PSP يا NDS ؟

کدوم؟

• PSP

رای‌ها: 262 74.6%
  • NDS

رای‌ها: 89 25.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    351
فقط چون جفتش رو دارم عرض میکنم اگه psp دارید حتما حتما یه ds بگیرید بعد مطمئن باشید psp تون یه ضرب تو سطل اشغاله .
دیگه شما هم اقرار میکنی ... درسته گیمپلی ds بهتره ولی دیگه اونقدر هم خدا نیست با اون گرافیک اشغالش :sick: .

دیگه شما هم اقرار میکنی ... درسته گیمپلی ds بهتره ولی دیگه اونقدر هم خدا نیست با اون گرافیک اشغالش :sick: .

مجید .. دلبدندم اون اغراقه نه اقرار :biggrin1:
درسته که nds گرافیکش پایینه ولی کسی که کنسول دستی میخره گرافیک نباید زیاد مهم
باشه .. کنسول دستی باید اونقدر لذتبخش باشه که بتونه وقت آدمو پر کنه ... و گرافیک
هیچ نقشی در این کار نداره ... تازه psp هم که گرافیک شاخی نداره ... همون nds با این
که ضعیف تره خیلی جالب تره ... به نظرم psp بچه بازی شده .. هر بچه کوچولویی رو میبینم
رفته psp خریده :sick:

مجید .. دلبدندم اون اغراقه نه اقرار :biggrin1:
درسته که nds گرافیکش پایینه ولی کسی که کنسول دستی میخره گرافیک نباید زیاد مهم
باشه .. کنسول دستی باید اونقدر لذتبخش باشه که بتونه وقت آدمو پر کنه ... و گرافیک
هیچ نقشی در این کار نداره ... تازه psp هم که گرافیک شاخی نداره ... همون nds با این
که ضعیف تره خیلی جالب تره ... به نظرم psp بچه بازی شده .. هر بچه کوچولویی رو میبینم
رفته psp خریده :sick:

کاملا درسته

خز بودن دلیلی بر بد بودن نیست
درسته همه بازیهاش گیم پلی ندارن,ولی همون چند تا{البته تعدادش خیلی بیشتر از چند تا هست}صد تای ds می ارزن.شما پاتاپون,لوکوروکو,gow,ff vii:cc و.... رو بازی کردین؟بازی نکردین دیگه که اینو میگید{البته از حق نگذریم همیشه گیم پلی ds یه سر و گردن بالاتر بوده}اما طبق معادله زیر
گیم پلی + گرافیک =یه بازی تمام عیار
نه
گیم پلی= یه بازی تمام عیار
پ.ن:در اینجا اگه فقط گیم پلی و گرافیک در بازی مهم به حساب اومده,چون بیشتر تفاوت و قدرت مانور دو کنسول نسبت به هم دیگه{چی گفتم!} همین دو تا هست این دو تا رو نوشتم و گرنه خیلی چیزای دیگه ای هم مهمه.

بابا اين تاپيك به نفع NDSهستش چون دارندگان Xbox360 مايكروسافت جونشون براشون كنسول دستي نزده از حسودي به NDSراي ميدن برا همين من طرف دار پروپا قرص PSPهستم

فقط چون جفتش رو دارم عرض میکنم اگه psp دارید حتما حتما یه ds بگیرید بعد مطمئن باشید psp تون یه ضرب تو سطل اشغاله .

شما فن بوي تشريف داري..

ما هم فن بوي هستيم به دل نگيريد چون امكان ندراره قبول كنم XBOX360 بهتر از PS3 هستش

باهاتم وقتي GOWواسه PSP اومده ببين چيه تازه PSP GOتو راهه خوشحال باش
ببخشید که psp go هیچ فرق سخت افزاری نداره با قبلیاش ولی خوب خیلی بهتر از اون ds با اون بازی های آسون و بچه گونشه ... :biggrin1:

ببخشید که psp go هیچ فرق سخت افزاری نداره با قبلیاش ولی خوب خیلی بهتر از اون ds با اون بازی های آسون و بچه گونشه ... :biggrin1:
بابا بريد با اين Dsمزخرف خودتون ميدونيد PSPبهتره بخواتر اين كه چشم نداريد ببينيد سوني بهتره

سلام دوستان . آیا بازیهای ds گرافیکشون رفته رفته بهتر میشه یا گرافیک بازیهای کنونی حداکثر قدرت ds هست.

خوب احتمالا باید با آخرین گرافیکشون بازی رو بزنند.هیچ بازی گرافیک برتری نداره و بعضی بازی ها مثل NBA LIVE 2009 که با گرافیک پایینی در PSP ساخته شده است به علت این است که باید چند صد بازیکن و چندین زمین مسابقه را طراحی کنند ولی بازی های دیگر که محتواشون کمتره گرافیک بیشتری دارن.پس ربط به بازی هم داره.DS تا یه حدی گرافیک داره دیگه، نمیشه دیگه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or