(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دارم Bioshock رو دانلود میکنم تا 59% رفت الان ارور میده و اون علامت تعجب قرمز میاد، چند تا چیز دیگه رو تست کردم راحت دانلود میشن ولی بایوشاک از 59% جلوتر نمیره !!!
امیدوارم مجبور نشم دوباره دانلود کنم ! :|

يعني چي؟
ميخوام Sign in شم ميگه : A System Software Update Is Required....Do You Want To Update Now?
بعد ميزنم Yes
ميگه :The Latest Version Of The System Software Is Already Installed...There Is No Need To Update!
موشكل از كجاس!:-/

يعني چي؟
ميخوام Sign in شم ميگه : A System Software Update Is Required....Do You Want To Update Now?
بعد ميزنم Yes
ميگه :The Latest Version Of The System Software Is Already Installed...There Is No Need To Update!
موشكل از كجاس!:-/
نیما برای منم اینجوری شد... با یه اکانت ریجن دیگه ساین این شو بعد اخطار که داد yes بزن حله...

دوستان شما آپدیت 4.40 رو دارید ؟! من امروز خواستم آن شم بهت پیغام آپدیت 4.31 رو داد ، آپدیت کردم الآن میخوام آن شم اخطار میده که آپدیت جدید اومده ، میخوای آپدیت کنی ؟ میزنم بله میگه آخرین نسخه رو داری ! و دوباره همین روند تکرار میشه ! با اکانت ریجن دیگه هم درست نشد !

دوستان شما آپدیت 4.40 رو دارید ؟! من امروز خواستم آن شم بهت پیغام آپدیت 4.31 رو داد ، آپدیت کردم الآن میخوام آن شم اخطار میده که آپدیت جدید اومده ، میخوای آپدیت کنی ؟ میزنم بله میگه آخرین نسخه رو داری ! و دوباره همین روند تکرار میشه ! با اکانت ریجن دیگه هم درست نشد !
منم همينطور!:(
@ايليا
ايليا با سه تا اكانت ريجن مختلف تست كردم درست نشد!:(

سلام بچه ها
من چند وقته نمی تونم به psn وصل شم و ارور میده,آپدیت 4.40 رو هم از طریق pc و لینکی که یکی از دوستان تو یکی از فرومها گذاشته بود دانلود کردم و ریختم تو دستگاه.
آخرین باری که وصل شدم به psn قبل ریختن آپدیت بود و بعده ریختن آپدیت دیگه نمی تونم وصل شم,کسی می تونه راهنماییم کنه و بگه مشکل از کجاس و آیا آپدیت مشکل داشت که اینطوری شده یا مشکل از سرعته نت هستش.
ممنون از همه و راهنماییتون
و یه سوال دیگه در مورد مچ کردن مودم بی سیم و وایلس با دستگاه هستش,از کجا باید این کارو بکنم؟؟؟

سلام بچه ها
من چند وقته نمی تونم به psn وصل شم و ارور میده,آپدیت 4.40 رو هم از طریق pc و لینکی که یکی از دوستان تو یکی از فرومها گذاشته بود دانلود کردم و ریختم تو دستگاه.
آخرین باری که وصل شدم به psn قبل ریختن آپدیت بود و بعده ریختن آپدیت دیگه نمی تونم وصل شم,کسی می تونه راهنماییم کنه و بگه مشکل از کجاس و آیا آپدیت مشکل داشت که اینطوری شده یا مشکل از سرعته نت هستش.
ممنون از همه و راهنماییتون
و یه سوال دیگه در مورد مچ کردن مودم بی سیم و وایلس با دستگاه هستش,از کجا باید این کارو بکنم؟؟؟
دوست عزیز مشکل از نت میتونه باشه، چون اگه اشکال از آپدیت بود تا حالا یکی دیگه رو جایگزین میکردند.
از Setting و Network Settings و Internet Connection Settings و Select Setting Method
اونجا دوتا گزینه داره یکی Wired Connection یعنی کابلی و یکی هم Wireless یعنی بیسیم.
Wireless رو انتخاب کن.

رفتم تو فروم های خود PS جستجو کردم ، دیدم مشکل با دانلود آخرین آپدیت از خود سایت PS و ریختنش با فلش تو دستگاه حل شده ! فقط الآن یک سوال برام پیش اومده ! من دستگاهم ریجن 2 هستش ولی همیشه با اکانت ریجن 1 آپدیتش کردم ، الآن باید آپدیت رو از سایت Us.playstation بگیرم یا Uk.Playstation ؟ اصلا فرقی با هم دارن ؟

رفتم تو فروم های خود PS جستجو کردم ، دیدم مشکل با دانلود آخرین آپدیت از خود سایت PS و ریختنش با فلش تو دستگاه حل شده ! فقط الآن یک سوال برام پیش اومده ! من دستگاهم ریجن 2 هستش ولی همیشه با اکانت ریجن 1 آپدیتش کردم ، الآن باید آپدیت رو از سایت Us.playstation بگیرم یا Uk.Playstation ؟ اصلا فرقی با هم دارن ؟
ريجن ٢ هست حتما بايد از uk بگيري:d

دوستان سلام من هم به جمع شما اورجینال بازها اومدم یعنی دیگه ازبازیهای کپی توبه کردم و دیگه کپی بازی نمیکنم;):d

آخرین ویرایش:
دوستان یکی پیدا شده psn id من رو زده روی ویتای خودش نمیشه کاری کرد نتونه استفاده کنه ؟
پسورد یا ایمیل رو عوض کنم درست میشه ؟
یعنی داره از اکانته تو استفاده میکنه؟!
از طریق این سایت برو ساین این شو با اکانتت
account.sonyentertainmentnetwork.com
بعد برو تو قسمت DEVICES بعد قسمتی که نوشته GAME رو کلیک کن بعد گزینه DEACTIVE ALL رو بزن اینطور همه دستگاه های مرتبط با اکانتت دی اکتیو میشه و باید دستگاه های خودتو دوبارها اکتیو کنی اینطوری اونم نمی تونه استفاده کنه از اکانتت
فقط یادت نره اول پس اکانتو عوض کن و یه چیزی بزار که خودتم یادت نمونه بعد بنویسش یه جا داشته باشی
درضمن این دی اکتیو کردن از طریق سایت هر 6 ماه یبار میتونی انجام بدی

سلام.
من تازه ps3 خریدم. کلا میخواستم بدونم psn به چه کاری میاد ؟ واجبه اکانت بسازم و لوگین بشم بهش ؟ یه چیزایی راجع بن شدن شنیدم ، صحت داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or