(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش من حالا نمیدنم IDPS بن شده میشه کاریش کرد حتی روال قانونی نمیشه بدون این که pkg یا Regero یا فایل rebug در میان باشه
حتی یه سری بازی با ایمیل از psn خریدم دانلود کردم اونها هم نمیشه کاریش کرد؟؟
6szh548834idt9q777.jpg

سلام،پیغام خیلی غم انگیزیهولی دیگه نمیشه کاریش کرد .اگه با آی دی اصلی کنسولت بازی میکردی و الان بن شدی که باید با یه آی دی یه کنسول دیکه و با برنامه های خودش و یه پروفایل دیگه از نو بری تو لایو و نه اگه با یه ای دی یه کنسول دیکه بازی میکردی و الان بن شدی یعنی پروفایلت بن شده و باید یکی دیگه درست کنی و بری تو لایو(در مورد آن بن هم که اون دوستمونگفت باید بگم فایده ای نداره چون االان این ای دیه دیگه ثبت شده که بن شده حالا اگه شما دوباره آنبن بزنی بین یک یا سه روزه دوباره بن میشی،خودم شخصا اینا رو تست کردم)(درمورد بازی هایی رو که از PS STOR با ایملت خریدی باید بگم که ،با سیستم برو تو ایمیلت و از طریق سیستم دانلودشون کن با فلش بریزش داخل پروفایل جدیدت (البته این یکی رو حدس زدم که باید اینجوری باشه))

سلام دوستان

کسی میتونه اطلاعات کاملی در مورد ps plus به من بده ؟؟؟

و اینکه میشه از اکانت یه نفر بازی هایی که به صورت الکترونیکی خریده ددانلود کرد و ازش گرفت ؟؟
خیلی ممنون میشم اگر کامل جواب بدید

سلام دوستان

کسی میتونه اطلاعات کاملی در مورد ps plus به من بده ؟؟؟

و اینکه میشه از اکانت یه نفر بازی هایی که به صورت الکترونیکی خریده ددانلود کرد و ازش گرفت ؟؟
خیلی ممنون میشم اگر کامل جواب بدید

سلام
برای ps plus شما یه اکانت داره که پولی هست و دو نوع هم داره یکی یکساله و اون یکی هم شش ماه بستگی به شرایط و پول شما داره
البته همه برای امتحان کردن همون شش ماهه رو میخرن تا ببینن چه جوری
امکاناتی که ps plus بهت میده خیلی خوبه
هر هفته بازی مجانی میذاره یا مجانی یا تخفیف خورده
میتوانی یه ساعتی براش انتخاب کنی برای ابدیت کردن و سیوهای رو ذخیره کردن و dlc های بازی رو برات دانلود کردن و برای سیو هات هم یه فضای یک گیگ بهت میده که میتوانی سیوهای بازیتو برای همیشه تا زمانی که ps plus رو تمدید کنی داشته باشی
کلا ps plus خیلی عالی هست مخصوصا برای بازی هاش
برای سوال دوم هم بله میتوانی یه ایدی یه شخصی رو که گرفتی هر چیزی که اون دانلود کرده برای بار دوم میتوانی شما دانلود کنی البته بگم هان فقط دو بار میتوانی استفاده کنی یعنی یکبارش که اون طرف استفاده کرده و یکبار هم شما و دیگه اگر فایلها برهر دلیل خراب و یا بد دانلود دیگه نمیذاره دانلود کنی پس باید خیلی هواست باشه
موفق باشی

سلام بر رفقای اوریجینال باز

سوال فنی دارم ;)

آیا ریجن کنسول یا ریجن بازی یا ریجن اکانت میتونه تو کیفیت پینگ تو مولتی پلیر تاثیر داشته باشه ؟
به طور مثال :
اگه موقع مولتی پلایر به سرورهای اروپاایی متصل بشیم پینگ بهتری داریم
برای این کار باید کنسول ریجن 2 باشه یا اکانت یا بازی ؟
امیدوارم تونسته باشم سوالم رو واضح کرده باشم

یه چیز دیگه
چرا بازیهای ریجن 1 از محبوبیت برخورداند ؟

آخرین ویرایش:
سلام
برای ps plus شما یه اکانت داره که پولی هست و دو نوع هم داره یکی یکساله و اون یکی هم شش ماه بستگی به شرایط و پول شما داره
البته همه برای امتحان کردن همون شش ماهه رو میخرن تا ببینن چه جوری
امکاناتی که ps plus بهت میده خیلی خوبه
هر هفته بازی مجانی میذاره یا مجانی یا تخفیف خورده
میتوانی یه ساعتی براش انتخاب کنی برای ابدیت کردن و سیوهای رو ذخیره کردن و dlc های بازی رو برات دانلود کردن و برای سیو هات هم یه فضای یک گیگ بهت میده که میتوانی سیوهای بازیتو برای همیشه تا زمانی که ps plus رو تمدید کنی داشته باشی
کلا ps plus خیلی عالی هست مخصوصا برای بازی هاش
برای سوال دوم هم بله میتوانی یه ایدی یه شخصی رو که گرفتی هر چیزی که اون دانلود کرده برای بار دوم میتوانی شما دانلود کنی البته بگم هان فقط دو بار میتوانی استفاده کنی یعنی یکبارش که اون طرف استفاده کرده و یکبار هم شما و دیگه اگر فایلها برهر دلیل خراب و یا بد دانلود دیگه نمیذاره دانلود کنی پس باید خیلی هواست باشه
موفق باشی

بازی های مجانی که میزاره برای دانلود رو دستگاه به صورت کامل دانلود میشه دیگه ؟ این که میگن 1 ساعت میتونی بازی کنی و .... مال چیه ؟؟

برای بازی کردن این بازی ها نیاز هست حتما انلاین باشی یا اینکه نه ؟؟
الان میخوام بدونم تا الان چه بازی های خوبی واسه دانلود تو ps plus بوده و ایا مشخص شده چه بازی هایی واسه دانلود هست ؟ مثلا این هفته چه بازی هایی هست ؟
و این اکانت پلاس رو از کجا میتونم بگیرم ؟

سلام بر رفقای اوریجینال باز

سوال فنی دارم ;)

آیا ریجن کنسول یا ریجن بازی یا ریجن اکانت میتونه تو کیفیت پینگ تو مولتی پلیر تاثیر داشته باشه ؟
به طور مثال :
اگه موقع مولتی پلایر به سرورهای اروپاایی متصل بشیم پینگ بهتری داریم
برای این کار باید کنسول ریجن 2 باشه یا اکانت یا بازی ؟
امیدوارم تونسته باشم سوالم رو واضح کرده باشم

یه چیز دیگه
چرا بازیهای ریجن 1 از محبوبیت برخورداند ؟

تا جایی که من میدونم ، بازیهایی که خودشون سرور دارن ، میتونی انتخاب کنی که با سرور کجا بازی کنی. مثلا تو BF3 میتونی با سرورهای اروپا ، امریکای شمالی ، جنوبی ، آسیا بازی کنی. تو فیفا هم همینطور ولی Head To Head یکی از شما دو نفر Host میشید.
تو بازیهای دیگه مثل CoD چون سرور اختصاصی نداره ، Matchmaking که برای همه یکیه و شما به بازی ای Join میشی که پینگت با اون بهتر باشه.
پس ربطی به ریجن کنسول یا اکانت نداره.
در مورد سوال دوم ؛ چون هر چیزی که کمتر پیدا بشه محبوب تره ! همچنین اینکه پک های زیباتری دارن نسبت به پک های ریجن 2ـیی که مخصوص امارات هست.
بازی های مجانی که میزاره برای دانلود رو دستگاه به صورت کامل دانلود میشه دیگه ؟ این که میگن 1 ساعت میتونی بازی کنی و .... مال چیه ؟؟

برای بازی کردن این بازی ها نیاز هست حتما انلاین باشی یا اینکه نه ؟؟
الان میخوام بدونم تا الان چه بازی های خوبی واسه دانلود تو ps plus بوده و ایا مشخص شده چه بازی هایی واسه دانلود هست ؟ مثلا این هفته چه بازی هایی هست ؟
و این اکانت پلاس رو از کجا میتونم بگیرم ؟

اونایی که یک ساعت میتونی بازی کنی ، نسخه ی Trial هست و ربطی به به Instant Game Collection نداره. بازیهایی که برای پلاس بصورت Free عرضه میشه ، تا وقتی که اون اکانتی که باهاشون اونارو دانلود کردی روی PS3 شما اکتیو باشه قابل بازی کردنه.نیاز به آنلاین بودن همیشگی هم نیست.
پلاس رو هم میتونی از داخل Store بخرید ، هم از تو منو ، بالای Store اگه عضو پلاس نباشید علامت + هست و میتونید از اونجا بخرید.
بازیهایی که برای پلاس عرضه میشه ، بعضی هاشون بعد از مدتی حذف میشن. مثلا قبلا Hitman Absolution بود ولی الان برداشته شده. الان U3 و LBP Karting هست واسه دانلود البته اینا برای US هست و UK رو نمیدونم و چنتا عنوان دیگه.

آخرین ویرایش:
من يه پي اس ٣ با اخرين نسخه ريباگ دارم
وفتي ميخوام انلاين بازي كنم مثلا فيفا ١٣ يه اپديت مياد اگر اپديت كنم مشكلي برام پيش نمياد ؟
ايا روشي براي اپديت نكردن هست

تا جایی که من میدونم ، بازیهایی که خودشون سرور دارن ، میتونی انتخاب کنی که با سرور کجا بازی کنی. مثلا تو BF3 میتونی با سرورهای اروپا ، امریکای شمالی ، جنوبی ، آسیا بازی کنی. تو فیفا هم همینطور ولی Head To Head یکی از شما دو نفر Host میشید.
تو بازیهای دیگه مثل CoD چون سرور اختصاصی نداره ، Matchmaking که برای همه یکیه و شما به بازی ای Join میشی که پینگت با اون بهتر باشه.
پس ربطی به ریجن کنسول یا اکانت نداره.
در مورد سوال دوم ؛ چون هر چیزی که کمتر پیدا بشه محبوب تره ! همچنین اینکه پک های زیباتری دارن نسبت به پک های ریجن 2ـیی که مخصوص امارات هست.

اونایی که یک ساعت میتونی بازی کنی ، نسخه ی Trial هست و ربطی به به Instant Game Collection نداره. بازیهایی که برای پلاس بصورت Free عرضه میشه ، تا وقتی که اون اکانتی که باهاشون اونارو دانلود کردی روی PS3 شما اکتیو باشه قابل بازی کردنه.نیاز به آنلاین بودن همیشگی هم نیست.
پلاس رو هم میتونی از داخل Store بخرید ، هم از تو منو ، بالای Store اگه عضو پلاس نباشید علامت + هست و میتونید از اونجا بخرید.
بازیهایی که برای پلاس عرضه میشه ، بعضی هاشون بعد از مدتی حذف میشن. مثلا قبلا Hitman Absolution بود ولی الان برداشته شده. الان U3 و LBP Karting هست واسه دانلود البته اینا برای US هست و UK رو نمیدونم و چنتا عنوان دیگه.

یعنی الان نخه کاما این 2 تا بازی به صورت رایگان برای اعضای پلاس قابل دانلوده ؟؟؟ یا اینکه با تخفیف هست ؟؟

یعنی الان نخه کاما این 2 تا بازی به صورت رایگان برای اعضای پلاس قابل دانلوده ؟؟؟ یا اینکه با تخفیف هست ؟؟
نسخه ی کامل.
شما اگه به Store دسترسی داری میتونی خودت ببینی چه بازیهایی برای پلاس هست. برو تو قسمت پلاس ، بسته به ریجن استور ، یا نوشته Free Games یا Instant Game Collection

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or