عملا خودتون كاري نمي تونيد بكنيد، به ساپورت سوني ايميل بديد، يكسري اطلاعات رو ازتون مي گيره و كارتون رو راه ميندازه.بچه ها منم پسورد اکانتم یادم رفته و ایمیل اکانتم هم دی اکتیو شده چکار کنم ؟
هر کس بلد تو رو خدا بگه
من الان تو استور امریکا رفتم بتل ۴ پیش خرید گزاشته ۵۹ دلار بعد پرمیوم هم زده ۴۹ دلار خب ادم کدوم بخره؟ چه فرقی دارن باهم یعنی پرمیوم بگیرم همون سنیگل کامل داره؟ من gta هم پیش خرید کردم به نظرتون چند روز طول میکشه دانلودش ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چون از ps store بازی دیجیتالی نخریدم تاحالا
بچه ها منم پسورد اکانتم یادم رفته و ایمیل اکانتم هم دی اکتیو شده چکار کنم ؟
هر کس بلد تو رو خدا بگه
من الان تو استور امریکا رفتم بتل ۴ پیش خرید گزاشته ۵۹ دلار بعد پرمیوم هم زده ۴۹ دلار خب ادم کدوم بخره؟ چه فرقی دارن باهم یعنی پرمیوم بگیرم همون سنیگل کامل داره؟ من gta هم پیش خرید کردم به نظرتون چند روز طول میکشه دانلودش ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چون از ps store بازی دیجیتالی نخریدم تاحالا
ممنون پس باید بیخیال پرمیوم بشم اینطوری خیلی گرون در میاد همون فول گیم بگیرم خوبه دیگه برای انلاین و همه چیتوضیحات استور رو کامل بخونید خواهشاً!:d بازی های کامل و جدید همگی 59.99$ هستند و اگر DLC داشته باشند،جداگونه باید خرید.اون پرمیوم در واقع خرید season pass بازی هست که DLC ها کامل براش میاد.
یعنی خود بازی 59.99$ + پرمیوم 49.99$=ناقابل!:d
ممنون پس باید بیخیال پرمیوم بشم اینطوری خیلی گرون در میاد همون فول گیم بگیرم خوبه دیگه برای انلاین و همه چی
سلام يكي از دوستام يه كاري كرده كه به سرور هاي بازي cod bo2 سري اتصال شه و 3 خطه !!
ميگه v*p**n هست
خريده اگه كسي ميدونه به منم بگه
MerC
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
البته من رفتم از کسی که وارد بود به این چیزا گفت باز تاثییری نداره چون پینگ ایران کلا بالاست