(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره من سه ماهه رو اونموقع 13دلار گرفتم!:d
الان اینجوریه که یک سال بگیر سه ماه رایگان بهت میدن
نه من ریجن 2 رو میگیم در مورد ریجن 1 اطلاعی ندارم:دی
اون موقع فکر کنم 13 پوند بود شده بود 7-8 پوند سه ماهه و یک ساله هم 40 پوند بود که شده بود 30 و من خودم شارژ کردم!

يه كه انگار سيستم تروفي ها قاط زده ! نگران نباشيد درست ميشه خودش
منم الان خودم چندين روزه نميتونم سينك بكنم تروفي هام رو :|

از کی اینجوری شده رو نمیدونم، ولی دیروز تروفی کارت ها ترکیده بود (البته مشکلی با Sync کردن تو PSN نداشتم! ) ، اما امروز درست شده! :d

تروفی کارد اونایی که PSN Card ـشونو آپدیت کردن مشکل پیدا کرده ، تروفی ها و آواتارشونو نشون نمیده ، به زودی حل میشه دوستان نگران نباشین !

یه سوال الان من که اکانتم برا اماراته باید برا پلاس UK بگیرم یا چیزه دیگه ای ؟! (ممنون میشم جواب بدین ! )

تروفی کارد اونایی که PSN Card ـشونو آپدیت کردن مشکل پیدا کرده ، تروفی ها و آواتارشونو نشون نمیده ، به زودی حل میشه دوستان نگران نباشین !

یه سوال الان من که اکانتم برا اماراته باید برا پلاس UK بگیرم یا چیزه دیگه ای ؟! (ممنون میشم جواب بدین ! )
شما اكانتت اماراته بايد psn card امارات بگيري و باهاش پلاس بخري.

شما اكانتت اماراته بايد psn card امارات بگيري و باهاش پلاس بخري.

منظورم اینه که مثه اینا برا امارات هم هست ؟! (یعنی از اینا بگیریم فرقی نمیکنه رو چه رجینی بزنیم ؟!)
38-105-large.jpg

منظورم اینه که مثه اینا برا امارات هم هست ؟! (یعنی از اینا بگیریم فرقی نمیکنه رو چه رجینی بزنیم ؟!)
38-105-large.jpg

نگيري بهتره چون اين كارت هارو از قيمت معادل شون به كارت پوند و دلار و دلار امارات گرونتر ميدن ؟! :|:d
كسي هم تا حالا نفهميده چيزي كه ارزونتره رو چرا گرونتر ميدن :|:d

اقا من اکانت یکی رو گرفتم و انلاین پس فیفا رو دانلود کردم و الان از اکانت خودم میرم انلاین میزنم.. حالا میخوام ps3 رو فرمت کنم .. حالا بعد فرمت دوباره با اکانتم برم میشه بازی کرد؟ یا باید دوباره اکانت رو ازش بگیرم و دانلود کنم؟

اقا من اکانت یکی رو گرفتم و انلاین پس فیفا رو دانلود کردم و الان از اکانت خودم میرم انلاین میزنم.. حالا میخوام ps3 رو فرمت کنم .. حالا بعد فرمت دوباره با اکانتم برم میشه بازی کرد؟ یا باید دوباره اکانت رو ازش بگیرم و دانلود کنم؟

دوباره باید با همون اکانت دانلود کنی رو دستگاهت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or