PSN Cards

بابا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه:((

مشخصه دوست من ، اکانتی که برای PSN ساختی ، اگه کشورت رو آمریکا زدی (واحتمالا کانادا) استوری که بهش وصل میشی آمریکا هستش ............ اگه کشورت امارات باشه استورت ریجن 2 هستش ، اگه کشورت استرالیا باشه استورت ریجن 4 هستش ............. واحد پولی بقیه استور ها (انگلستان ، اروپا ، ژاپن) هم اصلا دلار نیست ............... نتیجه اینکه با اکانت آمریکا برو یا اگه نداری یه اکانت آمریکا بساز ...............

دوست من میشه جواب یه سوال دیگه منو بدی:blushing::blushing:

که من مثلا اگه خواستم یه بازی با حجم زیاد رو از psn دانلود کنم .

میشه مثلا قسمتی از این فایل رو دانلود کرد و بعدش ps3 رو خاموش کرد و ادامه دانلود رو یه روز دیگه دانلود کنم

یا باید همه اون بازی رو یه دفعه دانلود کرد

و اگه خواستم یه دفعه دانلود کنم به مشکل گرمایی بر نمیخورم

خیلی خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنی:love:

با تشکر

بله میشه! البته غیر از تم و چند تا چیز دیگه که حجم زیادی ندارند!
من که حتی شده از شب تا صبح گزاشتم(خودمم به خواب ناز رفتم! :d ) و گزاشتم دانلود بشه!هنوز زندست ps3 !
و یک قابلیتی که داره اینه که میتونی بزنی بعد از دانلود فایل خود ps3 خود به خود خاموش بشه!
البته این جاش اینجا نبود :d

من دیدم بعضی از مغازه ها PSN Card با واحد پولی دلار (امارات) میفروشند پس اگه دوستان قصد خرید DLC بازی ای با ریجن 2 داشتن میتونن از این ها استفاده کنن.

من دیدم بعضی از مغازه ها PSN Card با واحد پولی دلار (امارات) میفروشند پس اگه دوستان قصد خرید DLC بازی ای با ریجن 2 داشتن میتونن از این ها استفاده کنن.
خوب روش را نگاه کن ببین زده دلار یعنی ماله امریکا هست نه ریجن 2 :-"

خوب روش را نگاه کن ببین زده دلار یعنی ماله امریکا هست نه ریجن 2 :-"
متوجه نشدی من چی میگم! :cheesygri
من میگم چون PSN Card با واحد پولی پوند کم یاب ــه ( ریجن 2 ) دوستان اگه قصد خرید DLC برای بازی های ریجن 2 شون دارن میتونن از PSN Card ها با واحد پولی دلار امارات هم استفاده کنن!

متوجه نشدی من چی میگم! :cheesygri
من میگم چون PSN Card با واحد پولی پوند کم یاب ــه ( ریجن 2 ) دوستان اگه قصد خرید DLC برای بازی های ریجن 2 شون دارن میتونن از PSN Card ها با واحد پولی دلار امارات هم استفاده کنن!
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
نمیدونم چون هنوز کسی امتحان نکرده
شما بیا این ریکس را بکن بجای تمام بچه ها :biggrin1:

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
نمیدونم چون هنوز کسی امتحان نکرده
شما بیا این ریکس را بکن بجای تمام بچه ها :biggrin1:
من دارم از این کارت ها. فقط روی اکانت امارات امتحان کردم. خب یه اکانت امارات بسازید خرید هاتون رو با اون بکنید دیگه!

امتحان کردم , میشه! (فقط یادتون باشه دلار امارات باشه نه دلار امریکا) :biggrin1:

من دارم از این کارت ها. فقط روی اکانت امارات امتحان کردم. خب یه اکانت امارات بسازید خرید هاتون رو با اون بکنید دیگه!
خوبه که دو تا از دوستان هم امتحان کردن خیلی عالیه که میشه خلاصه خوب اطلاع رسانی کردید :love:
ولی ای کاش زودتر میگفتید بهتر بود :biggrin1:

سلام دوستان من میخوام یه psn کارت بخرم .اما نمی دونم چه مدلی با توجه به اطلاعات زیر می گید و یه عکس هم از 20 . 50 $ میزارید.
اکنت ارپا
uk هست
مثلا بازی tmnt تو اکنت من 6.xx $ هست
اینم p idایم
dani8gb.png

ممنون میشم راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or