(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دیگه دارم دیوونه میشم
سرعت اینترنت 3 ممگ هست و از مخابرات میگیرم
اما سرعت دانلود افتضاحه !!!!!!!!! یه اپدیت 110 مگابایتی بازی انچارتد رو تا حالا 15 بار دانلود کردم هر بار ارور میذه یا 90 درصد یا 80 یا ....
من دارم دیوونه میشم

راهی هست بشه اپدیت ها رو دانلود کرد که اینجوری نشه ؟؟؟

سلام دوست عزیز ،ببین داداش شما برای آبدیت کردن بازی این راه رو برو .ای دی بازی رو از GAME SETING بازیت برادار(داخل مولتیمن)حالا اون ای دی رو با کامپیوتر بده به برنامه PS3 GAME UPDATE (ورژن جدیدش رو دانلود کن) حالا از اونجا آبدیت بازی رو بگیر با فلش بیار تو پکیج فایل نصبش کن،موفق باشی

آقا بازی هایی که فرضا توی این ماه توی پلاس مجانی شدن رو میشه Purchase کرد و گذاشت یه ماه دیگه دانلود کرد یا حتماً باید توی همین ماه دانلود کنم ؟

مثلاً امروز که 29 ـم ماه هستیم من پلاس بخرم و بازی های Free این ماه رو واسه دانلود آماده کنم ولی ماه دیگه دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

آقا بازی هایی که فرضا توی این ماه توی پلاس مجانی شدن رو میشه Purchase کرد و گذاشت یه ماه دیگه دانلود کرد یا حتماً باید توی همین ماه دانلود کنم ؟

مثلاً امروز که 29 ـم ماه هستیم من پلاس بخرم و بازی های Free این ماه رو واسه دانلود آماده کنم ولی ماه دیگه دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
مشکلی پیش نمیاد فقط باید تو دانلود لیستت قرار بدیشون همین یعنی همون Purchase کنی

خوب عزیز
دیتگاه اوریج که istll packaged files نداره

اوه مای گاد ،داداش من اصلا یادم نبود .مگه سرعت اینترنتت چنده ؟ از چه شرکتی خط گرفتی(مخابرات یا خصوصی)؟؟ با کابلو وایر لس هم تست کردی؟؟یه فکر به ذهنم رسیده که میشه مشکلت روو حل کرد .(یکم پیچ میخوره ولی کار سازه)

دوستان من دیگه دارم دیوونه میشم
سرعت اینترنت 3 ممگ هست و از مخابرات میگیرم
اما سرعت دانلود افتضاحه !!!!!!!!! یه اپدیت 110 مگابایتی بازی انچارتد رو تا حالا 15 بار دانلود کردم هر بار ارور میذه یا 90 درصد یا 80 یا ....
من دارم دیوونه میشم

راهی هست بشه اپدیت ها رو دانلود کرد که اینجوری نشه ؟؟؟
داداش مشکل از نته
نتای مخابراتم همه شلوغن و تایم اوتشون زیاده برای همینه که مشکل داری و وسط اپدیت اررور میده یا اینقدر بزن که اخر اپدیت شه یا برو عضو پلاس شو که واسه پتچ بازی ها قابلیت back ground داره و مثل دی ال سی میتونی با pc بگیری بعد منتقلش کنی ولی خوب هزینه پلاس یکم سنگینه

سلام آقا میشه بگین چه جوری میشه به DNSوصل شد؟من یهps3 version3.55کپی خور دارم بهم گفتن باید بری اسپوفر بریزی من ریختم ونصبشم کردم اما نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم اگه میشه لطفا جواب بدید مرسی

سلام.
یکم راجع به مزایای عضویت در پلاس توضیح میدید لطفا.
تاپیکش هم هست ولی مطلب به درد بخوری توش پیدا نمیشه.

كاربردى ترين مزاياى پلاس در صورتى كه اينترنت نامحدود و مناسبى داشته باشين،بازى هاى رايگان در هر ماه، تخفيف هاى ويژه در خريد بازى ها در برخى موارد تا ٧٠ درصد، امكان دانلود نسخه trail بازيها به اين صورت كه بازى كه قصد خريدش رو دارين اول دانلود مى كنين، يك ساعت بازى مى كنيد و اگر پسنديدين خريد رو انجام مى دين. پس از يكى دو سال كه عضو پلاس هستين هارد ps3 تون باوبازى هاى رايگان و خوبى كه دانلود كردين پر ميشه و مجبور هستين براى اينكه امكان بازى كردن اين گيم ها رو داشته باشين، عضويت پلاس خودتون رو تمديد كنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or