(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من يه پي اس ٣ با اخرين نسخه ريباگ دارم
وفتي ميخوام انلاين بازي كنم مثلا فيفا ١٣ يه اپديت مياد اگر اپديت كنم مشكلي برام پيش نمياد ؟
ايا روشي براي اپديت نكردن هست

من يه پي اس ٣ با اخرين نسخه ريباگ دارم
وفتي ميخوام انلاين بازي كنم مثلا فيفا ١٣ يه اپديت مياد اگر اپديت كنم مشكلي برام پيش نمياد ؟
ايا روشي براي اپديت نكردن هست
سلام.آخرین نسخه رریباگ یعنی 4.41 دیگه؟اگه به psn وصل میشی ولی بعد از اینکه بازی رو اجرا میکنی ،پیغام آبدیت میده که آبدیت بزن و برو بازی کن(در ضمن شما نگفتی کنسولت کپی خوره یانه اورجینال میخوای بازی کنی ،اینو برام بنویس تا کامل بگم)

اگه اکانت پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم اون بازی رو بازی کنم ؟
حتی اگه دستگاه به اینترنت وصل نشده باشه ؟

بله دیگه نمیشه بازی کنی
بله حتی اگر هم به اینترنت وصل نباشی دیگه نمیشه بازی کنی
تنها راهش اینه که اکانت پلاس رو تمدید کنی تا دوباره بتوانی اون بازی ها رو بازی کنی

دوستان
من اگر پلاس بگیرم برای اکانتم و به یکی از دوستام که ویتا داره بدم میتونه از پلاس بازی های ویتا رو دانلود کنه ددیگه ؟ درسته ؟

میشه من و اون با هم به اکانت ساین شیم رو 2 تا دستگاه ؟ همزمان ؟؟ اگه این یکی ساین این شه اون یکی ساین اوت نمیشه ؟

اگه میشه که عالیه یه اکانت پلاس میگیریم اینجوری هزینش هم نصف میشه !!!!

دوستان
من اگر پلاس بگیرم برای اکانتم و به یکی از دوستام که ویتا داره بدم میتونه از پلاس بازی های ویتا رو دانلود کنه ددیگه ؟ درسته ؟

میشه من و اون با هم به اکانت ساین شیم رو 2 تا دستگاه ؟ همزمان ؟؟ اگه این یکی ساین این شه اون یکی ساین اوت نمیشه ؟

نه به طور همزمان نمیشه ولی میتوانی به اون دوستت بدی و اون بازی های ویتا رو دانلود کنه
یه اکانت درست کن و بذار برای دانلود فقط و یه اکانت دیگه بساز که اونو بذار برای اصلی و سیو و تروفی هاتو اونجا بذاری

دوستان

اگه یکیتون با PS3 و اون یکی با ویتا sign-in کنید هیچکدوم sign-out نمیشید. هر اکانت روی 2تا PS3 اکتیو میشه و به غیر از این من خودم روی یک ویتا هم اکتیو کردم.
ولی بهتره اگه میخوای با کسی اکانت share کنی یه اکانت جدا بسازی و برای مالتی بازی کردن یه اکانت مخصوص به خودت داشته باشی.
روی PS3 تا 16 یوزر میشه ادد کرد و هرچیزی که با یوزرهای دیگه که اکانتشون روی PS3 شما اکتیو باشه دانلود بشه برای همه ی یوزرها قابل دسترسی هست.

سلام.
1-اولین بار که میخوایم به psn وصل شیم مثل ایکس باکس آپدیت میخواد؟
2-بازی هاش مجانیه وتا وصل بشیم میتونیم آنلاین بازی کنیم یا باید مثل xbl گلدی چیزی بخریم؟

سلام.من امروز یه اکانت برای psn ساختم ولی وقتی میخوام به ps store برم گزینه اپدیت میاره که حجمش 26 مگه!
خواستم بدونم اگه دانلودش کنم هک کنسول میپره یانه؟!
در ضمن دستگاه فت ریباگ 4.41
ممنون.

سلام.
2-بازی هاش مجانیه وتا وصل بشیم میتونیم آنلاین بازی کنیم یا باید مثل xbl گلدی چیزی بخریم؟

اگه تا حالا کنسولتون را آپدیت نکردین ، بله آپدیت میخواد. اگه کنسول رو به اینترنت وصل کنید خودش آپدیت میکنه.
برای مالتی بازی کردن هم کافیه فقط یه اکانت رایگان بسازید ( امریکا یا انگلیس باشه ترجیحا ) و بعد میتونید آنلاین بازی کنید.
موفق باشی

سلام.

اگه تا حالا کنسولتون را آپدیت نکردین ، بله آپدیت میخواد. اگه کنسول رو به اینترنت وصل کنید خودش آپدیت میکنه.
برای مالتی بازی کردن هم کافیه فقط یه اکانت رایگان بسازید ( امریکا یا انگلیس باشه ترجیحا ) و بعد میتونید آنلاین بازی کنید.
موفق باشی

صحبت های دوستمون امیر حسین رو با ذکر 2 نکته, تکمیل میکنم.;;)

-اگر کنسول رو تا حالا آپدیت نکردید به غیر از آپدیت از طریق خود کنسول, میشه آخرین آپدیت رو توسط PC از سایت PlayStation بگیربد (آپدیت با ریجن کنسول یکی باشه)
و بعد از طریق فلش مموری به PS3 منتقل کنید.( تاپیک در مورد آپدیت هست که مفصل شیوه کار رو توضیح داده).

-برای بازی آنلاین هم شما نیاز نیست اکانت تهیه کنید ولی برای بازی هایی که اخیرا اومده باید کد آنلاین داشته باشید تا بتونید از قسمت مولتی پلیر استفاده کنید.

پ.ن: فکر میکنم از Resistance 3 به بعد کد آنلاین به بازی های PS3 اضافه شد.
بازی هایی که قبل از این تاریخ عرضه شدند, برای استفاده از قسمت مولتی پلیر نیاز به کد آنلاین ندارند.

:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or