(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Re: همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اگر راهكاري پيدا بشه كه PS ID هاي دستگاه هاي مارو استفاده كنند يه روز صبح پا ميشي PS3 رو روشن مي كني ساين اين مي كني و يهو با جمله زيباي (( شما بن شديد )) مواجه ميشي :|
چرا چون كه انگار يكي ديگه گفته من با يه اكانت ديگه ولي با PS3 شما دارم بازي مي كنم و سوني هم ديگه انگار اكانت بن نميكنه بلكه خود PS3 رو از ريشه و پايه بن مي كنه

افتاد يا بازم بيشتر توضيح بدم ؟:d

ببخشید واسه من هنوز نیفتاده. الان من یه اکانت اصلی خودمو دارم و چند تا اکانت هم که یه سری بازی توسط اون اکانتها دانلود میکنم و با اکانت اصلیم بازی میکنم. اون اکانتهای فرعی رو ممکنه اشخاص دیگری هم استفاده کنند.
حالا مشکلی تهدید میکنه منو؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ببخشید واسه من هنوز نیفتاده. الان من یه اکانت اصلی خودمو دارم و چند تا اکانت هم که یه سری بازی توسط اون اکانتها دانلود میکنم و با اکانت اصلیم بازی میکنم. اون اکانتهای فرعی رو ممکنه اشخاص دیگری هم استفاده کنند.
حالا مشکلی تهدید میکنه منو؟

شما نگران چي هستي؟ PS id اگه خودتون به كسي بديد مشكل ساز ميشه.

صادق هم گفتم تا خودتون لو نديد ps id رو مشكلي ايجاد نميشه ولي من كلا" گفتم حواستون باشه يكي زير ابي نره :|
البته يه چيز ديگه هم هست كه خيلي خيلي شانسيه و احتمالش مثل اين ميمونه كه يهو بهت بگن برنده ميليون ها اودلار شدي اونم اينه كه يكي همين طوري يه PS ID شانسي بزنه و اون PS ID خود شما باشه :d
بعد هم اگر بن شد شما هم بن ميشي :|:d
البته احتمالش 1 در ميليارد هم شايد نباشه چون بايد بگيد 10 به توان 32 يا 10 به توان 64 تا PS ID ميتونه ساخته بشه بعد يهو يارو فرتي شانسي ID شمارو بزنه :d

پ.ن : يه چيز گفتم در حد فيلم هاي هندي :d

البته هيچ ربطي به اكانت نداره فقط همون خود دستگاهه كه مهمه چون سوني دستگاه رو بن ميكنه نه اكانت رو

امروز ظهرم من تست كردئم چند بار اصلا" ساين اين نميشد ! ديشب وصل شدم و بازي كردم اما اين چند وقته دير وصل ميشه نسبه قبل تر ها ؟!

اقا یه سوال!
دوتا بازی هست که اپن بتا تشریف دارند.
یکی crysis 3 یکی هم dust551 یا یه همچین چیزی!!!
کرایسیس تا چند روز دیگه مهلت داره بتاش?
داست چطور?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

میگم قبلا یه بازی واسه پلاس میومد میزدیم Add to cart و خیلی شیک و تر تمیز میرفت تو لیست دانلود ...
امروز زدم این Guardian رو دیدم فقط دانلود داره و زرتی هم شروع کرد به دانلود . واسه شما هم همینطوری شده ؟ ( قبلا راحت تر بود الان باید دانلود رو استاپ یا کنسل کرد که کثیف کاری میشه :دی)
در ضمن استور خیلی به زور بالا میاد واسه منم و خیلی هم کند شده با اینکه سرعت نتم تغیری نکرده ...

میگم قبلا یه بازی واسه پلاس میومد میزدیم Add to cart و خیلی شیک و تر تمیز میرفت تو لیست دانلود ...
امروز زدم این Guardian رو دیدم فقط دانلود داره و زرتی هم شروع کرد به دانلود . واسه شما هم همینطوری شده ؟ ( قبلا راحت تر بود الان باید دانلود رو استاپ یا کنسل کرد که کثیف کاری میشه :دی)
در ضمن استور خیلی به زور بالا میاد واسه منم و خیلی هم کند شده با اینکه سرعت نتم تغیری نکرده ...
نه واسه من همونطوره که گفتی add to cart داره و بعد پرداختش که واسه بازیهای رایگان پلاس صفر میشه و بعد مرحله دانلود که اگرم نخواستی میتونی دانلود نکنی یا اینکه از چند تا یکیشو فقط دانلود کنی.
اوایل یکمی ناراضی بودم از این استور به خاطر همین مسئله اما الان واسه من که خوبه. فقط اولش واسه بالا اومدنش یکم طول میکشه که اونم زیاد نیست بعد که بالا اومد دیگه مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or