(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من می خوام یه اکانت امریکا درست کنم.ریجن دستگاهم3مشکلی برام پیش نمیاد؟
برای خرید کارت باید حتماماله آمریکا باشه؟
این کارد های آمریکا راحت گیر میان؟

بچه ها من می خوام یه اکانت امریکا درست کنم.ریجن دستگاهم3مشکلی برام پیش نمیاد؟
برای خرید کارت باید حتماماله آمریکا باشه؟
این کارد های آمریکا راحت گیر میان؟

نه مشکلی ایجاد نمی کنه.

معلوم باید دلار آمریکا باشه ! تو آمریکا دیدی کسی پوند استفاده کنه ؟

راحت تریم و ارزون تریم کارت های شارژ های هستن که که گیر می یان.

سلام.

دوستان من بازی های PSN رو که با اکانتم دانلود کردم، رو چند تا دستگاه می تونم دوباره دانلود کنم؟ تا حالا رو دو تا دستگاه دوباره دانلود کردم. آیا می تونم روی یک دستگاه سومی هم این ها رو دوباره دانلود کنم؟ من شنیده بودم که برای دوبار این امکان هست. اگر من رو راهنمایی کنید، بسیار ممنون میشم.

دوستان من دیدم تو صفحه های قبل بچه ها گفته بودن که اگه پلاس بگیریم و بازی های رایگانش رو دانلود کنیم ، بعد از این که زمان پلاسمون تموم می شه دیگه نمی تونیم از این بازی ها استفاده کنیم.مگه ما دانلود می کنیم بازی ها روی دستگامون نمیاد؟پس چرا دیگه بعد این مدت نمی شه بازی کرد؟پاک می شه؟:d

سلام.

دوستان من بازی های PSN رو که با اکانتم دانلود کردم، رو چند تا دستگاه می تونم دوباره دانلود کنم؟ تا حالا رو دو تا دستگاه دوباره دانلود کردم. آیا می تونم روی یک دستگاه سومی هم این ها رو دوباره دانلود کنم؟ من شنیده بودم که برای دوبار این امکان هست. اگر من رو راهنمایی کنید، بسیار ممنون میشم.

من منتظرم! چون جواب این سوال خیلی برام مهمه.

سلام.

روی دوتا دستگاه ، سومی فقط در شرایطی که یکی از اکانت ها رو deactive کنید .

account management -> system activation -> ps3 -> game -> deactive

چطوری دی اکتیو کنیم؟

بالا انگلیسی راهنمایی کردم .

آخرین ویرایش:
دوستان من دیدم تو صفحه های قبل بچه ها گفته بودن که اگه پلاس بگیریم و بازی های رایگانش رو دانلود کنیم ، بعد از این که زمان پلاسمون تموم می شه دیگه نمی تونیم از این بازی ها استفاده کنیم.مگه ما دانلود می کنیم بازی ها روی دستگامون نمیاد؟پس چرا دیگه بعد این مدت نمی شه بازی کرد؟پاک می شه؟:d

خوب خیلی سادست اون بازی های که تریال داره به حالت تریال که فقط چند مرحله می تونید بازی کنید و بازی های که نسخه تریال رو ندارند موقع اجرا بازی صفحه ای ظاهر می شه که هشدار می ده باید بازی رو از استور خریداری کنید و یا اینکه موقع اجرای بازی ارور ظاهر می شه که اجازه اجرای بازی رو نمی ده. به همین سادگی به همین خوشمزگی :d

سلام
دستگاه من ریجن 3 است و اکانتی که ساختم ریجن 2 می باشد.
برای خرید از store کارتی که می خرم باید چه ریجنی داشته باشه؟

ریجن دستگاه هیچ ربطی به اکانت نداره.
اکانت ریجن 2 هم میشه یا امارات با واخد پول دلار و یا انگلستان با واحد پول پوند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or