(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باز که psn رفت زیر maintanance
جریان چیه? اپدیت برا استوره یا ذستگاه?
گذاشت همین که ما 50 دلار خریدیم بره:|

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

من فکر کردم دستگاهم مشکل داره وصل نمیشه پس این ارور undergoing maintenance واسه خود شبکه هست درسته؟

منم 4 5 ساعت با اکانت اصلیم نمی تونم sign in شم ولی با اکانت های دیگه مشکلی نداره ...
با سه تا نت هم امتحان کردم ...
با اکانت های دیگه هم من نمیتونم
ترجمه این ارور که میشه شبکه پی اس ان در حال تعمیر و نگهداری پس واسه اپدیتی چیزی هست!

Re: همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بر اساس چیزی که تو بلاگ سونی بود تا امروز صبح psn باید درست شده باشه در ضمن این ارور ربطی به بازی های انلاین و app هاتون نداره...

دوستان به احتمال زیاد داره استور امریکا رو ابدیت میکنه چون منم با همین ایدی ماله امریکام نتوانستم وارد استور بشم
پس باید صبر کرد تا ابدیتشون تمام بشه و بعد باز میشه

Re: همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

برا من هم مال اماراتم هم ukم اینجوری بود دیشب.
خدا کنه harvest moon back to nature اضافه شه....چون فقط برا امریکاست!

---------- نوشته در 12:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

خوب psn امریکا برگشت.
Psn رجین 2
یعنی امارات و uk هنوز نیومدند

من ديشب راحت بازي ميكردم و مشكلي نداشت ،در ضمن اكانت من uk هست شايد us مشكل داشته

از منم یکی واسه uk یکی واسه us هیچ کدوم وصل نمیشن
new user هم که میخوای بسازی همون پیغام undergoing maintenance میده
تو سایت سونی هم نوشته فعلا قطع سرویس چطوره پس بعضی دوستان میتونند وصل بشن؟

آخرین ویرایش:
از دیشب تا به حالا سرور پلی استیشن قطعی داره. در حال تعمیر و بازسازیه . بقول معروف کارگران مشغول کارند :):p

[h=3]Server Maintenance[/h] The site is currently under maintenance. We apologize for the inconvenience. Please try again later. (500)

این هم پیغامی هست که خود سرور میده. ربطی به منطقه یک و دو و بالا شهر پایین شهر نداره داداش.

NewsImage.aspx

آقا من رفتم تو سایت سونی، قسمت آمریکا، نوشته از پنجشنبه سا عت هشت صبح، تا جمعه ساعت هشت صبح، سایت در حال تعمیر می باشد!!!! من دقیقاً نمی دونم از کی نمیشه به پی اس ان وصل شد، ولی اگر بخوایم روی این ساعت قضاوت کنیم و اگر فزض رو بر این بذاریم که ما حدود 12 ساعت با آمریکا تفاوت ساعت داریم، حدوداً از ساعت هشت امشب به وقت ایران میشه وصل شد!!!! امیدوارم زودتر وصل بشه
این هم خوده پیغامش:

The PlayStation® Network will be offline for maintenance on Thursday, January 17,2013 from 08:00 AM PDT - Friday, January 18,2013 08:00 AM PDT.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or