ببین عزیزم نظرات شخصی کاملا محترمه و من هم با نظر شخصی شما کاری نداشتم. فقط گفتی بودی که دسته ps مادر همه کنتلر هاست می خواستم بدونم تا حالا با چنتا دسته کار کردی. البته اینو بگم که دسته xbox به مراتب بیخود تر ار دسته ps هست. با 360 هنوز کار نکردم ولی.
در مورد اون تقلید از wii هم من خیال کردم شما گفتی که بی سیم بودنشو از روی wii تقلید کرده که اینطور نیست.
شفاف سازي ميشه؟؟؟بله . فکر کنم اینم نظر شخصی شماست . ولی نمیتونی بگی واقعا بدن . ولی نظر من را بخواین دسته های xbox خیلی بهتر و بهتر از ps هستند . من تا حالا از دسته ای مانند دسته های ps بدم نیومده .
برخی امکانات سرویس آنلاین ps3
قابلیت آپدیت نمودن سیستم عامل کنسول توسط Sony
امکان ذخیره سازی پروفایل کلیه ی کاربران استفاده کننده از یک سیستم (همانند سیستم عامل ویندوز٬ افراد قادر خواهند بود فضایی با سلیقه و تنظیمات مورد علاقه ی خود در محدوده ی سیستم دارا باشند).
رابط کاربر و کنسول همانند رابط دستگاه PSP است و دارای امکاناتی چون رمز گذاری (Password) و پیکربندی (Configure Network) شبکه است.
مرورگر دستگاه دارای کلیه ی امکانات مورد نیاز برای رویت نمودن هرگونه سایتی می باشد.
نمایش وضعیت دوستان فرد حاضر در شبکه
امکان ارسال پیام های نوشتاری و چت صوتی و تصویری
عدم پذیرفتن پیام ها به هنگام انجام بازی (لذا فرد به هدف خواندن نامه های خود می بایستی از فضای بازی خارج گردد).
وجود دو نوع اکانت در شبکه: یکی به منظور مدیران و مجریان٬ دیگری برای کاربران معمولی (که قابلیت محدود سازی آن توسط مدیران وجود خواهد داشت).
وجود فروشگاه آنلاین PlayStation Store به منظور دریافت و خرید مواردی چون دموی بازی ها٬ بازی های کنسول های قدیمی PS1 و PS2 و پرداخت مبلغ مورد نیاز جهت استفاده از عناوین آنلاین
فقط اینا بگم هیچ ربطی به هم ندارند
الکی خواهشا ...
دسته ی XBOX 360 توی E3 2005 از سایت IGN به عنوان بهترین کنترل توی بخش سخت افزار بهترین AWARD نصیبش شد
اولا -راستيه براي ps3 هست؟؟؟؟؟سلام
من چی گفتم عزیزم؟
گفتم کنترلر 360 با ایکس باکس از نظر ظاهری شبیه به هم هستن
:arrowd:
GOOD LUCK
اولا -راستيه براي ps3 هست؟؟؟؟؟
دوما -اگه هست،اون x روش چيه؟؟؟؟ :confused: :confused:
اما اگه دسته براي دو كنسول باشه خيلييييي شبيه به هم اند....
سلام
من چی گفتم عزیزم؟
گفتم کنترلر 360 با ایکس باکس از نظر ظاهری شبیه به هم هستن
:arrowd:
GOOD LUCK
اتفاقا همین چند وقته پیش سایت معتبر IGN از این دسته ها خیلی انتقاد کرده بود!!دوستان به نظر من دسته های ps قشنگتر وخوشدستترن مخصوصا که این ps3 میگن خیلی سبک شده ترکونده.