PSN Cards

اگر یه بازی رو از PSN آسیا دانلود کنیم و بعد PSN کارت واسه ریجن پال داشته باشیم میشه اون بازی رو خرید؟(احتمالا امکانش نیست)
میشه از طریق یوزر اروپا وارد PSN اروپا شد و اون بازی رو که از PSN آسیا دانلود کردم رو بخرم؟
ریجن کنسول 3 آسیا

داداش هزار بار گفتن بچه ها نميشه به خدا کارت ژاپن مال ژاپن اروپا مال اروپا آمريکا هم آمريکا
صدرا جون خودت رو كنترل كن من هستم AMIR K2 ميگم حالا بعضي ها تازه وارد هستند و اطلاعات كافي ندارند به هر حال با گذشت زمان ياد ميگيرند شما كه نبايد بچه ها رو دعوا كني:blushing:باهاشون مهربون باش
درست هست وقتي شما PSN CARD اروپا داشته باشيد در صورتي ميتونيد ازش استفاده كنيد كه 1_اكانت اروپا داشته باشيد 2_بازي شما ريجنش 2 باشه تا بتونيد مثلا نقشه هاش رو يا DLC ها رو دانلود كنيد
هر PSN CARD براي يك جا هست اروپا براي اروپا و امريكا براي امريكا و ژاپن هم براي ژاپن:biggrin1:

داداش هزار بار گفتن بچه ها نميشه به خدا کارت ژاپن مال ژاپن اروپا مال اروپا آمريکا هم آمريکا
دوست عزیز متوجه منظور من نشدید.این که با کارت ژاپن نمیشه از از PSN اروپا خرید کرد رو، میدونم.من چند تا بازی از PSN آسیا دانلود کردم.حالا اگر کارت اروپا رو بگیرم میتونم با اکانت اروپاییم لاگین کنم و اون بازی رو که الان توی دستگاه نصبه رو ریجستر کنم؟
نمیخوام دوباره برم از PSN اروپا اون بازیا رو دانلود کنم.چون حجمشون زیاده.

دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه:blushing:

که من یه کارت نسخه USA گرفتم و میخوام یه بازی ارکید دانلود کنم . حالا من از کجا بفهمم که فروشگاهی که من از انجا بازی میخرم برای USA هست

با تشکر

دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه:blushing:

که من یه کارت نسخه USA گرفتم و میخوام یه بازی ارکید دانلود کنم . حالا من از کجا بفهمم که فروشگاهی که من از انجا بازی میخرم برای USA هست

با تشکر

بابا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or