PS3 News

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درود

1. این چیزی که میبینی نسخه بتای بازی ( کامل نشده . در حال کار . نصفه نیمه ) :biggrin1:
2. بازی تاریخ عرضه نداره ( امیدوارم درک کنی یعنی چی ) :-"
3. همین که نیامدن یه دمو CG بخورد ملت بدن و بعد گندش در بیاد کار بزرگی کردن ;)
4. فعلا که معنای واقعی گند کاری Killzone 2 هست که از خجالت حتی نمیتونن 4 تا عکس از بازی نشون بدن . چون با مخفی کاری های Sony توقع مردم چند برابر شده .
5. به فاجعه Tekken 6 هم یک نگاهی بندازی بد نیست .
6. شما Halo 2 رو بازی کردی که اینقدر با اطمینان میگی که مثل اونه .

موافقم ;)

دوست عزيز فكر كنم شما تو E3 2006 چشاتو بسته بودي كه تو آخر كنفرانس مايكروسافت يه تريلر از Halo 3 نمايش دادن و چپ و راست هي ميگفتن ماله گيم پلي هست و بعد از چند ماه گندش درومد

در مورد Tekken هم فكر كنم منظور شما تريلر E3 2006 بازي هست كه واقعا در حد PS3 نبود ولي تريلر جديد بازي رو اگه ببيني اينو نميگي

دوست عزيز فكر كنم شما تو E3 2006 چشاتو بسته بودي كه تو آخر كنفرانس مايكروسافت يه تريلر از Halo 3 نمايش دادن و چپ و راست هي ميگفتن ماله گيم پلي هست و بعد از چند ماه گندش درومد

در مورد Tekken هم فكر كنم منظور شما تريلر E3 2006 بازي هست كه واقعا در حد PS3 نبود ولي تريلر جديد بازي رو اگه ببيني اينو نميگي

اون تریلرو همه میدونستن real time نیست و خود مایکروسافت هم گفت که real time نیست!
شما مثل اینکه Kill Zone رو یادت رفته..یا PS3 توی E3 2005 که گفتن 2 تا HDMI داره یا 3 تا gigabit Ethernet

060513_5.jpg

توی این عکس 20G Version البته HDMI نداره که بعدا سونی روش گزاشت!

درود
مايكروسافت يه تريلر از Halo 3 نمايش دادن و چپ و راست هي ميگفتن ماله گيم پلي هست و بعد از چند ماه گندش درومد
تو دیگه خیلی حالت بده . ببین واکاشی زوما چی گفته :
اون تریلرو همه میدونستن real time نیست و خود مایکروسافت هم گفت که real time نیست!
شما مثل اینکه Kill Zone رو یادت رفته..

It's Now Paradox Time

سلام به تمام دوستان .......
اولا به من ربطی نداره :biggrin1: ......
دوما این تایپیک برای اخبار PS3 هست یا کلکل درمورد :biggrin1: ......
سوما دوتای بالارو ولش این خبر بچسب :eek: :eek: :eek: :
paradox برنا مه جدید خودشو داد بیرون :cheesygri این برنامه برای کانکت شدن به وسیله کامپیوتر به online PlayStation Store هست که با این برنامه هر کس میتونه بره توی این سایت demo بازی ها رو دانلود کنه و به PS3 منتقل کنه و اونا رو بازی کنه :biggrin1: .
http://www.ps3-hacks.com/file/16
اموزش کامل اگر وقت شد اخه یکم اموزشش طولانیه :-" .

سلام .....

اقا من که فعلا اصلا تو صیه نمی کنم کسی ان امتحان کنه اخه اخرش هنگ میکنه :wallbash: این اموزشم واسه کسایی میزارم که عشق این کارا رو دارن یا خبلی بیکارن :biggrin1: .

اینم اموزش اون برنامه :

کامپوتر بخش اول :
1: وارد network connection در داخل PC بشین .
2: روی connection که ازش استفاده میکنید( به اینتر نت وصله ) کلید راست کنید (wireless یا direct connect ) وروی گزینه status کلید کنید .
3:روی Support در بالا کلید کنید .
4:این موارد را یاد داشت کنید IP Address و Subnet Mask و Default Gateway ( همیشه IP Address را چک کنید که تغییر نکنه ).

PS3 بخش اول :
5:دستگاه روشن کنید .
6:وارد network settings رد زیر شاخه settings بشین .
7: وارد Internet Connection Settings بشین و وقتی از شما سوال شد که می خواهید ادا مه دهید yes رو بزنید.
8:نوع اتصال خود را انتخاب کنید (wired یا wireless ).
9: گزینه custom Address Settings را انتخاب کنید .
10:حالت Auto-Detect رو انتخاب کنید.
11: ذر Ip Address Setting حالت Auto را انتخاب کنید .
12:حالت auto MTU را هم انتخاب کنید.
13: بعد Proxy Use ذا انتخاب کنید.
14: IP address کامپیوتر خود را وارد کنید ( در مر حله 4 یاد داشت کردید).
15: بعد حالت UpNp enabled رو انتخاب کنید ( زیادیش مهم نیست).
16: حالا تنظیمات را Confirm (تاید کنید).
17: بدون تست (test ) کردن به صفحه اصلی بر گردید .

کامپوتر بخش دوم :
18:برنامه PS3 ProxyServer Installer را دانلود کنید :
و19: برنامه را نصب کنید چه با حال برنامه زبونش چینی:biggrin1: (شما نیاز به نسخه جدید net framwork دارید در صورت دادن پیغام برای دانلود گزینه سمت چب را انتخاب کنید ).
20:برنامه در پوشه C:/program files نصب میشه برنامه ای بانام S3.Proxyserver.gui را اجرا کنید.
21:همون تور که گفتم چینی هست پس حول نکنید در برنامه اونجا که یه چیز چینی نوشته وتوش IP داره IP کامپیوتر خود را وارد کنید ( تو مر حله 4 یادداشت کردید ).
22:اون 8080 رو بزارین بمونه .
23: گزینه ای که چینی وتوش PS3 داره را انتخاب کنید و بعد روی کلید (جعبه ای ) بزرگ که روش چینی نوشته رو بزنید (حروف چینی وقتی کلید رو می زنید تغغیر میکنن).

PS3 بخش دوم :
24:وارد PS3 store بشین ( اگر کارتون خوب باشه load میشه ).
25:وارد بخش demo بشین و هر demo ای که می خواین تا 1% دانلود کنید.

کامپوتر بخش سوم :
26:دوباره به برنامه PS3 ProxyServer برگردید و روی دومین tab اون بالا کلید کنید.
27:اگر همه چیز خوب پیش بره اونجا دوتا ادرس web ظاهر میشه.
28:یکی از ادرس ها را کپی (Copy) کنید.
29:حالا روی سومین tab کلید کنید وسپس روی کلیدی که سمت راست هست و روش چینی نوشته کتید کنید .
30:حالا اون ادرسی رو که کپی کرده بودید اینجا paste کنید.
31:حالا یک web browser بازکنید و چیزی رو که می خواین توی PS3 نصب کنید دانلود کنید .(برای مثال GRIPSHIFT).

و32: فایل دانلود شده رو یک جا save کنید وجای ان را به خاتر بسپارید.
33:نام فایل را تغییر ندهید.
34:بعد از دانلود دوباره به برنامه PS3 ProxyServer برگردید و در سومین tab روی خال کوچک سمت راست کلید سمت راستی بزنید.
35:جای فایلی که دانلود کردید را مشخص کنید و کلید open رو بزنید.

PS3 بخش سوم :
36:دوباره به playstation store بر گردید .
37: به demo ای که تا 1% قبلا دانلود کر دید بروید.
38:دوباره ان را دانلود کنید(این بار دانلود از روی PC شما انجام میگیره.

تمام.......اما احتمال داره اخر کار موقع اجرای demo خطا بده......:biggrin1:

منبع:برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجه کنید :
http://www.ps3-hacks.com/forums/about958.html

آخرین ویرایش:
خب من امروز تونستم وارد PS Store بشم! خیلی عالی و جالبه! البته از روش PS3-Hacks (که البته اصلش مال PS3News.com هستش) استفاده نکردم! فقط روشش رو دیدم و خودم یه dns-server بعلاوه یه web server راه انداختم و Firmware Cheking رو Bypass کردم!
بعد چون Store سیستم دانلود خیلی بدی داره (یه چیزی تو مایه های IE 5.5 !!) و اصلا resume اینا حالیش نمیشه، رفتم اون رو هم یکمی انگول کردم و یه تاپیک دیگه تو فروم ps3news.com پیدا کردم و تونستم بازی های رو با download manager از خود PC بگیرم! (الان لینک 10 بازی و demo رو دارم!)
خلاصه... همین الان متاسفانه موقتا Store رو قطع کردن برای آپدیت و اینا... (احتمالا میخوان بازی جدید بزارن!) ولی بمحض وصل شدن میرم تست میکنم ببینم میشه بالاخره یه چیزی دانلود و بازی کردن یا نه! خبرش رو میدم!

راستی! وقتی تو PSN وارد میشی و Sign in میکنی میتونین از بازیهایی که online ساپورت میکنن استفاده کنین و بازی کنین! من رفتم یه نیم ساعتی Ridge Racres 7 بازی کردم! خیلی عالی و خوب و روون بود! فقط یه جاهایی ping میرفت بالا و lag مینداخت برای بقیه... ولی بازی خودم گیر نمیکرد اصلا!

کلا تجربه خوبی بود! ولی برای کسایی که زیاد تو شبکه و اینا وارد نیستن توصیه نمیشه! یکمی گیچ کننده ست!

موفق باشید...:love:

PS3 SAK (Swiss Army Knife) v1.00

سلام.....

اولا دم APC گرم (خدایش حال کردم :biggrin1: ایشالا که بتونی demo ها رو توی PS3 بازی کنی )
دوما نسخه انگلیسی اون برنا مه هم اومد ازلینک زیر می تونین دانلود کنید :
سوما حق با APC هست منبع اصلی اخبار کلی PS3 سایت http://www.ps3news.com/ هست ولی چون برای دانلود باید حتما عضو باشید لینک اون برای دانلود نمی زاشتم .
چهارما اخبار جدید بچسب :eek: اقا شر منده من باید همین الان برم :biggrin1: اسم بر نامه با لا هست برگشتم تو ضیحات کامل میزارم .:-"

درود
واقعا چه زحمتی داره این کار :confused: دمتون داغ. راستی بعد که همه این کارها رو کردی چطوری بازی رو از PC میریزی تو PS3 :confused: . بعد میشه Demo رو روی DVD رایت کرد و در یک PS3 دیگه نصب کرد. امتحان کنید و جوابش رو بدید لطفا . در ضمن اگر بشه تمام هزینش رو قبول میکنم که برام بفرستید .
درضمن : بازی Genji : Days of Blade رو دارم و با هر بازی حاضرم تعویض کنم ( چون باید نقد بازی PS3 تحویل بدم ) بازی نو ، کاملا سالم ، بدون هیچ اشکال فیزیکی هست. خیلی هم قشنگه و حدود 14 ساعت گیم پلی مفید داره . خلاصه منتظر جوابم . APC عزیز بازی مازی چی تو دست داری.

توضح تکمیلی

سلام......
بابت نیمه موندن نوشته قبلی شرمنده :biggrin1: .
اون برنامه ای که می خواستم معرفی کنم (PS3 SAK (Swiss Army Knife) v1.00 ) کارش دسترسی به اطلاعات داخل PS3 و دانلود از ps3 به داخل pc هست .با این برنامه میشه از BD خود ISO تهیه کنید و اون توی کامپیوتر دانلود کنید :biggrin1: . اینم لینک دانلود :
http://www.ps3-hacks.com/file/18
این برنامه با استفاده از ویژگی otherOS قابل نصب است و برای نصب باید هارد PS3 فرمت بشه و شما با ید توجه داشته باشید که در یک زمان نمی تونید هم PS3 SAK و هم یک OS دیگه مثل linux داشته باشید پس فقط یکی رو باید انتخاب کنید .
این برنامه از طریق wire connect کار میکنه و شما برای نصب نیاز به برنامه PS3 Other OS Installer دارید که می تونید از لینکه زیر دانلود کنید :
http://www.playstation.com/ps3-openplatform/manual.html
نصبش هم راحت فقط برنامه PS3 Other OS Installer رو نصب کنید بعد PS3 SAK توی مموری یا cd و.... در ادرس زیر بریزید /PS3/OTHEROS/ همراه otheros.self سپس بری Install Other OS از ادرس زیر اجراکنید :
Settings > System Settings
سپس default boot to OtherOS رو انتخاب کنید بعد از reboot شدن برنامه اجرامیشه :

Menu Options:

1) Use EXT3 Formatted External HDD
2) Use FAT32 Formatted External HDD
3) Use Windows Network Share

4) Backup to PS3 HDD
5) Get Blu-Ray Disc Size

6) HTTP Server Information

F) Format PS3 HDD - EXT3 (OtherOS Partition)

E) Exit, Return to PS3OS
P) Exit, Poweroff Console
R) Exit, Reboot Console

اینک اصلی :http://www.ps3news.com/forums/downloads.php?do=file&id=3670

PS3 Proxy by 3r1c

سلام.....
اولان فکر کنم دیگه باید یک تایپیک جدید برای معرفی واموزش برنامه های ps3 زده بشه :biggrin1: .
دوما یک برنامه جدید برای دانلود از ps3 store در کامپوتر اومده کارش خیلی راحت تر از قبلی و هرکس میتونه باهش کار کنه طرز کارش همون جوریه ولی :
1-حجمش خیلی کمتره درحدود 60-70 kb ونیاز به نصب نداره .
2-خودش ip address شما رو میگیره .
3-نیازی دیگه به دانلود 1%نداره .
4- انگلیسیه :biggrin1: .
اینم لینک دانلود :
http://www.ps3-hacks.com/file/19

با سلام خدمت همه دوستان
آقا یه چیزی میگم نخندید ولی بد شانس تر از من دیگه وجود نداره امروز به ps3store وصل شدم تا تیکن 5 را دانلود کنم ولی دیدم نیست آخه من بخاطر تیکن رفتم اونجا بعدش هم اینطوری شد برای همین دیدم تنها کاری که میشه کرد گرفتن گرن توریسم است خوب بود ولی من را راضی نکرد چون چیز دیگه ای می خواستم به هر حال اگر کسی خبری از تیکن 5 آن داشت لطف کنه به من هم بده

شما مثل اینکه Kill Zone رو یادت رفته..یا PS3 توی E3 2005 که گفتن 2 تا HDMI داره یا 3 تا gigabit Ethernet

060513_5.jpg

توی این عکس 20G Version البته HDMI نداره که بعدا سونی روش گزاشت!

ببين دوست عزيز به جاي اينكه با من كل كل كني يه ذره منطقي باش
من اصلا حرفي از Killzone نزدم و طرف صحبتم هم شما نبوديد
يكي از دوستان گفته بود كه اميدش براي گرافيك بالا Killzone و Halo 3 بود كه منم گفتم فعلا شاتهايي كه از Halo 3 در دسته كيفيت بالايي رو نشون نميده(در مورد Killzone هم فعلا شاتي از گيم پلي نيست كه بگيم خوبه يا نه)

سلام.....

اولا دم APC گرم (خدایش حال کردم :biggrin1: ایشالا که بتونی demo ها رو توی PS3 بازی کنی )
دوما نسخه انگلیسی اون برنا مه هم اومد ازلینک زیر می تونین دانلود کنید :
سوما حق با APC هست منبع اصلی اخبار کلی PS3 سایت http://www.ps3news.com/ هست ولی چون برای دانلود باید حتما عضو باشید لینک اون برای دانلود نمی زاشتم .
چهارما اخبار جدید بچسب :eek: اقا شر منده من باید همین الان برم :biggrin1: اسم بر نامه با لا هست برگشتم تو ضیحات کامل میزارم .:-"

مرسی.. ولی نشد!:( یعنی راه درست بود... منتها همونطور که من و کلی آدم دیگه اون تاپیک رو دیده بودیم، Sony هم دیده بود!!:cheesygri راهش رو بست و سیستم sign in شبکه PSN رو هم عوض کرد! یه update جدید (1.54) هم داد که کسایی که آپدیت میکنن باهاش سازگار بشن!!:( عملا الان هیچ راهی جز آپدیت به 1.54 وجود نداره برای آنلاین بازی کردن!! که منم نمیخوام آپدیت کنم!:mad:

این برنامه Swiss Army رو هم دیدم... چیز جالبیه!;) ولی فعلا که چیزی نداره بدرد من بخوره! فعلا دارم Ubuntu دانلود میکنم ببینم اون چطوره... یه راهی هم پیدا کردم که میشه RAM سیستم رو تو هر Linuxای بالا برد... چون ram خودش که 256MB هست خیلی برای یه OS کامل کمه... :p
درود
واقعا چه زحمتی داره این کار :confused: دمتون داغ. راستی بعد که همه این کارها رو کردی چطوری بازی رو از PC میریزی تو PS3 :confused: . بعد میشه Demo رو روی DVD رایت کرد و در یک PS3 دیگه نصب کرد. امتحان کنید و جوابش رو بدید لطفا . در ضمن اگر بشه تمام هزینش رو قبول میکنم که برام بفرستید .
درضمن : بازی Genji : Days of Blade رو دارم و با هر بازی حاضرم تعویض کنم ( چون باید نقد بازی PS3 تحویل بدم ) بازی نو ، کاملا سالم ، بدون هیچ اشکال فیزیکی هست. خیلی هم قشنگه و حدود 14 ساعت گیم پلی مفید داره . خلاصه منتظر جوابم . APC عزیز بازی مازی چی تو دست داری.

زحمت که خیلی داره!!:-" آخر هم که بی نتیجه موند! (تا اولین بازی رو download کردم سیستم عوض شد!!!! کلی سوختم!:evil: )
اما در مورد demo ها... الان که کلا نمیشه!:(( (بالا توضیح دادم!) ولی کلا میشه من روی DVD بدم به شما... روش روی PS3 ریختنش هم ساده ست... شما باید یه PC داشته باشی که با PS3 تو یه شبکه باشه! بعد روی PC یه Proxy Server میریزی و آدرس فایلی که قراره از Store دانلود بشه رو Redirect میکنی به local host خودت!;) (البته یه web server هم باید رو PC داشته باشی!) بعد که اینکارو کردی، میری تو store میزنی بازی download بشه، ولی بجای اینکه از آدرس اصلی داونلود بشه، redirect میشه به PC شما و فقط به اندازه copy/paste از PC تو PS3 طول میکشه!!:cheesygri بعد هم نصب میشه و بازی میکنی! من الان 3 تا demo دانلود کردم تاحالا!:love: (MotorStorm/Gripshift/Tekken:Dark Ressuraction) که البته Grip shift بازی کامل هست و demo نیست!:cool: )

در مورد تبادل بازی هم فکر خوبه...:love: من خودم Genji رو دارم! Resistance و Ridge Racers 7 رو هم دارم! شما چیز دیگه داری جز اینا؟:confused: از بازی های من چیزی هست که نداشته باشی؟؟
pm ات رو همون روزی که زدی جواب دادم ها!! من منتظر جواب شمام!!:eek:

...باز هم بگم! این روش اجرای demoها و اینا فعلا کار نمیکنه! یعنی میکرد... منها قبل از عوض شدن سیستم PSN! :(

برای اینکه PS3 و کامپیوتر رو شبکه کنی ، آیا باید Linux روی PS3 نصب کرد یا با خود سیستم عامل PS3 میشه این کار رو کرد ؟
چون من با کابل شبکه این دو تا رو وصل کردم ولی به همدیگه دسترسی ندارند ، شاید باید تنظیم خاصی انجام داد که من نمیدونم .
لطفا راهنمایی کنید . مرسی
شبکه کنی به چه هدفی؟؟:confused: اگه برای Internet Sharing هستش، از خود Game OS میتونی... فقط باید تنظیمات رو درست وارد کنی! ;)
اگه منظورت File Sharing هستش، نه... فعلا راهی نداره که فایلهایی که تو Game OSرو ریختی رو هیچ جوری بخونی! حتی اگه هارد رو باز کنی رو یه جا دیگه ببندی هم نمیشه! چون File Systemاش فرق داره...:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or