق العاده در يك كنسول است:love::cool::love::cool::biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:laughing::):laughing::)
ممنون
سلام نه اصلا درسته كه خاطرات بازي هاي قديمي رو زنده كرده اما بازي ها كاملا متفاوت از نسخه هاي اوليه با گرافيك و گيم پلي فوق العاده جذاب ترند هر چند بازي هاي باز سازي شده هم داره اما شامل بازي هايي كه من گفتم نميشه مثلا نينجا گايدن تمام بازي با قلم انجام داده ميشه و كليه كليدا براي دفاع كردن هستند و ي گيم پلي معتاد كننده با گرافيك خوب داره دوما تو كنسل دستي و بازي هاي اين سبك گرافيك مهم نيست هيجا هم نمي تونه مشابهش رو بازي كني نه ps3ونهxbox360ونه حتيwiiمشكل شما اين كه فقط گرافيك رو مي بينيد و از كنسولي هم كه داريد كور كورانه دفاع مي كنيد من مطمئنم تا حالا به دي اس دست هم نزدي هر چقدر بيشتر بازي كني علاقه مند تر ميشي فكر كردي براي چي دي اس بيشتر از 5 برابر pspفروخته؟vhsjd كراش هم داره خوبشم داره يكي انحصاري برا گيم بوي ادونسه كه مي توني با دي اس بازي كني بقيه كرش ها رو هم دي اس داره مه به نظر من از لحاظ گيم پلي از بقيه نسخه هاي اين بازي بهتره شما هم بهتره نظراتتون رو واسه خودتون نگه دارين هر چند من به نظرات تمامي دوستان احترام مي زارم اما مسخره كردن چيزي كه تا حالا بهش دست هم نزدي كار بچه گانه اي

ndsدر مقابلpspخیلی کوچک تر از این حرف ها است؟

psp _god of war را دارد ولی قشنگ ترین بازی nds_ninja giaden است!:cheesygri
:):cheesygri:laughing::cheesygri:laughing::cheesygri:laughing::)
اولش ميگي نينتندو در مقابل پي اس پي كوچيك تر از اين حرفاست بعد از نينتندو تعريف
ميكني جالبه:confused:

سلام نه اصلا درسته كه خاطرات بازي هاي قديمي رو زنده كرده اما بازي ها كاملا متفاوت از نسخه هاي اوليه با گرافيك و گيم پلي فوق العاده جذاب ترند هر چند بازي هاي باز سازي شده هم داره اما شامل بازي هايي كه من گفتم نميشه مثلا نينجا گايدن تمام بازي با قلم انجام داده ميشه و كليه كليدا براي دفاع كردن هستند و ي گيم پلي معتاد كننده با گرافيك خوب داره دوما تو كنسل دستي و بازي هاي اين سبك گرافيك مهم نيست هيجا هم نمي تونه مشابهش رو بازي كني نه ps3ونهxbox360ونه حتيwiiمشكل شما اين كه فقط گرافيك رو مي بينيد و از كنسولي هم كه داريد كور كورانه دفاع مي كنيد من مطمئنم تا حالا به دي اس دست هم نزدي هر چقدر بيشتر بازي كني علاقه مند تر ميشي فكر كردي براي چي دي اس بيشتر از 5 برابر pspفروخته؟vhsjd كراش هم داره خوبشم داره يكي انحصاري برا گيم بوي ادونسه كه مي توني با دي اس بازي كني بقيه كرش ها رو هم دي اس داره مه به نظر من از لحاظ گيم پلي از بقيه نسخه هاي اين بازي بهتره شما هم بهتره نظراتتون رو واسه خودتون نگه دارين هر چند من به نظرات تمامي دوستان احترام مي زارم اما مسخره كردن چيزي كه تا حالا بهش دست هم نزدي كار بچه گانه اي
خيلي خيلي جالبه من كي نينتندو را مسخره كردم؟ :confused:حرف ميزاري تو دهنم؟ بهتره يك بار ديگه
پستمو بخوني بعدشم من به گيم پلي بيشتر از گرافيك اهميت ميدم مثلا همين god of war
من از اين بازي متنفرم گيم پليش صفره ببخشيدا قصد جسارت به طرفداران بازي ندارم
كلا من با شمشيري تخيلي حال نميكنم بعدشم اينه كه من از كنسولم هيچ دفاعي نكردم
ولي خود شما داريد از نينتندو دفاع ميكنيد مثلا امار فروششو به رخ ميكشيد اگه به امار خيلي اعتقاد داري بهتره نتيجه ي نظر سنجي هم ببيني البته خود من به امار و ارقام اهميت نميدم
درسته من به تنها كنسولي كه دست نزدم همين نينتندو هست ولي ديدمش چند دقيقه
از نظر چهره كه به نظر من دوستان دقت كنند گفتم به نظر من و قصد تحميل نظرم به ديگران را
ندارم ولي از لحاظ چهره كنسول پي اس پي بهتر بود
خب ميريم سر اصل مطلب دوستان اعتقاد دارند كه گيم پلي تو كنسول دستي مهم تر از
گرافيك است
call of duty 3/medal of honor heroes/medal of honor heroes 2/tekken/crash of the titan crash tag team racing/daxter/ratchet and clank/god father/driver 76/fifa street 2/
full auto 2/gta liberty city stories/gta vice city stories/need for speed/
pes/sonic rivals/socom/rainbow six vegas/miami vice/brothers in arms/
خيلي بازي هاي خوب پي اس پي ديگه خب حالا بگيد انصافا كدوم يكي از اينا گيم پلي بدي داره:confused::eek:

خيلي خيلي جالبه من كي نينتندو را مسخره كردم؟ :confused:حرف ميزاري تو دهنم؟ بهتره يك بار ديگه
پستمو بخوني بعدشم من به گيم پلي بيشتر از گرافيك اهميت ميدم مثلا همين god of war
من از اين بازي متنفرم گيم پليش صفره ببخشيدا قصد جسارت به طرفداران بازي ندارم
كلا من با شمشيري تخيلي حال نميكنم بعدشم اينه كه من از كنسولم هيچ دفاعي نكردم
ولي خود شما داريد از نينتندو دفاع ميكنيد مثلا امار فروششو به رخ ميكشيد اگه به امار خيلي اعتقاد داري بهتره نتيجه ي نظر سنجي هم ببيني البته خود من به امار و ارقام اهميت نميدم
درسته من به تنها كنسولي كه دست نزدم همين نينتندو هست ولي ديدمش چند دقيقه
از نظر چهره كه به نظر من دوستان دقت كنند گفتم به نظر من و قصد تحميل نظرم به ديگران را
ندارم ولي از لحاظ چهره كنسول پي اس پي بهتر بود
خب ميريم سر اصل مطلب دوستان اعتقاد دارند كه گيم پلي تو كنسول دستي مهم تر از
گرافيك است
call of duty 3/medal of honor heroes/medal of honor heroes 2/tekken/crash of the titan crash tag team racing/daxter/ratchet and clank/god father/driver 76/fifa street 2/
full auto 2/gta liberty city stories/gta vice city stories/need for speed/
pes/sonic rivals/socom/rainbow six vegas/miami vice/brothers in arms/
خيلي بازي هاي خوب پي اس پي ديگه خب حالا بگيد انصافا كدوم يكي از اينا گيم پلي بدي داره:confused::eek:
چي شد پس؟ پستمون خيلي شاخ بود:laughing: ما منتظر جوابيم:-"

واقعا آدم هر چی فکر می کنه به همون صرب المثل گیم پلی بهتر است یا گرافیک بر می خوره DS واقعا از لحاظ گیم پلی تکه اگه همون Nintendogs-Guitar Hero-Ninja Gaidenرو بازی کنید می فهمید چی میگم حالا اینو با گرافیک عالی و جذاب God Of War-Final Fantasy مقایسه کنید و البته قابلیتای دیگر PSP رو هم اصافه کنید که واقعا DS به پای پی اس پی توی این قلم نمی رسه در کل یه مسئله ی سلیقه ای و همه میدونن که اگه یه دستگاه Multimedia بخوان که بازیای جذاب داشته باشه پی اس پی یه چیز دیگست ولی واسه ی بازی DS حرف اولو می زنه بازم میگم سلیقه ایه

چي شد پس؟ پستمون خيلي شاخ بود:laughing: ما منتظر جوابيم:-"
جوابت رو ندادم چون واقعا بحث كردن فايده نداره تو م اگه نمي خواستي نظرت رو تحميل كني منتظر من نمي موندي كه جوابت رو بدم من نميدونم چرا چون بالي يه چيزي200 ميدين حالا بايد بياد به زور بگيد الا و بلا اين بهتره اماره اينجا رو هم قبول ندارمبه چند دليل مردم ايران فقط گرافيك ميبينن وقتي بالاي يه چيزي پول ميدن به ز بازي دوست دارن لوازم جانبي بيشتري داشته باشن عشق بازي چنگين مي خوان از كنسول خوئشون دفاع كنن مثل تو تا حالا دستشون به دي اس نخورده اين بازي هايي هم كه گفتي با كنترل بهتراكثرش تو ps2هست اگه كسي ps2يا يه كنسول نسل بعد مثل 360يا ps3داشته باشه اونطور نيازي به اين كنسول با اين سخت افزار نداره تو كنسول دستي هم سخت افزار حرف اول رو نميزنه داداش از رو چهرهنميشه قضاوت كردن در ضمن dsهم كنسول قشنگيه راستيمن خودم طرفدار god of warهستم مي خوام به خاطرش يه pspبخرم يكي از بهترين گيم پلي هايي بود كه تو ps2ديده بودم در كل من با كسي كه از دنيا هم بيخبره و ميگهsaint row2اومدهحرفي ندارم و انتظاري ازش نميره خيلي برات متاسفم

جوابت رو ندادم چون واقعا بحث كردن فايده نداره تو م اگه نمي خواستي نظرت رو تحميل كني منتظر من نمي موندي كه جوابت رو بدم من نميدونم چرا چون بالي يه چيزي200 ميدين حالا بايد بياد به زور بگيد الا و بلا اين بهتره اماره اينجا رو هم قبول ندارمبه چند دليل مردم ايران فقط گرافيك ميبينن وقتي بالاي يه چيزي پول ميدن به ز بازي دوست دارن لوازم جانبي بيشتري داشته باشن عشق بازي چنگين مي خوان از كنسول خوئشون دفاع كنن مثل تو تا حالا دستشون به دي اس نخورده اين بازي هايي هم كه گفتي با كنترل بهتراكثرش تو ps2هست اگه كسي ps2يا يه كنسول نسل بعد مثل 360يا ps3داشته باشه اونطور نيازي به اين كنسول با اين سخت افزار نداره تو كنسول دستي هم سخت افزار حرف اول رو نميزنه داداش از رو چهرهنميشه قضاوت كردن در ضمن dsهم كنسول قشنگيه راستيمن خودم طرفدار god of warهستم مي خوام به خاطرش يه pspبخرم يكي از بهترين گيم پلي هايي بود كه تو ps2ديده بودم در كل من با كسي كه از دنيا هم بيخبره و ميگهsaint row2اومدهحرفي ندارم و انتظاري ازش نميره خيلي برات متاسفم
اون saints row 2 كه تست بچه ها بود:laughing:وگرنه هر بچه كوچولو اي ميدونه كه نيومده:baby:
اصلا ما غلط كرديم گاد اف وار خوبه دي اس هم خوبه ولي تو نگفتي چرا تو پست قبلي حرف تو دهنم انداختي:thinking: بگذريم اين بحثا هيچ فايده اي نداره تاسف هم لازم نيست
بعدشم همه ميگن بازي هاي دي اس خوبه ولي هيچكسي نميتونه بگه بازي هاي psp بده
يك نصيحتم از من بشنو هيچ وقت كنسول دستي را با كنسول خانگي مقايسه نكن:no:

کاربر Lloyd banks,یکم داری تند میری حواست هست؟

هر فرد یه سلیقه و نظری داره,بهتر این مهم رو به کسی تحمیل نکنیم.;)
این تاپیک برای این ساخته شده که اگه مثلا" از DS خوشمون میاد بیایم دلیلمون رو بگیم.

آخرین ویرایش:
کاربر Lloyd banks,یکم داری تند میری حواست هست؟

هر فرد یه سلیقه و نظری داره,بهتر این مهم رو به کسی تحمیل نکنیم.;)
این تاپیک برای این ساخته شده که اگه مثلا" از DS خوشمون میاد بیایم دلیلمون رو بگیم.
بله حواسم هست ما ديگه تو اين تاپيك پست نميديم براي راحتي همه:cheesygri
بله اگه يه ذره دقت كنيد اين ماجرا از وقتي شروع شد كه دوستمون گفتند داري دي اس
را مسخره ميكني و كار بچه گانه اي است در صورتي كه من اين كار را نكردم:confused:
خب ديگه حرفي نمونده ولي اگه كسي را ناراحت كرديم شرمنده

بابا ما اینجا نیومدیم همدیگه رو لت و پار کنیم به این میگن نظرسنجی و هرکسی هم حق داره نظر خودشو بگه به قول آقا احسان هم هرکسی یه سلیقه و نظری داره

من خودم به DS راي دادم چون از قديم هم nes داشتم هم snes و هم N64 براي همين با موضوهايي مثل زلدا آشنام و ... . اما psp هم فوق العادس ،همين كريسس كر خودش دليلي بر خريدنشه.
اگه ميخاي مثل يه كنسول خانگي كه همراته بشيني و بازي كني و با مالتي مدياي خيلي قوي ور بري PSP خيلي عاليه. اما اگه ميخواي وقتايي كه براي چند ساعت بيكاري خودتو سرگرم كني و نفهمي اون چند ساعت چطوري گذشت DS ‌واقعا جذبت ميكنه.
حالا ديگه با خودتونه كه خودتون رو بشناسين، شايد لازم باشه هر دو رو بخرين.
پي اس پي رو اكثرا ديدن اما واسه دي اس پيشنهاد ميكنم از شبيه سازش رو كامپيوتر استفاده كنين و يه كم بازي كنين.

آخرین ویرایش:
جدا این نظر سنجی مشکل داره مثل اینه که بگی wii بهتره یا ps3 .در کل من پیشنهاد می کنم اگر دنبال نواوری و خلاقیت بیشتر می گردی ds ولی اگه دنبال گرافیک بهتر هستی psp که در ایران کنسولی که گرافیک بهتری داره محبوب تره

سلام.خسته نباشيد.من تمام صفحات رو خوندم.
اکثر افرادي که نظر دادن
توي یک خط نوشتن DS بهتره يا PSP!
افرادي هم که توضيح دادن نوشتن دي اس گيم پلي داره پي اس پي گرافيک!
يعني همه بازي فقط گيم پلي هست يا گرافيک؟
به نظر شما دي اس دار ها از اول بازي تا آخر بازي ميخوان با سگشون درد و دل کنند يا
يخ آب کنند یا دود توی آشپز خونه رو فوت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
من به پی اس پی رای میدم چون صفحه ی بزرگ تر و باکیفیت تری داره
میشه توش فیلم و آهنگ پخش کرد(بدون نیاز به دستکاری کردن و برنامه های جانبی)قابل توجه دی اس دارها
بازی های فوق العاده با گرافیک و با کیفیتی مثل
gow/god father/gta vc/gta ls/nfs/fifa/nhl/ و ....................
هرچی فکر کردم دیگه یادم نیومد !!!
طرح فوق العاده جالب و جذاب(درسته همون دسته پی اس 1/2/3هست ولی از طرح بچه گانه دی اس خیلی خیلی سرتره)واقعا واسه دی اس دار ها متاسفم
قابلیت وصل شدن به تلویزیون
یکی از مهمترین مزایا:ورژن های مختلفی واسش می یاد
قابلیت اتصال رم بدون لوازم جانبی!!!
قابلیت دریافت شبکه های تلویزیونی
قابلیت اتصال دوربین
بزرگترین مزیت:cpu فوق العاده قوی تر و غیر قابل مقایسه با ds
و........
اما اونهای که میگن دی اس نواوری داره میشه بگن به جز اون صفحه لمسی کوچیک و یه میکروفون چه نواوری داره؟؟؟؟؟
من شخصا ترجیح میدم بازی رو توی یه صفحه بزرگ و با کیفیت انجام بدم تا
دو تا صفحه کوچیک تر وکم کیفیت تر که فقط یکیشون لمسیه!!!
انقدرهم نگید بازی های دی اس گیم پلی ونواوری داره !!!
اگه شما بخواید دو ساعت با کنسول دستی تون بازی کنید چه چیزی رو ترجیح میدید:
1:یک ساعت و 45 دقیقه بازی بدون گرافیک و 15 دقیقه گیم پلی قوی و فوق العاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2:یا 2 ساعت بازی با گرافیک بسیار بالا وگیم پلی متوسط رو به خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟??????????
راستی کی گفته پی اس پی گیم پلی نداره؟؟؟؟؟؟
داره خوبشم داره ولی اگه با دی اس مقایسه بشه یه ذره ضعیف تره
البته این حرفا یاسین تو گوش ... خوندنه
من منظورم دی اس دارها نیست منظورم کسیه که میاد این نوشته رو نقل قول میکنه و میگه:
دی اس گیم پلی داره فروشش هم بیشتره
در ضمن فروش ملاک خوبی واسه سنجش نیست چون پیکان چند صد هزار برابر
pagani zonda cinque 2009 (عشق منه میگن فقط 5 تا تولید میشه) فروش داشته؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟!!!!!
ببخشید خیلی نوشتم ولی مجبور بودم
بابا خيلي داري تند ميري
من يه غلطي كردم گفتم پي اس پي بهتره كم مونده بود بهم فحش بدن تازه نگفتم دي اس بده فقط گفتم پي اس پي بهتره و از حرفم دفاع كردم
حالا تو با اين كارات بايد منتظر اقدامات زيادي عليه خودت باشي ببخشيد زيادي حرف زدم من واسه خودت ميگم:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or