186% موافقم . فعلا امید اول تخیلی ترین گرافیک ( بالاترین ) برای من Kill Zone 2 و Halo3 هست .
شما halo 2 بازي کردي ؟فعلا که Halo 3 بدجوری گندزده (در واقع گرافیک بازی در حد همون Halo2 هست)
اسم موتور فاینال فانتزی 13 White Engine حالا نمیدونم چرا الکی از خودتون میگید UE 3
UE3 اسکوار لیسانش رو خریده اما هنوز نگفته تو کدوم بازی ازش استفاده میکنه
1. این چیزی که میبینی نسخه بتای بازی ( کامل نشده . در حال کار . نصفه نیمه ) :biggrin1:فعلا که Halo 3 بدجوری گندزده (در واقع گرافیک بازی در حد همون Halo2 هست)
موافقممنم اين تريلر رو ديدم خيلي باحال بود.
virtua fighter 5 هم باحاله.
اول که halo تو 2007 میاد. یعنی حداکثر 8 الی 9 ماه دیگه. که این زمان خیلی کمی برای یه بازی خیلی کامل است.درود
1. این چیزی که میبینی نسخه بتای بازی ( کامل نشده . در حال کار . نصفه نیمه ) :biggrin1:
2. بازی تاریخ عرضه نداره ( امیدوارم درک کنی یعنی چی )
3. همین که نیامدن یه دمو CG بخورد ملت بدن و بعد گندش در بیاد کار بزرگی کردن
4. فعلا که معنای واقعی گند کاری Killzone 2 هست که از خجالت حتی نمیتونن 4 تا عکس از بازی نشون بدن . چون با مخفی کاری های Sony توقع مردم چند برابر شده .
5. به فاجعه Tekken 6 هم یک نگاهی بندازی بد نیست .
6. شما Halo 2 رو بازی کردی که اینقدر با اطمینان میگی که مثل اونه .
موافقم
به فرض که حرفای شما درست اما معمولا برای نشون دادن بازیهای بزرگ خوب کار میکنن! منظورم اینه که برا بازیی مثل این که نمیان هول هولکی بازی بسازن! حالا من که ندیدمش اما اگه الان گرافیکش خوب نباشه نمیشه انتظاره گرافیک بالایی ازش داشت1. این چیزی که میبینی نسخه بتای بازی ( کامل نشده . در حال کار . نصفه نیمه )
2. بازی تاریخ عرضه نداره ( امیدوارم درک کنی یعنی چی )
3. همین که نیامدن یه دمو CG بخورد ملت بدن و بعد گندش در بیاد کار بزرگی کردن
4. فعلا که معنای واقعی گند کاری Killzone 2 هست که از خجالت حتی نمیتونن 4 تا عکس از بازی نشون بدن . چون با مخفی کاری های Sony توقع مردم چند برابر شده .
5. به فاجعه Tekken 6 هم یک نگاهی بندازی بد نیست .
6. شما Halo 2 رو بازی کردی که اینقدر با اطمینان میگی که مثل اونه .
نقل قول:
امین تو نیستی؟؟؟؟و همچنین چیزی از Kill Zone 2 ندیدیم
چی منتشر کرده بود؟؟؟یه تراینر منتشر کرده بود
خیال کردی روی گرافیک halo 3 هر یه سال در میون کار میشه؟؟؟تازه گرافیک mgs4 هر روز روش کار می شه
شما خیالت راحت باشه ...ps3 انقدر قدرت داره که بعد از چند روز گرافیک mgs از چشت بیوفتهزمانی که عرضه بشه دیگه فکر نکنم هیچی روئ دستش بتونه بیاد.
درست گفتی...من هم اگه جای تو بودم میگفتم....چون خیلی تابلو بود که این دمو ریل تایم نیست....(با توجه به اینکه هنوز ps3 کامل نشده بود )جز اولین نفرایی بودم که گفتم این دمو ریل تایم نیست!