swanton
کاربر سایت
بعدا پلاس بشي ميتوني.
اگه اکانت پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم اون بازی رو بازی کنم ؟
حتی اگه دستگاه به اینترنت وصل نشده باشه ؟
بعدا پلاس بشي ميتوني.
سلام.آخرین نسخه رریباگ یعنی 4.41 دیگه؟اگه به psn وصل میشی ولی بعد از اینکه بازی رو اجرا میکنی ،پیغام آبدیت میده که آبدیت بزن و برو بازی کن(در ضمن شما نگفتی کنسولت کپی خوره یانه اورجینال میخوای بازی کنی ،اینو برام بنویس تا کامل بگم)من يه پي اس ٣ با اخرين نسخه ريباگ دارم
وفتي ميخوام انلاين بازي كنم مثلا فيفا ١٣ يه اپديت مياد اگر اپديت كنم مشكلي برام پيش نمياد ؟
ايا روشي براي اپديت نكردن هست
اگه اکانت پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم اون بازی رو بازی کنم ؟
حتی اگه دستگاه به اینترنت وصل نشده باشه ؟
دوستان
من اگر پلاس بگیرم برای اکانتم و به یکی از دوستام که ویتا داره بدم میتونه از پلاس بازی های ویتا رو دانلود کنه ددیگه ؟ درسته ؟
میشه من و اون با هم به اکانت ساین شیم رو 2 تا دستگاه ؟ همزمان ؟؟ اگه این یکی ساین این شه اون یکی ساین اوت نمیشه ؟
اگه میشه که عالیه یه اکانت پلاس میگیریم اینجوری هزینش هم نصف میشه !!!!
یه سوال دیگه
با یوزر های دیگه تو کنسول هم میشه بازی هایی رو که با یه یوزر خاص از plus دانلود کردیم بازی کنیم ؟؟؟
دوستان
من اگر پلاس بگیرم برای اکانتم و به یکی از دوستام که ویتا داره بدم میتونه از پلاس بازی های ویتا رو دانلود کنه ددیگه ؟ درسته ؟
میشه من و اون با هم به اکانت ساین شیم رو 2 تا دستگاه ؟ همزمان ؟؟ اگه این یکی ساین این شه اون یکی ساین اوت نمیشه ؟
اگه میشه که عالیه یه اکانت پلاس میگیریم اینجوری هزینش هم نصف میشه !!!!
سلام.
1-اولین بار که میخوایم به psn وصل شیم مثل ایکس باکس آپدیت میخواد؟
2-بازی هاش مجانیه وتا وصل بشیم میتونیم آنلاین بازی کنیم یا باید مثل xbl گلدی چیزی بخریم؟
سلام.
1-اولین بار که میخوایم به psn وصل شیم مثل ایکس باکس آپدیت میخواد؟
2-بازی هاش مجانیه وتا وصل بشیم میتونیم آنلاین بازی کنیم یا باید مثل xbl گلدی چیزی بخریم؟
اگه تا حالا کنسولتون را آپدیت نکردین ، بله آپدیت میخواد. اگه کنسول رو به اینترنت وصل کنید خودش آپدیت میکنه.
برای مالتی بازی کردن هم کافیه فقط یه اکانت رایگان بسازید ( امریکا یا انگلیس باشه ترجیحا ) و بعد میتونید آنلاین بازی کنید.
موفق باشی