(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مطمئني تاريخ تولد رو درست ميزني ؟
به ميلادي و دقيق بايد هموني باشه كه وارد كردي !
بعضي مواقع افراد جاي ماه و روز رو اشتباه ميزنن چه توي اكانت ساختن چه اينجا يه امتحاني هم اين مدلي بكني

اكانت شما براي كجاس ؟ اگر امارات هست ساپورت هاش يكم گيجن باهاشون صحبت كني لينك ريست پسورد برات ميفرستن.
تولدتون يادتون نباشه هيچكاري نميشه كرد.

اقا من اینقدر خوشحاللل بوودم کهه موقه ساخت اکانت همین جوری تاریخ تولدم زدم یادم نیست چی بوود من الان از کجا میتونم ببینم تاریخ تولدم چنده؟؟اخه ممکنه بعدا لازم باشه؟؟هر جا گشتم نبوود

با عرض سلام میخواستم از دوستان بپرسم پینگ مورد نیاز برای آنلاین بازی کردن چقدره؟؟؟ چون با اینکه من اینترنتم 512 هستش بازم هر دفعه رفتم یه اروری داده..

خیلی سخته پیشنهاد بدی بازی رو دانلود کنی یا نه ، از طرفی یکی از بهترین بازی هایی بود که روی ps3 انجام دادم ( به شرطی به سبک بازی اکشن با زمینه های نقش آفرینی و داستان های چند لایه و طولانی علاقه داشتی باشی و کلا از دسته بازی هایی که حوصله باید به خرج بدی برای بازی کردنش ، دیالوگ گوش کنی و انتخاب کنی،اکشن ببینی و وقت برای مخفی کاری بذاری و rpg بازی کنی و ...) ، از طرفی هم اگر سرعت دانلود مناسب نباشه خودت بهتر می دونی 10 گیگ زجر آور هست!

با توصيفات شما بازى رو دانلود و نصب كردم،تو چند دقيقه اى كه بازى كردم نظرم رو جلب كرد. خصوصا تلفيق دو سبك بازى درحين كاورگيرى واقعا جال بود.ممنون از شما دوست عزيز

بابت سوال آماتورم و اگر جای اشتباهی سوال کردم عذر خواهی می کنم.
برای آنلاین بازی کردن در شبکه PSN مثلا برای عنوانی مثل Last Of Us احتیاج به چه چیز هایی است؟آیا باید مثل xbox اکانت لایو خریداره بشه و اگر این چنین است آیا اکانت های 48 ساعت و همچین چیز هایی داره یا خیر.
با تشکر

بابت سوال آماتورم و اگر جای اشتباهی سوال کردم عذر خواهی می کنم.
برای آنلاین بازی کردن در شبکه PSN مثلا برای عنوانی مثل Last Of Us احتیاج به چه چیز هایی است؟آیا باید مثل xbox اکانت لایو خریداره بشه و اگر این چنین است آیا اکانت های 48 ساعت و همچین چیز هایی داره یا خیر.
با تشکر
نه دوست عزیز آنلاین PS3 رایگان هست
فقط اگه بازیتون کدش استفاده نشده باشه
اول یه اکانت که با ریجن بازیتون{ریجن بازی رو روی جلد بازی میتونی پیدا کنی} یکی باشه میسازی بعد تو اون کد رو وارد میکنی و وصل میشی و هر چقدر که دوست داشتی بازی میکنی به همین راحتی

نه دوست عزیز آنلاین PS3 رایگان هست
فقط اگه بازیتون کدش استفاده نشده باشه
اول یه اکانت که با ریجن بازیتون{ریجن بازی رو روی جلد بازی میتونی پیدا کنی} یکی باشه میسازی بعد تو اون کد رو وارد میکنی و وصل میشی و هر چقدر که دوست داشتی بازی میکنی به همین راحتی
ممنون بابت راهنماییتون.اما در صورتی که بازی اورجنیال نباشه و pass code داشته باشه چطور؟!آیا باز هم راهی است برای آنلاین بازی کردن یا خطر بن شدن بالا ست؟!

ممنون بابت راهنماییتون.اما در صورتی که بازی اورجنیال نباشه و pass code داشته باشه چطور؟!آیا باز هم راهی است برای آنلاین بازی کردن یا خطر بن شدن بالا ست؟![/QUOT
سلام ، شما با یه دیسک نمیتونید تمام بازی ها رو آنلاین بازی کنید چون صد در صد بن میشید بازی ها رو بدون دسک از رویه اپ هوم اجرا کنید(در پیغام بعد بنویسید که میخواین چی بازی کنید تا کاملا براتون توضیح بدم)

ممنون بابت راهنماییتون.اما در صورتی که بازی اورجنیال نباشه و pass code داشته باشه چطور؟!آیا باز هم راهی است برای آنلاین بازی کردن یا خطر بن شدن بالا ست؟![/QUOT
سلام ، شما با یه دیسک نمیتونید تمام بازی ها رو آنلاین بازی کنید چون صد در صد بن میشید بازی ها رو بدون دسک از رویه اپ هوم اجرا کنید(در پیغام بعد بنویسید که میخواین چی بازی کنید تا کاملا براتون توضیح بدم)

با تشکر از شما.من متاسفانه اصلا متوجه نشدم چطوری از Home بازی را اجرا کنم الان بازی ها من از روی Multiman اجرا می کنم و دستگاهم 4.41 rebug است.و می خواستم بدونم چطوری بازی Last of Us را می توانم آنلاین بازی کنم.اصلا امکانش هست یا خیر.
باز هم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or