(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1- آقا من میخوام از پی اس استور آمریکا ، کانتر استرایک بخرم
چون این بازی فقط برای ریجن 1 عرضه شده ، میخواستم بدونم که
باید بعد از دانلود با آی پی امریکا ( از طریق وی پی ان ) وصل شم تا بتونم بازی کنم یا همینجوری میشه بازی کرد ؟
2 - در ضمن آیا اصلا MatchMaking اش خوب کار میکنه ؟

3 - در مورد Uncharted3 :Multiplayer که Free عرضه شده ، دانلود ش کردم ، نصب کردم ،
ولی موقع اجرا هنگ میکنه و تا الان موفق نشدم وارد بازی بشم ( داخل منوی داخل بازی گیر میکنه ) بنظر
دوستان دلیلش چی میتونه باشه ؟ واسه بقیه هم همینطوره ؟ چجوری درست میشه ؟

1- آقا من میخوام از پی اس استور آمریکا ، کانتر استرایک بخرم
چون این بازی فقط برای ریجن 1 عرضه شده ، میخواستم بدونم که
باید بعد از دانلود با آی پی امریکا ( از طریق وی پی ان ) وصل شم تا بتونم بازی کنم یا همینجوری میشه بازی کرد ؟
2 - در ضمن آیا اصلا MatchMaking اش خوب کار میکنه ؟

3 - در مورد Uncharted3 :Multiplayer که Free عرضه شده ، دانلود ش کردم ، نصب کردم ،
ولی موقع اجرا هنگ میکنه و تا الان موفق نشدم وارد بازی بشم ( داخل منوی داخل بازی گیر میکنه ) بنظر
دوستان دلیلش چی میتونه باشه ؟ واسه بقیه هم همینطوره ؟ چجوری درست میشه ؟

اصلا" نيازي نيست كه با IP امر يكا بخوايد بريد بخريد ! همينطوري ساده بريد بخريدش و بازي كنيد فقط اگر خواستيد بهتره تنظيمات DNS تون رو بذاريد روي اتوماتيك
اينو من نميدونم بازي ش نكردم
كجا دقيقا" فريز مي كنه ؟ موقع كانكت شدن ؟ يا وسط بازي صفحه ثابت ميمونه و مجبور ميشي دكمه پاور رو بزني ؟

اصلا" نيازي نيست كه با IP امر يكا بخوايد بريد بخريد ! همينطوري ساده بريد بخريدش و بازي كنيد فقط اگر خواستيد بهتره تنظيمات DNS تون رو بذاريد روي اتوماتيك
اينو من نميدونم بازي ش نكردم
كجا دقيقا" فريز مي كنه ؟ موقع كانكت شدن ؟ يا وسط بازي صفحه ثابت ميمونه و مجبور ميشي دكمه پاور رو بزني ؟

هنوز وارد بازی نشده گیر میکنه یعنی تو Main Menu .

سلام دوستان ؟
اکانته اروپا بهتره یا امریکا ؟
من فکر میکنم ریجن 1 بهتر باشه
این جریانه که میگید سونی 10 دلار هدیه داده برای کسی که اکانتشو شارژ کرده یا شانسی اومده تو حسابش ؟

سلام دوستان ؟
اکانته اروپا بهتره یا امریکا ؟
من فکر میکنم ریجن 1 بهتر باشه
این جریانه که میگید سونی 10 دلار هدیه داده برای کسی که اکانتشو شارژ کرده یا شانسی اومده تو حسابش ؟
مزیت آمریکا؛
1.قیمت کارت PSN کم تر در میاد نسبت به پوند
2. بازی های بیشتری روش میاد
3. بعضی مواقع مثل این ماه به ازای هر 50$ خرید 10$ جایزه میگیرید

مزیت اروپا :
PS plus اروپا بهتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or