PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
من با کنسول جدید دادن بیرون مخالف نیستم . اما شیوه کار غلطه. الان سونی اومده میگه ps4.5 میدم ولی هیچ بازی انحصاری نداره و فقط فرقش تو فریم و رزلوشن هست تازه اون هم upscale هست و native فورکا نیست .
من اگر جای مدیرهای سونی بودم به جای اینکار ps5 رو با یه سخت افزار قوی روانه بازار میکردم شده 600_ 700 دلار هم قیمتش باشه ولی ارزش داره . آخه من نوعی الان با چه رغبتی برم 4.5 بخرم ؟ فقط به خاطر چند فریم بیشتر ؟ ولی من حاضرم جای 1.5 دو تا 2.5 بدم ولی یه چیز بخرم که بتونم کامل ازش لذت ببرم .
مشکل سونی و مایکروسافت اینه که میخوان کنسول ارزون بدن در حد 400 دلار و معلومه که نمیشه سخت افزار قوی رو همچین کنسولی سوار کرد . شاید یوزر الان دلخوش به مثلا یه میلیون کمتر پول دادن بشه اما در بلندمدت به ضرر خودش هست چون نسلها کوتاه میشن.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

من با کنسول جدید دادن بیرون مخالف نیستم . اما شیوه کار غلطه. الان سونی اومده میگه ps4.5 میدم ولی هیچ بازی انحصاری نداره و فقط فرقش تو فریم و رزلوشن هست تازه اون هم upscale هست و native فورکا نیست .
من اگر جای مدیرهای سونی بودم به جای اینکار ps5 رو با یه سخت افزار قوی روانه بازار میکردم شده 600_ 700 دلار هم قیمتش باشه ولی ارزش داره . آخه من نوعی الان با چه رغبتی برم 4.5 بخرم ؟ فقط به خاطر چند فریم بیشتر ؟ ولی من حاضرم جای 1.5 دو تا 2.5 بدم ولی یه چیز بخرم که بتونم کامل ازش لذت ببرم .
مشکل سونی و مایکروسافت اینه که میخوان کنسول ارزون بدن در حد 400 دلار و معلومه که نمیشه سخت افزار قوی رو همچین کنسولی سوار کرد . شاید یوزر الان دلخوش به مثلا یه میلیون کمتر پول دادن بشه اما در بلندمدت به ضرر خودش هست چون نسلها کوتاه میشن.

نفست از جای گرم بلند میشه ها! آخه نسل قبل کی کنسول 600 دلاری سونی رو خرید که الآن بخواد بخره. این نسل کنسول 400 دلاری داد بیرون، انواع و اقسام رکورد های فروش رو داره جا به جا میکنه. سونی باید یه تخته اش کم باشه که بخواد اقلیت رو به اکثریت ترجیه بده.

• Like
Reactions: Adidas95
چهارتا developer تنبل جم شدن که حس بهینه کردن گیم و انجین رو ندارن. tech land پارسال میگفت 8 گیگ کمه !! جاناتان بلو میگفت بازیم همین الان 5 گیگ رم داره استفاده میکنه Fallout 4 م که روی ps4 بنظرم بین 2-25 فریم اجرا میشه :دی. با این رویه کنسولی با 100 برابر قدرت PS4 میتونه ظرفیتش تو یکی دو سال پر بشه.
نسل قبل سونی 3D رو فشار داد که احدی 3D TV نداشت الانم 4K رو دست گرفته که بازم کسی TVش رو نداره.

این E3 پتانسیل تبدیل شدن به یک کمدی تاریخی رو داره :دی.

خوب من قانع شدم .:Dاگه تفاوت زیاد نباشه من عمرا کنسول عوض نمیکنم حتی برای فریم بهتر .:D;)
گويا تو قسمت gpu كنسول اختلاف زياد هست :
PlayStation 4K to Feature a 2,304-SP AMD "Polaris" GPU

گويا قراره در gpu جديد ps4 neo از معماري جديد AMD به نام Polaris استفاده بشه كه نسبت به معماري قديميتر كه در PS4 معمولي بكار برده شده داراي راندمان بيشتري هست.مثلا اگه PS4 NEO داراي 18 تا CU بود به نسبت از PS4 معمولي با همون 18 CU قويتر هست چون معماري جديد راندمان بالاتري به نسبت هر CU ميده.

بر طبق اخبار زير :
AMD Polaris 10 "Ellesmere" as Fast as GTX 980 Ti: Rumor

GPU جديد با كد نام Ellesmere كه داراي 40 تا CU هست و با معماري Polaris ساخته شده قدرتي معادل با NVIDIA GTX 980TI خواهد داشت كه يك كارت گرافيك هيولا حساب ميشه .

بنظرم با 36 تا CU كنسول PS4 NEO و با در نظر گرفتن معماري جديد اختلاف از 2 تا 2.5 برابر بيشتر خواهد بود و كنسول از لحاظ GPU معادل GPU بكار رفته در 970 GTX تا 980 GTX ميشه قدرت پردازش گرافيكش رو حساب كرد.البته بر طبق شايعه بالا .

يه نمودار هم AMD گذاشته كه نشون ميده كارت جديدش با معماري جديد مقدار قدرتي كه در برابر پولي كه براش ميدين چقدر به صرفه هست:
88a_thm.jpg

نفست از جای گرم بلند میشه ها! آخه نسل قبل کی کنسول 600 دلاری سونی رو خرید که الآن بخواد بخره. این نسل کنسول 400 دلاری داد بیرون، انواع و اقسام رکورد های فروش رو داره جا به جا میکنه. سونی باید یه تخته اش کم باشه که بخواد اقلیت رو به اکثریت ترجیه بده.

خوب نتیجش چی شده الان ؟ کنسول بین نسلی ! شما همون اول یه کنسول 600 دلاری خریده بودی بهتر بود یا حالا که بخوای یه 400 دلار دیگه هم بابت کنسول جدید بدی ؟

بعضی از دوستان چنان از مشخصات فنی ذوق زده ان که آدم تعجب میکنه
فکر کنید اصلا 100 برابر PS4 قدرت داشته باشه. وقتی قدرتش قفل شده باشه و محدود به رزولوشن و فریم شه چه فایده داره؟ شما بازی میکنید هوش مصنوعیش مهم نیست؟ کیفیت تکسچرها، افکت ها، نورپردازی، سایه زنی و صد تا چیز دیگه که تو این کنسول قراره قفل باشن مهم نیست؟
با یه PC به مراتب ارزونتر از PS4.5 میشه تمام این موارد رو با کیفیت بالاتر از PS4 (درواقع همون PS4.5 چون از لحاظ همه چی جز رزولوشن و فریم قراره مثل PS4 باشه) داشت!

با یه PC به مراتب ارزونتر از PS4.5 میشه تمام این موارد رو با کیفیت بالاتر از PS4 (درواقع همون PS4.5 چون از لحاظ همه چی جز رزولوشن و فریم قراره مثل PS4 باشه) داشت!

این دیگه از اون حرفها بود ! با یه سیستم 1.5 میلیونی میتونی بازیها رو در حد 4.5 اجرا کنی ؟ کارت گرافیک تنهاش رو با 1.5 میلیون نمیشه خرید !!!

فکر کنید اصلا 100 برابر PS4 قدرت داشته باشه. وقتی قدرتش قفل شده باشه و محدود به رزولوشن و فریم شه چه فایده داره؟ شما بازی میکنید هوش مصنوعیش مهم نیست؟ کیفیت تکسچرها، افکت ها، نورپردازی، سایه زنی و صد تا چیز دیگه که تو این کنسول قراره قفل باشن مهم نیست؟
یا یک سیستم 400 دلاری (به مراتب ارزونت که تبلت هم نمیدن دست آدم !) بنظرت میشه بازی کرد؟برای مثال میتونی witcher 3 نصب کنی؟ با تنظیمات low هم بعید میدونم بشه ! چه برسه در حد ps4 ! کاری به ps4.5 نداریم !

خوب نتیجش چی شده الان ؟ کنسول بین نسلی ! شما همون اول یه کنسول 600 دلاری خریده بودی بهتر بود یا حالا که بخوای یه 400 دلار دیگه هم بابت کنسول جدید بدی ؟

کدوم کنسول بین نسلی؟! وقتی میشه این حرف رو زد که تایید بشه. الآن چند خبر اومده و هر کدوم هم مشخصات متفاوتی رو اعلام کردند. باید تا E3 صبر کرد ولی من بعید می‌دونم سونی با دست خودش گورش رو بکنه!
دوما اینکه کنسول بین نسلی بیاد یا نیاد، اکثریت گیمرهای کنسولی، 600 دلار بابت کنسول نمی‌دند. بیس یه کنسول 600 دلاری، به 1/4 بیس فعلی PS4 هم نمی‌تونه برسه.

برادر اتفاقا من هفته پیش PC جمع کردم واسه خونه ام ، فقط رم ، کیس ، پاور چیزی حدود 1.200 هستش یعنی تقریبا 400 دلار.یه CPU i5 که بتونه بازیها رو حداقل درست پِلی بکنه نزدیک 850 تومن هستش مادربوردی که اینارو پشتیبانی بکنه...باقی بقایت...شما شاید تازگی سیستم نبستی یا به لطایف الحیلی میتوانی با PentiumD و 4 گیگ رم و یک کارت گرافیک GT630 دوگیگ بازیها رو با اون کیفیت مورد اشاره خودت اجرا کنی که جادوگری ، تازه همین سیستم زاغارت هم بالای 1.300 میشه.طرفداری مضحک نکنید.

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
یا یک سیستم 400 دلاری (به مراتب ارزونت که تبلت هم نمیدن دست آدم !) بنظرت میشه بازی کرد؟برای مثال میتونی witcher 3 نصب کنی؟ با تنظیمات low هم بعید میدونم بشه ! چه برسه در حد ps4 ! کاری به ps4.5 نداریم !
کاش یه تگ "این پست بدون داشتن اطلاعات زده شده" بود که با فونت بزرگ قرمز میشد پس زمینه اینجور پستا کرد. آره میشه، کیفیتشم در این حده:
index.php

که قطعا از PS4 بهتره.
پ.ن: کارت گرافیکه الان حدود 130 دلاره، توی لینکه نیست.
پ.ن: منبع بنچمارک

• Like
Reactions: Hesam_1994
کاش یه تگ "این پست بدون داشتن اطلاعات زده شده" بود که با فونت بزرگ قرمز میشد پس زمینه اینجور پستا کرد. آره میشه، کیفیتشم در این حده:
index.php

که قطعا از PS4 بهتره.
پ.ن: کارت گرافیکه الان حدود 130 دلاره، توی لینکه نیست.
پ.ن: منبع بنچمارک
کاش یه تگ هم به نام (( این پست صرفا برای گمراهی و بدون اطلاعات کامل زده شده )) بود . که به پست هایی مثل این پست شما میشد زد!!
اگر شما تونستی با سیستم ۱۴۰۰ تومنی خروجی با نرخ فریم و کیفیت ps4 تو ۸۰ درصد بازیها ( حتی نه همشون) بگیری . بعد بیابد اینجا همه رو محکوم به بی اطلاعی کنید.
بخدا دو قطعه تو کیس کردن و بنچمارک دیدن به معنی داشت اطلاعات نیست.
بهینه سازی که میشه از طریق کدینگ تو یه سیستم بسته مثل کنسول پیاده کرد توی پی سی که بازار تجاری تر داره اتفاق نمی افته به اون صورت.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

کاش یه تگ هم به نام (( این پست صرفا برای گمراهی و بدون اطلاعات کامل زده شده )) بود . که به پست هایی مثل این پست شما میشد زد!!
اگر شما تونستی با سیستم ۱۴۰۰ تومنی خروجی با نرخ فریم و کیفیت ps4 تو ۸۰ درصد بازیها ( حتی نه همشون) بگیری . بعد بیابد اینجا همه رو محکوم به بی اطلاعی کنید.
بخدا دو قطعه تو کیس کردن و بنچمارک دیدن به معنی داشت اطلاعات نیست.
بهینه سازی که میشه از طریق کدینگ تو یه سیستم بسته مثل کنسول پیاده کرد توی پی سی که بازار تجاری تر داره اتفاق نمی افته به اون صورت.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Fallacy - Wikipedia, the free encyclopedia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or