(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همین psn کلا!!
store و network
من دستگاه کپی خور دارم ورژن 4.30 rebug اکانت ساختم وقتی لاگین میکنم میخوام مثلا برم تو store اول میگه برنامه رودانلود کن و نصب کن که انجام میدم و وقتی وارد میشه تا اونجا میره که عکس لوگو میاد و یه لود زیرش که هیچوقت تموم نمیشه همونجا یا گیر میکنه یا ارور میده
تو قسمت psn هم همینطوره

ببین این کلا بستگی به سرعت اینترنت داره
چرا چون این چند وقته سرعت ها افتضاح شدند
هر وقت دیدی این جوری شد یا مودمت رو خاموش روشن کن یا اینکه از دوباره تست سرعت بزن داخل پلی 3
موفق باشی

1- آقا من میخوام از پی اس استور آمریکا ، کانتر استرایک بخرم
چون این بازی فقط برای ریجن 1 عرضه شده ، میخواستم بدونم که
باید بعد از دانلود با آی پی امریکا ( از طریق وی پی ان ) وصل شم تا بتونم بازی کنم یا همینجوری میشه بازی کرد ؟
2 - در ضمن آیا اصلا MatchMaking اش خوب کار میکنه ؟

3 - در مورد Uncharted3 :Multiplayer که Free عرضه شده ، دانلود ش کردم ، نصب کردم ،
ولی موقع اجرا هنگ میکنه و تا الان موفق نشدم وارد بازی بشم ( داخل منوی داخل بازی گیر میکنه ) بنظر
دوستان دلیلش چی میتونه باشه ؟ واسه بقیه هم همینطوره ؟ چجوری درست میشه ؟

1- آقا من میخوام از پی اس استور آمریکا ، کانتر استرایک بخرم
چون این بازی فقط برای ریجن 1 عرضه شده ، میخواستم بدونم که
باید بعد از دانلود با آی پی امریکا ( از طریق وی پی ان ) وصل شم تا بتونم بازی کنم یا همینجوری میشه بازی کرد ؟
2 - در ضمن آیا اصلا MatchMaking اش خوب کار میکنه ؟

3 - در مورد Uncharted3 :Multiplayer که Free عرضه شده ، دانلود ش کردم ، نصب کردم ،
ولی موقع اجرا هنگ میکنه و تا الان موفق نشدم وارد بازی بشم ( داخل منوی داخل بازی گیر میکنه ) بنظر
دوستان دلیلش چی میتونه باشه ؟ واسه بقیه هم همینطوره ؟ چجوری درست میشه ؟

اصلا" نيازي نيست كه با IP امر يكا بخوايد بريد بخريد ! همينطوري ساده بريد بخريدش و بازي كنيد فقط اگر خواستيد بهتره تنظيمات DNS تون رو بذاريد روي اتوماتيك
اينو من نميدونم بازي ش نكردم
كجا دقيقا" فريز مي كنه ؟ موقع كانكت شدن ؟ يا وسط بازي صفحه ثابت ميمونه و مجبور ميشي دكمه پاور رو بزني ؟

اصلا" نيازي نيست كه با IP امر يكا بخوايد بريد بخريد ! همينطوري ساده بريد بخريدش و بازي كنيد فقط اگر خواستيد بهتره تنظيمات DNS تون رو بذاريد روي اتوماتيك
اينو من نميدونم بازي ش نكردم
كجا دقيقا" فريز مي كنه ؟ موقع كانكت شدن ؟ يا وسط بازي صفحه ثابت ميمونه و مجبور ميشي دكمه پاور رو بزني ؟

هنوز وارد بازی نشده گیر میکنه یعنی تو Main Menu .

سلام دوستان ؟
اکانته اروپا بهتره یا امریکا ؟
من فکر میکنم ریجن 1 بهتر باشه
این جریانه که میگید سونی 10 دلار هدیه داده برای کسی که اکانتشو شارژ کرده یا شانسی اومده تو حسابش ؟

سلام دوستان ؟
اکانته اروپا بهتره یا امریکا ؟
من فکر میکنم ریجن 1 بهتر باشه
این جریانه که میگید سونی 10 دلار هدیه داده برای کسی که اکانتشو شارژ کرده یا شانسی اومده تو حسابش ؟
مزیت آمریکا؛
1.قیمت کارت PSN کم تر در میاد نسبت به پوند
2. بازی های بیشتری روش میاد
3. بعضی مواقع مثل این ماه به ازای هر 50$ خرید 10$ جایزه میگیرید

مزیت اروپا :
PS plus اروپا بهتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or