PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
بچه ها خودتونو گول نزنید رسما تایید شد رفت. df رسما تایید کرد و گفت از منابع مختلف خبر موثق داره. پس این بخش قضیه تمومه. حالا میمونه اینکه آیا ان طرح طرح خوبی هست یا نه؟
پنج سال طول کشید تا از 28 ننومتر به 14 برسن هر چی داریم جلوتر میریم آهنگ رشد تکنولوژی داره کند میشه. برعکس چیزی که اکثرا فکر میکنن این نسل اصلا کوتاه نیست. نه بخاطر اینکه کنسولا ضعیف هستن یا قوی هستن بلکه به این علت که زمانی که برای ایجاد تفاوت اساسی در حد یک نسل لازمه هی داره بیشتر میشه صحبت از 30 فریم و 60 فریم نیست نسل بعدی باید حتما فور کی باشه در عین حال اسستها باید پیشرفت کنن تعداد پولیگونا باید بیشتر بشه باید محیطها بزرگتر بشن باید........ یعنی حداقل ده برابر بیشتر از PS4 حتی اونم شاید کافی نباشه. خوب چند سال باید منتظر موند تا بشه این قدر قدرت رو با 400 دلار داد دست مشتری. یه حساب سرانگشتی نشون میده این نسل خیلی طولانیه

PS4K یه جورایی داره این شکاف رو کوچییکتر میکنه تا تکنولوژی به اون حد برسه. نمیدونم آیا اینن طرح جواب میده یا نه زمان بهش پاسخ میده

منم با این تحلیل موافقم!

از اول هم گفتم، سونی با عرضه PS4.5 میتونه طول عمر کنسول رو ببره بالا و رقابتش رو حفظ کنه. ضمن اینکه حداقل برای خود سونی PS4.5 دردسر ساز نمیتونه باشه. البته به شرطی که قیمت مناسب داشته باشه. اگه مثلا 400 دلار باشه (نهایتش) خوب این گیمرهایی که کنسول فعلی رو میخرن خوب میرن کنسول بهتر رو میخرن.یعنی برای کسایی که از الان به بعد میخوان به خانواده PS اضافه بشن مطلق فرقی نداره. مثال میزنم. مثلا من الان X1 ندارم. اینکه مایکرو بیاد X1.5 بده برای من نتنها بد نیست بلکه استقبال هم میکنم. چون میرم کنسول قوی تر رو میخرم (اگه قصد خرید داشته باشم) و مثلا بازی مورد علاقم GeoW4 رو با گرافیک بهتر بازی میکنم.

سونی با یه بازار یابی مناسب میتونه فروش خودش رو بالا نگه داره و حتی بهترم کنه. چون اگه گرافیک خیلی بهتری ارایه بده و به VR کمک کنه میتونن درکنار هم تجربه بهتری ارایه بدن. این وسط موضوع حمایت سونی از ما PS4 داران فعلی هست. اینکه چقدر میتونه سازندگان رو مجبور کنه بازی هارو برای کنسول فعلی پورت نکنن و کیفیت از بین نره و .... و ریسک از نظر من اینجاست. اگه کیفیت بازی ها در حالت Base Mode بد باشه فروش نرم افزاری بشدت افت میکنه و این میتونه برای سونی گرون تموم بشه.

4k بسیار سنگین هست تقریبا اکثر بازی های خوب برای هیچ کس 4k 60 قابل بازی نیست اما برای حل این مشکل مموری جدید 3 بعدی hbm معرفی شده که نسخه 2 اون 5 برابر یا حتی بیشتر از gddr5 عمل می کنه اما این حافظه فعلا گران قیمت هست اما به هر حال با فراگیر شدنش 4k 60 هم دیگه چیز محالی به نظر نمی رسه. به هر حال برای جبران این اختلافات و بیشتر کردن عمر نسل این کنسول بین نسلی نیاز هست در اینده نزدیک این به نفع همه هست چرا که با بیشتر شدن عمر این نسل و اختلاف کمتر با pc high end همگی راضی می شن.

• Like
Reactions: sadegh93
بچه ها خودتونو گول نزنید رسما تایید شد رفت. df رسما تایید کرد و گفت از منابع مختلف خبر موثق داره. پس این بخش قضیه تمومه. حالا میمونه اینکه آیا ان طرح طرح خوبی هست یا نه؟
پنج سال طول کشید تا از 28 ننومتر به 14 برسن هر چی داریم جلوتر میریم آهنگ رشد تکنولوژی داره کند میشه. برعکس چیزی که اکثرا فکر میکنن این نسل اصلا کوتاه نیست. نه بخاطر اینکه کنسولا ضعیف هستن یا قوی هستن بلکه به این علت که زمانی که برای ایجاد تفاوت اساسی در حد یک نسل لازمه هی داره بیشتر میشه صحبت از 30 فریم و 60 فریم نیست نسل بعدی باید حتما فور کی باشه در عین حال اسستها باید پیشرفت کنن تعداد پولیگونا باید بیشتر بشه باید محیطها بزرگتر بشن باید........ یعنی حداقل ده برابر بیشتر از PS4 حتی اونم شاید کافی نباشه. خوب چند سال باید منتظر موند تا بشه این قدر قدرت رو با 400 دلار داد دست مشتری. یه حساب سرانگشتی نشون میده این نسل خیلی طولانیه

PS4K یه جورایی داره این شکاف رو کوچییکتر میکنه تا تکنولوژی به اون حد برسه. نمیدونم آیا اینن طرح جواب میده یا نه زمان بهش پاسخ میده
دقیقا همینه که شما میگین ... به هر حال امیدوارم نسل طولانی باشه ... نمیدونم بقیه دوستان نظرشون چیه ولی بهتره عوض اینکه انقدر دغدغه سر فریم . گرافیک و ... باشه سر تعداد و تنوع بازی ها باشه ... اصلا بیان 10 برابر کنسول قوی تر بدن .. اگه قرار باشه دوباره بازی های تکراری ، کلیشه ای ، و گرافیک محور ... بدن به چه دردی میخوره ... ؟ الان کلی بازی با کیفیت هست ولی کدومشون حس و حال مثلا shadow of colossus داره ؟ به نظر من قدرت ps4 کافیه ... همین که nd بازی اولش همچین کیفیتی داره کافیه ..

• Like
Reactions: sadegh93
به نظرم یک کنسول قویتر حتما هستش . شایدم سونی یک اسلیم (که در اصل قدرتش مثل 5 فعلی هست) و یک مدل قویتر یا مثلا Neo ?
به هر حال تا e3 معلوم میشه به نظرم
خیلی نمونده
این سکوت هم از نظر منم تاییدی بر این شایعه میتونه به حساب بیادش

آخرین ویرایش:
هنوز ملت تو مرحله انکار هستن؟ بابا بیخیال، هر چقدر زودتر قبول کنید و باهاش کنار بیاید، کار رو راحت تر میکنید برای خودتون.

کیوان چرا تو احتمال نمیدی که ملت دارن خودشون ترول میکنن ؟ چرا نمیشه یه PS4 slim عرضه بشه که هم بتونه Upscale کنه 4k و از طرف دیگه برای VR اون جعبه بیرونی به صورت داخلی در اورده باشن و هیچ ربطی به PS4 قویتر که به عنوان کنسولی که بخواد از نظر بازی کیفیت بهتر از PS4 اصلی عرضه کنه بازی ها رو نداشته باشه .:ar!

من به شخصه نه موافقم نه مخالف نه مشکلی دارم نه چیزی اما احساس میکنم بچه ها دو طرف دارن خودشون ترول میکنن حالا ملت صاحب اختیار هستن میتونن تا زمانی که همچی مشخص بشه تو سر کله هم بزنن و تلاش کنن هم قانع کنن اما من بیرون گود میشینم و از DS3 لذت میبرم و بعدش از UC و بعد مشخص شدن نظر کلی میدم نه بر مبنای شایعه ها به خاطر اینکه شایعه اگه مشخصا درست بود دیگه اسمش شایعه نبود .{20}

کیوان چرا تو احتمال نمیدی که ملت دارن خودشون ترول میکنن ؟ چرا نمیشه یه PS4 slim عرضه بشه که هم بتونه Upscale کنه 4k و از طرف دیگه برای VR اون جعبه بیرونی به صورت داخلی در اورده باشن و هیچ ربطی به PS4 قویتر که به عنوان کنسولی که بخواد از نظر بازی کیفیت بهتر از PS4 اصلی عرضه کنه بازی ها رو نداشته باشه .:ar!

من به شخصه نه موافقم نه مخالف نه مشکلی دارم نه چیزی اما احساس میکنم بچه ها دو طرف دارن خودشون ترول میکنن حالا ملت صاحب اختیار هستن میتونن تا زمانی که همچی مشخص بشه تو سر کله هم بزنن و تلاش کنن هم قانع کنن اما من بیرون گود میشینم و از DS3 لذت میبرم و بعدش از UC و بعد مشخص شدن نظر کلی میدم نه بر مبنای شایعه ها به خاطر اینکه شایعه اگه مشخصا درست بود دیگه اسمش شایعه نبود .{20}

یعنی چی ملت دارن خودشون ترول میکنن؟ وقتی این همه سایت و منابع مختلف اعلام کردن دیگه شایعه نیست. حتی مشخصات سخت افزاریش هم اعلام کردن. واضح تر از این نمیشه. سونی تا وقتش نرسه نمیاد قضیه رو تایید کنه، ولی دلیل نمیشه که شایعه درست نباشه.

یعنی چی ملت دارن خودشون ترول میکنن؟ وقتی این همه سایت و منابع مختلف اعلام کردن دیگه شایعه نیست. حتی مشخصات سخت افزاریش هم اعلام کردن. واضح تر از این نمیشه. سونی تا وقتش نرسه نمیاد قضیه رو تایید کنه، ولی دلیل نمیشه که شایعه درست نباشه.
مشکل دقیقا همین وجود جزئیات بسیار دقیقی هستش که ملت دارن بهش اشاره میکنن موقع معرفی کنسول PS4 ما انقدر جزئیات نداشتیم زمان PS3 نداشتیم و نداریم حتی xbox یا nintendo ها با این همه جزئیات دقیق لو نرفتن چطور میشه یک دفعه سر این کنسول به قول دوستان قویتر انقدر جزئیات داشته باشیم انگار سونی بی خیال همه موارد قرادادی با افراد و شخصیت ها شده که طرف میاد خیلی مشخص میگه نسخه اولیه دادن یا ... جزئیات اینه به نظر من هنوز که هنوزه شایعه هستش تا خلاف این موضوع ثابت بشه بیشتر مثل این میمونه یکی امده گفته مشخصات اینه همه دارن همون تکرار میکنن این میشه ترول خودشون وقتی که واقعیت های گذشته خلاف این داره نشون میده و بر مبنای یک صحبت ملت خودشون به در دیوار میکوبن از هر دو طرف یک گروه که ترول میکنن یک گروه که حال میکنن .

به نظر من PS4 جدید فقط یه نسخه اسلیم از PS4 فعلی هست که بخاطر استفاده از APU جدید که فقط از نظر اندازه با سری قبلی تفاوت داره و کوچکتر میشه گرمای کمتری تولید میکنه و احتمالا مصرف برقش هم بهینه تر میشه. تنها تفاوت سخت افزاری که احتمال اتفاقش خیلی زیاده درایو بلوری کنسول خواهد بود که فقط قابلیت خوندن دیسک های BLUERAY 4K بهش اضافه میشه .

مشکل دقیقا همین وجود جزئیات بسیار دقیقی هستش که ملت دارن بهش اشاره میکنن موقع معرفی کنسول PS4 ما انقدر جزئیات نداشتیم زمان PS3 نداشتیم و نداریم حتی xbox یا nintendo ها با این همه جزئیات دقیق لو نرفتن چطور میشه یک دفعه سر این کنسول به قول دوستان قویتر انقدر جزئیات داشته باشیم انگار سونی بی خیال همه موارد قرادادی با افراد و شخصیت ها شده که طرف میاد خیلی مشخص میگه نسخه اولیه دادن یا ... جزئیات اینه به نظر من هنوز که هنوزه شایعه هستش تا خلاف این موضوع ثابت بشه بیشتر مثل این میمونه یکی امده گفته مشخصات اینه همه دارن همون تکرار میکنن این میشه ترول خودشون وقتی که واقعیت های گذشته خلاف این داره نشون میده و بر مبنای یک صحبت ملت خودشون به در دیوار میکوبن از هر دو طرف یک گروه که ترول میکنن یک گروه که حال میکنن .
خود سونی لو داده

منم جای اونا بودم بجای اینکه یهو بازار رو شوکه کنم از قبل ذهن ها رو آماده میکردم. شما فرض کن تو E3 منتظری بیان بازی معرفی کنن یهو بیان همچین خبری بدن...
مسلما خودشون تو لو رفتن این اطلاعات نقش داشتن حتی شرایطی که برای دولوپرها مشخص کردن لو دادن که به بازار بفهمونن که قصدشون رها کردن PS4 نیست. گذشته از این که اصلا کار درستی هست تو این مرحله سراغ SKU ی جدید رفتن یا نه.... خود معرفی رو خیلی حرفه ای دارن پیش میبرن

• Like
Reactions: vivanred
من که کنسول باز نیستم و این خبر درست یا غلط بودنش زیاد برام مهم نیست و از اونجایی که هنوز PS4 نگرفتم و فقط شاید برای یک بازی بخرمش اتفاقا صحت این خبر برا من خوشحال کننده خواهد بود.

دیدم بعضی دوستان گفتن اگه آپدیت فقط به رزولوشن و فریم باشه عیب نداره. رزولوشن رو تقریبا قبول دارم اما فریم انصافا خیلی تاثیر داره تو بازی. شما یه بازی رو یه بار 30 فریم و 60 فریم بازی کنید واقعا تفاوتشون خیلی زیاده. من به شخصه خودم خیلی وقتا تو PC تنظمیات گرافیکی رو از بالاترین حالت کمترش می کنم و بعضی مواقع حتی رزولوشن رو کم می کنم تا فریم 60 بگیرم. اصلا خیلی از بازی های ریمستر که اومدن و فروش خوبی هم کردن عملا جز تغییر فریم و رزولوشن تغییری نداشتن و خیلی ها به خاطر همین تغییرات تو این نسل دوباره همون بازی ها رو خریدن. الان فرض کنید منی که تنها بازی که منتظرشم The Last Guardian هست تا الان یه PS4 خریده بودم(که خدا رو شکر نخریدم)، بعد معلوم شه بازی برا من 30 فریم خواهد بود و برا نسخه جدید 60 فریم، خب مسلما ناراحت میشم.

در کل به نظرم کنسول جدید اگه به جز قابلیت پخش فیلم 4K و Upscale کردن بازی ها فرقی با نسخه فعلی داشته باشه با هیچ روشی نمیشه ناراحتی دارندگان فعلی رو کم کرد.

جاهایی که دارن اطلاعات میدن اعتبارشون جوری نیست که انقدر واضح بیان خودشون رو زیر سوال ببرن :D
kotaku و giant bomb و ... فاکتور بگیریم، دیگه DF رسما داره میگه اینه مشخصات و تایید شدش. این احتمال تاییدش بیشتر از شایعه بودنشه وقتی این همه جای معتبر دارن میگن.

• Like
Reactions: vivanred

برای اینکه الان جزییات هست که خیلی مهمه!

دوباره میگم این اطلاعات رو خود سونی داره لو میده. هم میخواد ببینه فیدبک چیه و هم اینکه موقع معرفی طوری کارش رو انجام بده که کمترین واکنش منفی رو ببینه.

فارغ از اینکه ما خوشمون میاد یا نه این قضیه قطعی هست. ضمن اینکه من قویا معتقدم فقط یه سونی ختم نمیشه و مایکرو هم میاد وسط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or