(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه جایی که خودتون ازش psn card می گیرید و می دونید که قیمتاش هم خوبه معرفی می کنید؟
اگه سایته که آدرسش رو بدید اگه هم از کسی لطفا شماره ای چیزی.ممنون

ادرس پخ میشه
-----------
دوست من شما احتمالا مشکل از isp ـتون هست
بعدا تست کنید :دی
برا من امروز سر 300 مگ خراب شد :| پاوز کردم رزیوم زدم درست شد یه سره تا 2.5 گیگو رفت :دی خیلی بازیه خوبیه :دی

دوستان کسی میدونه اگر اپدیت جدیدو بریزم از حالت جیل در میاد؟دستگا پیام میده برای کانکت شدن نیار به اپدیت هست
چون الان از روی هارد بازی ها رو اجرا میکنم :-s

دوستان کسی میدونه اگر اپدیت جدیدو بریزم از حالت جیل در میاد؟دستگا پیام میده برای کانکت شدن نیار به اپدیت هست
چون الان از روی هارد بازی ها رو اجرا میکنم :-s
خوب اره از هك بودن در مياد ! شماداري يه بازي ايي رو ميريزي كه گمونم باري هك كامل نشده !
البته من اطلاعات جديدي در مورد هك ندارم ! بهترين كار اينه بري به تاپيك جيلبريك ps3

رفيقي كه ميخواي psn card بخري !
همه استور ها ميفروشن ! حتي خود استور توي سايت پلي استيشن هم راهنمايي ايت مي كنه چه جوري بخري و خودش ميتونه برات جورش كنه ولي با كارت و اين مدلي من چون خريد نكردم بذاري يكي دوتا از دوستان كه اشنا تر هستن بيان نظر بدن بهتره

خوب اره از هك بودن در مياد ! شماداري يه بازي ايي رو ميريزي كه گمونم باري هك كامل نشده !
البته من اطلاعات جديدي در مورد هك ندارم ! بهترين كار اينه بري به تاپيك جيلبريك ps3

مرسی ولی ریختم از هک در نیومده :d

دوستان این انلاین پس ها رو که مثلا بچه ها تو بازار چه اکانت میدم برای دانلود وقتی رو دستگاه دانلود شه میشه با یه اکانت دیگه هم ازش استفاده کرد؟

برای من هم اینجوریه ! پارس انلاین ! :| وسط آنچارتد 3 خودبخود Sign Out میشه ! یا یدفعه از بازی میپره بیرون در صورتی که اینترنت قطع نشده !
دستکاری کردن دیگه ! عادت کردیم بخدا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or