(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برا من اوخجايي كه كيسهي استور رو نشون ميده خيلي طول مي كشه!!:(
٤٩/٩٤ خرج كردم تو اين ماه مي خوام بشه ٥٠ تا ١٠$ پس بگيرم
نميشه:(

دوستانى كه بازى ها رو با pc دانلود مى كنن،ايا بعد از بروزرسانى اخير مشكل دارند يا نه؟ من بعد از اخرين بروزرسانى در حالى كه به نرم افزار ps3prox متصل ميشه، اما انتقال بازى رو انجام نمى ده. در صورتى كه قبل از اين هيچ مشكلى نداشت.

دوستانى كه بازى ها رو با pc دانلود مى كنن،ايا بعد از بروزرسانى اخير مشكل دارند يا نه؟ من بعد از اخرين بروزرسانى در حالى كه به نرم افزار ps3prox متصل ميشه، اما انتقال بازى رو انجام نمى ده. در صورتى كه قبل از اين هيچ مشكلى نداشت.
دوست عزیز این برنامه فعلا کار نمیکنه... باید با خود کنسول دانلود کنید

خب من الان یه psn یساله گرفتم شد ۴۹.۹۹ حالا چجوری ۱۰$ رو بگیرم ؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
پلاس يكساله ديگه؟ كي گرفتيد ؟ فكد كنم ١٠ تارو بگيريد تو اپريل مي دن
چون يادمه يه چند ماه پيش هم همچين قضيه اي بود كه براي هر ١٠٠$ خرج كردن ٢٠$ برمي گردونن ،اون ٢٠$ رو بعد از تاريخ انقضا برگردوندن
پ.ن هم ايميل مي زنه كدو ميده ، هم تو psn پيام ميده

آقا کسی راه حلی واسه Ps3prox پیدا نکرد ؟ خیلی بد شد که اینطوری :| الان نه بازی های پلاس رو میشه دانلود کرد نه بازی واسه ویتا . با این اینترنت زغالی که رو ps3 و ویتا اکتیو هست اصلا نمیشه بازی دانلود کرد ( بعد هم آخرش یا ارور میده یا بد دانلود شده یا ... ) :| :(

پلاس يكساله ديگه؟ كي گرفتيد ؟ فكد كنم ١٠ تارو بگيريد تو اپريل مي دن
چون يادمه يه چند ماه پيش هم همچين قضيه اي بود كه براي هر ١٠٠$ خرج كردن ٢٠$ برمي گردونن ،اون ٢٠$ رو بعد از تاريخ انقضا برگردوندن
پ.ن هم ايميل مي زنه كدو ميده ، هم تو psn پيام ميده

۵ ام گرفتم هنوز نه پیامی اومده نه ایمیلی !

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

سلام
دوستان من برای آپدیت های خفن مثل آپدیت های gt5 که باید یک روز ps3 روشن باشه تا آپدیت شه چی کار کنم تنها راه خوب و بهترین راه همون پی اس تری ****** هست که با کامپیوتر دانلود کنم یا راه های بهتری هم هست اگه هست ممنون میشم لینکشو بذارید همراه با راهنمایی استفادش

دوستان یک راهنمایی شدید :

یک کارت بیست دلاری داشتم تبدیلش کردم به 50 دلاری به نظرتون پلاس یک ساله باهاش بگیرم بهتره یا برم بازی برای ویتا بگیرم؟ ( کلا هدفم ویتاس بیشتر ) ارزش داره پلاس بگیرم بازم یکساله؟؟؟

به نظر من که پلاس بهتره! هر ماه چنتا بازی مفتی بازی میکنی برا 1 سال..الان Uncharted - gravity - wipeout و... رایگان تو استور امریکا!ولی با 50 $ قوقش 2 تا بازی خوب میتونی بخری..

من تازه ps3 گرفتم، سوال دارم. مبتدیانه:
جیل شدس دستگاه، میتونم انلاین بازی کنم؟
بازی های psn باید ریجن خاصی باشه واسه اینکه بتونم بازی کنم یا اینکه از هر ریجنی میشه؟ منظورم بازی های هک شده هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or