PS3 News

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Unreal Tournament 3 از ماوس ، کیبورد و SIXAXIS ساپورت خواهد کرد!

سونی اعلام کرد متد استفاده از ماوس و کیبورد از طریق USB تعبیه شده در جلوی دستگاه در ورژن Unreal Tournament وجود خواهد داشت.

SIXAXIS برای کنترل زاویه دید هم بکار میره.
سونی اعلام کرده که این روش برای بالا بردن هر چه بیشتر دقت در بازی پیاده شده

این میتونه خبر خوبی برای کسانی باشه که فقط ماوس و کیبورد میتونه اونا رو تو بازیهای FPS ارضا کنه.

آخرین ویرایش:

1. این‌جا تاپیک اخبار هست، لطفا فقط خبر بذارید. تفسیر و بحث در مورد خبر در جای خودش.
2. جمله‌هایی مثل «قبول کن سونی سرور 360 بود و هست و خواهد بود.» مطلقا دارای ارزش نیستن و کسی علاقه‌ای به خوندن این نظرات شکمی نداره. این پست‌ها به محض رویت پاک می‌شن.
3. امین حواست باشه، اخطار اول از سری جدید اخطارهای 3تایی رو همین حالا بهت می‌دم. (جریمه‌ی این سری از سری پیش سنگین‌تر هست.)

موفق باشیم.

3. امین حواست باشه، اخطار اول از سری جدید اخطارهای 3تایی رو همین حالا بهت می‌دم. (جریمه‌ی این سری از سری پیش سنگین‌تر هست.)

میگم من 1 نفر بودم که پست دادم؟!
چرا شما ها این طوری هستین 2000000000 نفر حرف زدن تنها کسی که اسمش میاد تو اخطار منم;)

شمارش معکوس .......

این داستان سری دراز دارد .......
نمی دونم چقدر در جریان FERROX v1.0 PS3 iSO Loade هستید اما بعد از خبر تولید این بر نامه ........

بعضی ها میگن ساختگی :mad: بعضی ها محتاتا و می گن تامشخص شدن این مو ضوع دستگاشون UPDATE نمیکنن :cool: (چون فعلا فقط تا FW1.51 ساپورت میکنه) و بعضی ها میگن برنامه امادس اما سازندش می خواد تا ارایه دستگاه در اروپا منتظر بمونه تا sony دسگاهاشو تا اون موقع مقاوم نکنه :biggrin1: و بعضی ها با کمال بیشرمی :ranting: می گن dark-alex و Booster اسطوره های PSP باید دیگه بی خیال PSP بشن و برن سراغ PS3 (شیطونه میگه :weightlift:) در این میان یکی میگه تا 20th feb برنامه ISO loder خودشو میده بیرون :eek: .

اما باید صبر کرد زمان همه چیزو مشخص میکنه;) ...............
سلام...........

اقا نمی دونم خبر بالا رو که قبلا داده بودم خوندید یانه اما قسمتی که با قرمز مشخص کردم رو دوبا ره بخونید تا بقه قضیه رو بگم :biggrin1: :
این کسی که اون ادعا رو کرده بود انگاری کارش درست و تونسته حفره هایی توی ps3 پیدا کنه این حفره ها تا fw1.51 تست شدن و وجود دارن والان دارن روی 1.54 کار میکنن تا ببینن توی این ورژن هم حفره ها هستند یا نه اما من 100% میگم تا april برنامه iso loader می یاد و یک پیشنهاده برادرانه می کنم :biggrin1: تا iso loader نیومده دستگا تون اپدیت نکنید .

اقا نمی دونم خبر بالا رو که قبلا داده بودم خوندید یانه اما قسمتی که با قرمز مشخص کردم رو دوبا ره بخونید تا بقه قضیه رو بگم :
این کسی که اون ادعا رو کرده بود انگاری کارش درست و تونسته حفره هایی توی ps3 پیدا کنه این حفره ها تا fw1.51 تست شدن و وجود دارن والان دارن روی 1.54 کار میکنن تا ببینن توی این ورژن هم حفره ها هستند یا نه اما من 100% میگم تا april برنامه iso loader می یاد و یک پیشنهاده برادرانه می کنم تا iso loader نیومده دستگا تون اپدیت نکنید
.
این برنامه ای که می گی چه جور برنامه ای هستش .یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟:cool: :love:

.
این برنامه ای که می گی چه جور برنامه ای هستش .یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟:cool: :love:

سلام.......
اینی که من بالا گفتم برنامه نیست فقط حفره هایی است که میشه با استفا ده از اونا کد هایی رو توی ps3 اجراکرد مثلا iso loader یا شبیه ساز ها و .... .
برای اطلا عات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :
http://www.ps3-hacks.com/2007/03/10/ps3-tiff-exploit/#comments

یکی از بازی های انحصاری ps3 هم از دست رفت .پستمو پاک نکنین .به همه ی fan های ps3 تسلیت میگم.
devil may cry 4 .

آخرین ویرایش:
امروز بازی نما خریدم چند تا خبرش رو می نویسم
1 : PS3 های کوچیک تا اواخر سال 2008 میاد
2 : سایت Game Ultra گفته PS3 تا سال 2010 بیشترین فروش رو خواهد داشت اما مثل PS2 نمی تونه یکه تازی کنه و در ژاپن هم 360 رو مفتضحانه شکست می ده
3 : با فروش کم مدل 20گیگ PS3 سونی تولید این مدل رو کنسل نمی کنه و اعتقاد داره در آینده این مدل فروش بیشتری داره
4 : سونی قیمت PS3 رو تا سال 2009 یک سنت هم ارزون تر نمی کنه و گفته اگه 360 می خواست ملحقات PS3 رو داشته باشه به مراتب قیمتی بیشتر از 599 دلار می داشت
GOOD LUCK

سلام بر همگی ببخشید یه سوال بی ربط داشتم ؟ آقایون من یکی از دوستام گفت که تو سایت گیم تریلر خونده که فاینال فانتزی 13 و متال گیر 4 واسه 360 می یاد ؟ این خبر صحت داره چون من فقط و فقط واسه این 2 تا بازی می خواهم پی اس 3 بخرم و واسم خیلی مهمه که واسه کدوم کنسول عرضه می شن ممنون می شم که آخرین خبری که دارین از این 2 بازی رو بهم بدین!!!

4 : سونی قیمت PS3 رو تا سال 2009 یک سنت هم ارزون تر نمی کنه و گفته اگه 360 می خواست ملحقات PS3 رو داشته باشه به مراتب قیمتی بیشتر از 599 دلار می داشت
منظورش از این صحبت چی بوده.چه الحاقاتی اضافی داره؟؟
360هم که می خواد Hdmiرو به بستش اضافه کنه.
اینم از اون حرفا بود ها!!

امروز بازی نما خریدم چند تا خبرش رو می نویسم
1 : PS3 های کوچیک تا اواخر سال 2008 میاد
2 : سایت Game Ultra گفته PS3 تا سال 2010 بیشترین فروش رو خواهد داشت اما مثل PS2 نمی تونه یکه تازی کنه و در ژاپن هم 360 رو مفتضحانه شکست می ده
3 : با فروش کم مدل 20گیگ PS3 سونی تولید این مدل رو کنسل نمی کنه و اعتقاد داره در آینده این مدل فروش بیشتری داره
GOOD LUCK

مثلا انتظار داری سونی چی بگه؟ بیاد از مایکروسافت تعریف کنه؟
هیج بقالی نمیگه ماست من ترشه! هر کمپانی از سونی تا مایکروسافت از خودشون تعریف میکنن! برای همینم نباید به حرفشون توجه کرد! کلا وظیفه PR همینه!

منظورش از این صحبت چی بوده.چه الحاقاتی اضافی داره؟؟
360هم که می خواد Hdmiرو به بستش اضافه کنه.
اینم از اون حرفا بود ها!!

اینو دیگه همه می دونن که سونی داره روی فروش کنسول ها بیشترین ضرر را میده.
منظور از این حرف هم احتمالا بلو ری بوده که خودش حدودچنیدین دلاره.

خرید یک دستگاه بلو ری برای کامپیوتر 450 دلار ارزون ترین مدلش قیمت داره !
بلور رایتر حدود 1 تومن !!

سلام بر همگی ببخشید یه سوال بی ربط داشتم ؟ آقایون من یکی از دوستام گفت که تو سایت گیم تریلر خونده که فاینال فانتزی 13 و متال گیر 4 واسه 360 می یاد ؟ این خبر صحت داره چون من فقط و فقط واسه این 2 تا بازی می خواهم پی اس 3 بخرم و واسم خیلی مهمه که واسه کدوم کنسول عرضه می شن ممنون می شم که آخرین خبری که دارین از این 2 بازی رو بهم بدین!!!

نه اینا شایعس
یه خدایی نکرده ای چیزی هم بگید
DMC4اومد بسه دیگه(از کاپکم بعید نبود)
اگه اینجوری بشه که هاراگیری میکنم
چرا سونی انقد بیخیال نشسته اخه:confused: :mad: :(

مثلا انتظار داری سونی چی بگه؟ بیاد از مایکروسافت تعریف کنه؟
هیج بقالی نمیگه ماست من ترشه! هر کمپانی از سونی تا مایکروسافت از خودشون تعریف میکنن! برای همینم نباید به حرفشون توجه کرد! کلا وظیفه PR همینه!
سلام
به نظرت 360 با درایو HD-DVD و WiFi و Memory Slots و قابلیت Motion Sensing بازم 400 دلار باشه ؟
( این نسخه جدید از 360 که داره میاد دارای پورت HDMI و 120 گیگ هارد هست و CPU و GPU جدید که به خاطر تولید گرمای زیاد به 65 نانو متر تغییر داده شدن که در واقع فقط نقص کنسول برطرف شده )
پورت HDMI و 120 گیگ هارد جای خصوصیاتی که بالا گفتیم نمی گیرن
الان اچ دی-دی وی دی 200 دلاره
وای فای 100 دلار
به بغیه هم کاری نداریم
می شه چند ؟ 700 دلار
اگه می خوایم بدونیم کدوم کنسول قوی تر و به صرفه تره باید بی طرفانه فکر کنیم نه ؟
خوب بلو ری هم موفق تر از اچ دی-دی وی دی بوده
سل هم بر کسی پوشیده نیست که یک CPU پیشرفته و پیچیده هست و خیلی روش سرمایه گذاری شده ( اینم باز می کشیم روی ارزش کنسول از نظره قیمتی )
اگه حرفام جاییش غیره منطقی هست اصلاح کنین ممنون می شم ( ضمن این که مقایسه من از نظره سخت افزاری و قدرت کنسول بود )
GOOD LUCK

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or