نیما برای منم اینجوری شد... با یه اکانت ریجن دیگه ساین این شو بعد اخطار که داد yes بزن حله...يعني چي؟
ميخوام Sign in شم ميگه : A System Software Update Is Required....Do You Want To Update Now?
بعد ميزنم Yes
ميگه :The Latest Version Of The System Software Is Already Installed...There Is No Need To Update!
موشكل از كجاس!![]()
منم همينطور!دوستان شما آپدیت 4.40 رو دارید ؟! من امروز خواستم آن شم بهت پیغام آپدیت 4.31 رو داد ، آپدیت کردم الآن میخوام آن شم اخطار میده که آپدیت جدید اومده ، میخوای آپدیت کنی ؟ میزنم بله میگه آخرین نسخه رو داری ! و دوباره همین روند تکرار میشه ! با اکانت ریجن دیگه هم درست نشد !

دوست عزیز مشکل از نت میتونه باشه، چون اگه اشکال از آپدیت بود تا حالا یکی دیگه رو جایگزین میکردند.سلام بچه ها
من چند وقته نمی تونم به psn وصل شم و ارور میده,آپدیت 4.40 رو هم از طریق pc و لینکی که یکی از دوستان تو یکی از فرومها گذاشته بود دانلود کردم و ریختم تو دستگاه.
آخرین باری که وصل شدم به psn قبل ریختن آپدیت بود و بعده ریختن آپدیت دیگه نمی تونم وصل شم,کسی می تونه راهنماییم کنه و بگه مشکل از کجاس و آیا آپدیت مشکل داشت که اینطوری شده یا مشکل از سرعته نت هستش.
ممنون از همه و راهنماییتون
و یه سوال دیگه در مورد مچ کردن مودم بی سیم و وایلس با دستگاه هستش,از کجا باید این کارو بکنم؟؟؟
ريجن ٢ هست حتما بايد از uk بگيري:dرفتم تو فروم های خود PS جستجو کردم ، دیدم مشکل با دانلود آخرین آپدیت از خود سایت PS و ریختنش با فلش تو دستگاه حل شده ! فقط الآن یک سوال برام پیش اومده ! من دستگاهم ریجن 2 هستش ولی همیشه با اکانت ریجن 1 آپدیتش کردم ، الآن باید آپدیت رو از سایت Us.playstation بگیرم یا Uk.Playstation ؟ اصلا فرقی با هم دارن ؟
یعنی داره از اکانته تو استفاده میکنه؟!دوستان یکی پیدا شده psn id من رو زده روی ویتای خودش نمیشه کاری کرد نتونه استفاده کنه ؟
پسورد یا ایمیل رو عوض کنم درست میشه ؟
سلام.
من تازه ps3 خریدم. کلا میخواستم بدونم psn به چه کاری میاد ؟ واجبه اکانت بسازم و لوگین بشم بهش ؟ یه چیزایی راجع بن شدن شنیدم ، صحت داره ؟