(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من رفتم تو سایت سونی، قسمت آمریکا، نوشته از پنجشنبه سا عت هشت صبح، تا جمعه ساعت هشت صبح، سایت در حال تعمیر می باشد!!!! من دقیقاً نمی دونم از کی نمیشه به پی اس ان وصل شد، ولی اگر بخوایم روی این ساعت قضاوت کنیم و اگر فزض رو بر این بذاریم که ما حدود 12 ساعت با آمریکا تفاوت ساعت داریم، حدوداً از ساعت هشت امشب به وقت ایران میشه وصل شد!!!! امیدوارم زودتر وصل بشه
این هم خوده پیغامش:

The PlayStation® Network will be offline for maintenance on Thursday, January 17,2013 from 08:00 AM PDT - Friday, January 18,2013 08:00 AM PDT.

آخرین ویرایش:
Re: همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

زودتر تعمیر کنن من خرید واجب دارم:دی
میخوام متالگیرسالید و سایفون شیلتر 2 رو بگیرم:دی
یه سوال
Syphon ****ter 2
همونیه که اولش تو هتل بودیم باید ساختمون رو به رو یی رو میزدیم?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

زودتر تعمیر کنن من خرید واجب دارم:دی
میخوام متالگیرسالید و سایفون شیلتر 2 رو بگیرم:دی
یه سوال
Syphon ****ter 2
همونیه که اولش تو هتل بودیم باید ساختمون رو به رو یی رو میزدیم?

بازیهات از کدوم سایت و چطوری می خری؟ اگه از سایت خارجی می خری به من هم یاد بده . ممنون. در مورد قیمت ها هم بگو.:">

بازیهات از کدوم سایت و چطوری می خری؟ اگه از سایت خارجی می خری به من هم یاد بده . ممنون. در مورد قیمت ها هم بگو.:">

سایت?از خود استور مستقیم :دی استور امارات متالگیر سالید 1ش 13دلاره سایفونشم 6.5دلار.استور امریکا متالگیرش 10دلاره سایفون 5.99

متاسفانه باز هم تاخیر در آپدیت سایت . متن زیر میگه که تا ساعت 18:30 این سرور مشغول تعمیراته و دسترسی به ویدئو - موزیک و شبکه (بازی و فروشگاه ) ندارید. به وقت ایران میشه تا امشب ساعت 10 :-w
Planned Maintenance
We will be performing maintenance on Sony Entertainment Network from 17/01/2013 (16:00 GMT) to 18/01/2013 (18:30 GMT).
During this time you will not be able to access any of our services including Music Unlimited, Video Unlimited, Sony Entertainment Network Store and PlayStation®Network.
We apologise for any inconvenience caused.

Regards
Sony Team

---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

سایت?از خود استور مستقیم :دی استور امارات متالگیر سالید 1ش 13دلاره سایفونشم 6.5دلار.استور امریکا متالگیرش 10دلاره سایفون 5.99

یعنی به ایران می فرسته؟ پول گمرک و پست چی میشه؟ باید کارت مستر داشته باشیم و اینا؟
اگه با پست بفرسته میاد دم خونه یا باید بریم مالیاتش بدیم و دنگ فنگ داره؟

آخرین ویرایش:
یعنی به ایران می فرسته؟ پول گمرک و پست چی میشه؟ باید کارت مستر داشته باشیم و اینا؟
خرید از استور بصورت دیجیتالی هست یعنی شما بازی رو میخری و میتونی اون رو با دستگاهت دانلود کنی

متاسفانه باز هم تاخیر در آپدیت سایت . متن زیر میگه که تا ساعت 18:30 این سرور مشغول تعمیراته و دسترسی به ویدئو - موزیک و شبکه (بازی و فروشگاه ) ندارید. به وقت ایران میشه تا امشب ساعت 10 :-w
Planned Maintenance
We will be performing maintenance on Sony Entertainment Network from 17/01/2013 (16:00 GMT) to 18/01/2013 (18:30 GMT).
During this time you will not be able to access any of our services including Music Unlimited, Video Unlimited, Sony Entertainment Network Store and PlayStation®Network.

Regards
Sony Team

---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

داداش چرا داستان میسازی:دی
کارت 50دلاری پی اس ان از یه فروشگاه بازی فروشی میخری بعدشم داملود میکنی :دی
فروشگاه ماتریکس گیم میفروشه اینا رو

داداش چرا داستان میسازی:دی
کارت 50دلاری پی اس ان از یه فروشگاه بازی فروشی میخری بعدشم داملود میکنی :دی
فروشگاه ماتریکس گیم میفروشه اینا رو

خب یکمی صبر کن رایگانشو بگیر انقدر واجبه :دی

---------- نوشته در 08:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

Planned Maintenance

Regards
Sony Team

ای بابا یه روز تعطیلی داشتیم از دست کار زندگی راحت میخواستیم دل سیر بازی کنیم که نشد
اینهارو از کجا میبینی میشه ادرسشو بدی ؟

من از صبح نمیتونم
sign in بشم!!گفتم بلاک شدم .نکنی خوده سونی مشکل داره ...خیالم راحت شد ..راستی به من این پیغام رو میده
Sony Entertainment Network currently undergoing maintenance

دوستان من تو پلی استیشن هوم عضو نشده بودمو و رد دد بازی میکردم وقتی تو پلی استیشن هوم عضو شدم یکم که مولتی رد دد بازی کردم بالای صفحه نوشت یک آواتار از رد دد برای شما آزاد شد حالا نمیدونم این آواتار کجا اومده و چطوری پیداش کنم تا اگه قشنگ بود ازش استفاده کنم؟

خب یکمی صبر کن رایگانشو بگیر انقدر واجبه :دی

---------- نوشته در 08:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

ای بابا یه روز تعطیلی داشتیم از دست کار زندگی راحت میخواستیم دل سیر بازی کنیم که نشد
اینهارو از کجا میبینی میشه ادرسشو بدی ؟

بازیای 10 سال پیشو مجانی نمیکنه

توجه:

دوستان عزیز متاسفانه باز هم خبر بدی دارم . تعمیرات سرور پلی استیشن چند ساعت به تعویق افتاد. قرار بود ساعت 10 امشب درست بشه ولی طبق اطلاعیه جدید. به وقت ایران تا ساعت 1:30 صبح طول میکشه. یعنی بهتره با خیال راحت بگیرین بخوابین . فردا صبح انشالاه که مشکل برطرف شده باشه. امیدوارم |-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or