که نشود و نمیشه و نخواهد شود . چون خودش یک ابر بازی هست . Zelda خوب هست ولی به این نمیرسهبه غول یکی از برو بچ گیم اسپات Sotc میتونه تبدیل به Zelda پلی استیشن بشه
یک کلوسوس پرجزئیات و عظیم ، در منطقه ای واقعی تر بهتر از چند تا کلوسوس در یک زمان است . کدومش بهتره :confused:فقط تصور کنید که مثلا در ان واحد بتونید با 2 3 تا غول مبارزه کنید
در هر دو صورت خوشحال کننده بود .فکر کنم تا اونجایی که من شنیدم این بوده که فامیتو ادا کارگدان ICo و Shadow of colussus در حال ساخت یک پروژه برای PS3 هست
درود
تیم
خوشحال کننده ترین خبری رو که میشود دید یا شنید . موافقید یا نه :confused: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
درود
که نشود و نمیشه و نخواهد شود . چون خودش یک ابر بازی هست . Zelda خوب هست ولی به این نمیرسه
یک کلوسوس پرجزئیات و عظیم ، در منطقه ای واقعی تر بهتر از چند تا کلوسوس در یک زمان است . کدومش بهتره :confused:
در هر دو صورت خوشحال کننده بود .
اون که Sotc بود ، با سخت افزار داغون PS2 اون از آب در امد . خدا میدونه این بازی جدید رو PS3 چی میخواد بشه . خدا بخیر کنه
باز احساساتی شودی ها :biggrin1:باید سونی رو تحسین کرد و 360 باید جمش کنه
آقا تکاوج توهین نشه لینک خبر رو لطف میکنید . :biggrin1:1:بازیdevil4 راسماَ برای ps3 انحصاری شد
2:بازی lost planet wars هم برای360وهم برای ps3 میاید
186% موافقم . فعلا امید اول تخیلی ترین گرافیک ( بالاترین ) برای من Kill Zone 2 و Halo3 هست .عکس از CG Movie هاش هست دیگه !!!! نه؟؟؟؟ چون عمرا گیم پلیش اینجوری گرافیک نداشته باشه!!!!