(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی مشکلی نداره در PS Network ؟ من الان چند روزه هم خیلی سخت Sign In میشم و حتی نمیتونم داخل PS Store بشم !! با 2 تا ISP مختلف هم تست کردم ...

کسی مشکلی نداره در PS Network ؟ من الان چند روزه هم خیلی سخت Sign In میشم و حتی نمیتونم داخل PS Store بشم !! با 2 تا ISP مختلف هم تست کردم ...

خیلیا مشکل دارن این هفته , اگه توییتر PS رو نگاه کنی هم خودشون گفتن مشکل وجود داره , اما من خودم اصلاً مشکل ندارم و همه چی خوب پیش میره :d

منم حرف اقا نيما رو تاييد مي كنم !
سخت ساين اين ميشم يه طرف بعضي مواقع اصلا" فرند ليست ام بالا نمياد به هيچ وجه !!!

يكى لطف كنه جواب مارو بده من الان از PSN با PS3 فيلم دانلود ميكنم ميخواستم بدونم با كامپيوتر با چه برنامه اى ميشه از PSN فيلم دانلود كرد؟ ممنون

دوستان یه سوال مهم خواهشا من کنسولم کپی هست ،و میخوام اوریج کنم و قبلا هم با کپی رفتم psn و باری های والکینگ دد و جورنی و آی ام الیو که بازی هایی هست که در psn باید میخریدیش خب حالا سوال من اینه که توروفیایی که از بازی توی کنسول هست من با اوریج برم psn سونی منو بن نمیکنه؟! و در همین تاریخ رفتم نگاه کردم آیدیم بن نشده ممنون اگه یکی از اساتید سایت جواب بده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or