صدرا جون خودت رو كنترل كن من هستم AMIR K2 ميگم حالا بعضي ها تازه وارد هستند و اطلاعات كافي ندارند به هر حال با گذشت زمان ياد ميگيرند شما كه نبايد بچه ها رو دعوا كني:blushing:باهاشون مهربون باشداداش هزار بار گفتن بچه ها نميشه به خدا کارت ژاپن مال ژاپن اروپا مال اروپا آمريکا هم آمريکا
دوست عزیز متوجه منظور من نشدید.این که با کارت ژاپن نمیشه از از PSN اروپا خرید کرد رو، میدونم.من چند تا بازی از PSN آسیا دانلود کردم.حالا اگر کارت اروپا رو بگیرم میتونم با اکانت اروپاییم لاگین کنم و اون بازی رو که الان توی دستگاه نصبه رو ریجستر کنم؟داداش هزار بار گفتن بچه ها نميشه به خدا کارت ژاپن مال ژاپن اروپا مال اروپا آمريکا هم آمريکا
اره ماله امریکاستاز کجا بفهمیم واسه کجاه؟ من اکنتم امریکاس رفتم توپ خونه طرف کارت گذاشته جلوم...واحد پولش دلار باشه همون آمریکاه دیگه؟
خوب نوشته عزیز us که معلومه ماله امریکا 50 دلاری داره و فک کنم 20 دلاری :confused:از کجا بفهمیم واسه کجاه؟ من اکنتم امریکاس رفتم توپ خونه طرف کارت گذاشته جلوم...واحد پولش دلار باشه همون آمریکاه دیگه؟
دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه:blushing:
که من یه کارت نسخه USA گرفتم و میخوام یه بازی ارکید دانلود کنم . حالا من از کجا بفهمم که فروشگاهی که من از انجا بازی میخرم برای USA هست
با تشکر