(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برام یه مشکل در وارد کردن کد 50 دلاری تو استور امریکا پیش امده به این صورت که کد رو وارد میکنم 50 ذلار رو تایید میکنه ولی هنگامی که میخواد اونو وارد حسابم کنه ایراد میگیره. من از طریق سایت هم امتحان کردم بازم 50 دلار رو تایید میکنه ولی وقتی میخواد وارد حسابم کنه این پیغام رو میده :
The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid دوستان به کمکم برسید که واقعا حالم گرفته و با کله میخوام برم تو مانیتور و دیوار و میز و ....

برام یه مشکل در وارد کردن کد 50 دلاری تو استور امریکا پیش امده به این صورت که کد رو وارد میکنم 50 ذلار رو تایید میکنه ولی هنگامی که میخواد اونو وارد حسابم کنه ایراد میگیره. من از طریق سایت هم امتحان کردم بازم 50 دلار رو تایید میکنه ولی وقتی میخواد وارد حسابم کنه این پیغام رو میده :
The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid دوستان به کمکم برسید که واقعا حالم گرفته و با کله میخوام برم تو مانیتور و دیوار و میز و ....
این پیغام رو که میده،یعنی کد رو اشتباه وارد می کنید؛ حالا یا خود کد اشتباهه یا بلند و کوتاه شده.
بعضی وقتا به خاطر سرعت اینترنت،ممکنه هنگام انتقال اعتبار به اکانت،خللی بوجود بیاد و ارور بده.
بهتره به ساپورت سونی ایمیل بزنید که از درست بودن و استفاده نشدن اون مطمئن بشید یا اگر از سایتی ایرانی سفارش دادید،ازش بخواید که طبق شناسه سفارش تون،کد رو دوباره بفرسته.

سلام
یک سوال من الان با یکی از کارشناسان ea صحبت میکردم اخرش یک کد بهم داد گفت به پاس قدر دانی از حمایت شما از فیفا که 15 % تخفیف برای خرید بازی از origin هست این الان چه بدرد میخوره ؟؟؟
حاجی این ها خیلی باحالند تو ایران میری نمیایندگی فحشت میدند:| اینجا قدر دانی هم میکند با یک چت ساده :-*:x

سلام
یک سوال من الان با یکی از کارشناسان ea صحبت میکردم اخرش یک کد بهم داد گفت به پاس قدر دانی از حمایت شما از فیفا که 15 % تخفیف برای خرید بازی از origin هست این الان چه بدرد میخوره ؟؟؟
حاجی این ها خیلی باحالند تو ایران میری نمیایندگی فحشت میدند:| اینجا قدر دانی هم میکند با یک چت ساده :-*:x
Origin شبکه رسمی EA واسه PC هست، دفعه بعد که قصد خرید از Origin رو داشته باشی با وارد کردن این کد 15% تخفیف میگیری !
به بیان دیگه ، به هیچ دردت نمیخوره ! :d

سلام دوستان.
یه سوال.یه کد چند تا کارکتر اضافه یه بازی رو دارم اینو وارد کردم رو اکانتم.حالا می خوام رو یه اکانت دیگه فعالش کنم و از رو این اکانت خودم دی اکتیو.چی کار باید بکنم دقیقا؟می شه اصلا؟

نميشه از روي اكانت دي اكتيو كرد !
شما اگر اون يكي اكانت تون روي همون دستگاه خودتونه كه راحت مي تونيد ازش استفاده كنيد

با سلام به بچه‌های خوب بازیسنتر

سوال داشتم:

من ۲ تا اکانت دارم یکی‌ اروپایی یکی‌ آمریکایی

یه بار واسه آزمایشی‌ رفتم تو اکانت آمریکایی دیدم خیلی‌ چیزهای باحال توشه

بازیهای کلاسیک PS ONE/PS2 مثل Harvest Moon و .... که تو اروپا خیلی‌ از این بازیها واسه دانلود نیست

متاسفانه اینجا واحد پولش یورو هست

و نرخ بازیهای آمریکا دلار هست

چطور می‌تونم بازیهارو از اکانت آمریکایی دانلود کنم؟

آخرین ویرایش:
با سلام به بچه‌های خوب بازیسنتر

سوال داشتم:

من ۲ تا اکانت دارم یکی‌ اروپایی یکی‌ آمریکایی

یه بار واسه آزمایشی‌ رفتم تو اکانت آمریکایی دیدم خیلی‌ چیزهای باحال توشه

بازیهای کلاسیک PS ONE/PS2 مثل Harvest Moon و .... که تو اروپا خیلی‌ از این بازیها واسه دانلود نیست

متاسفانه اینجا واحد پولش یورو هست

و نرخ بازیهای آمریکا دلار هست

چطور می‌تونم بازیهارو از اکانت آمریکایی دانلود کنم؟
شما با استفاده از کردیت کارت یا PSN Cardـه امریکا بازی رو روی اکانت US خریداری میکنید و میتونید دانلود کنید ، بعد که روی PS3 دانلود شد میتونید با هر اکانتی که روی اون PS3 دارید بازی رو اجرا کنید !

دوستان بازی uncharted 3 برای ریجن 2 یه مش چیزهای مجانی گذاشته بدرد چی میخورند اینها ارزشو داره برم دانلود کنم و نصبشون کنم یا نه همون DLC ها رو میگم؟؟؟؟؟

درود من دو تا اكانت آمريكا دارم كه SONY به يكى $5 و ديگرى $10 هديه داده ميخوام بدونم هر دو كد هديه رو ميتونم به يكى از اكانتهام وارد كنم؟

درود من دو تا اكانت آمريكا دارم كه SONY به يكى $5 و ديگرى $10 هديه داده ميخوام بدونم هر دو كد هديه رو ميتونم به يكى از اكانتهام وارد كنم؟

سلام اره فقط کافیه کدها رو در یک اکانتت فعال کنی. برای منم 10 دلار هدیه اومد از تعجب شاخ در اوردم. اخه 5 دلار تو حسابم داشتم و هی خدا خدا میکردم که ای کاش 10 دلار دیگه هم داشتم با هاش بازی the cave رو که 15 دلاره میخریدم. کلی لذت بردیم به به به به :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or