(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیچ راهی نیستت پی اس پلاس مجانی بگیریم:دی؟
چند دمو قابل بازی توپ + بازی ترایل معرفی کنید که حجمشون به 1 گیگ نرسه (900 و حتی 800 مگ هم نباشن بهتره:دی)

هیچ راهی نیستت پی اس پلاس مجانی بگیریم:دی؟
چند دمو قابل بازی توپ + بازی ترایل معرفی کنید که حجمشون به 1 گیگ نرسه (900 و حتی 800 مگ هم نباشن بهتره:دی)
آقا جان دیگه 45 تومن اونم برای سه ماه که این حرفا رو نداره!
فقط lbp2 رو بخوای بخری از 45 تومن قیمتش بیشتره:d تازه outland+pacman+renegade ops هم هست:x
دموی journey فکر کنم حدود 700 مگه

یک چیز وحشتناک خفن پیدا کردم فقط باید تستش کنم تا مطمئن بشم:دی
وقتی تونستم ثابت کنم که کار میکنه لینک دانلودشو میذارم تا جیباتون پر پول بمونه:دی

دوستان نمیدونم سئوالم و جای درستی میپرسم یا نه ولی من الان اصلاً نمیتونم به psn وصل بشم ! همه جور تستی هم کردم. dns هم تعویض کردم.
تست کانکشن هم که میزنم تا میرسه به مرحله playstation network پیغام faild میده !
ممنون میشم اگه سراسری همه اینجوری شدن به منم اطلاع بدین. اخه تو این چند سال غیر زمانایی که سراسری بوده من مشکلی نداشتم.
ممنون

سلام ببخشید بچه ها یک سوال دارم من هنوز تو کف بازی کانتر هستم پولش جمع است ولی هنوز تو استور امارات نیومده چرا ؟

و یک سوال دیگه :
dlc دارک سولز که قرار بیاد گفتن 14.99 هست تو استور آمریکا تو استور امارات چقدر میشود ؟

با تشکر .

تقریبا 99% موفق شدم که یهویی همه چیز خراب شد و اصولا به این نتیجه رسیدم :
شانس چیز شانسییه:دی
امروز 14 ساعت تو یوتیوب بودم و کل این زمانو ویدئو های زیرو میدیدم :
PSN FREE CODES
PSN FREE CODES GENERATOR
XBL FREE GENERATOR
و....
اما یه سری نامرد:دی روی این لینک ها SURVEY گذاشته( خود سایتا)
SURVEY چیه؟ یه سری لینکه که اجباری باید توشون برین و کاری که میخوانو انجام بدین اما چون ما تو ایرانیم این کارو نمیتونیم بکنیم حتی اطلاعات تقلبی ( FAKE NAMEGENERATOR.COM ) که از سایت مذکور گرفتم هم موثر نبود
10 ساعت کامل درمورد :
SURVEY BYPASSER و... ویدئو دیدم اما فایده نداشت چرا؟ یک توضیح کوچیک میدم بعد جواب چرا رو میگم:دی
توضیح : لینک 50 $ PSN CARD و یا هر کارت دیگه ای با هر مبلغ + لینک یک سری دانلودر در دو سایت SHARE CASH و FILEICE LCC قرار دارد. این دو سایت SURVEY دارند.
با هر روشی که تو اینترنت بود تلاش کردم ولی نتونستم سرشونو کلاه بذارم و موارد لازمو دانلود کنم " به غیر از یک مبدل"
حالا پاسخ چرا :
یک سری ابله لینک دانلود فایل هایی با نام : SHARE CASH DOWNLOADER و FILEICE DOWNLOADER رو تو یوتیوب گذاشته بودن که با دیدنشون گل از گلم شکفت!
دانلدشون کردم با WINRAR بازشون کردم با 2 تا چیز مواجه شدم :
READ ME TXT.
SHARE CASH DOWNLOADER EXE. -->بهشت پی اس ان کارت:دی( SURVEY رو برمیداره)
این فایل EXE رو زدم که دیدم پسورد میخواد تا اکسترکت رو انجام بده :|
رفتم READ ME رو خوندم نوشته برای دانلود پسورد باید به FILE ICE بروید:| فایل آیس هم که سوروی داره :|
پس درنتیجه باید میرفتم و میمردم:|
اما بالاتر اشاره کردم یک مورد رو تونستم کامل دانلود و اجرا کنم:دی
این برنامه برای شما کد جنریت میکنه و مثلا میگه :
THE CODE IS 20% LIKELY TO WORK
یعنی 20 درصد شانس دارید تا کد اجرا شه ما 10000000 تا زدیم نشد:دی ولی اروپاییا که زدن 20 دلار رفته تو حسابشون::|
اینم چندتا کد استفاده کنید اگه شد که نوش جونتون:دی
U5YU-S4SR-2IP0
DRVA-L8ST-SSC0
8K1L-1ZA5-7QII

در ادامه پست بالا( یادم رفت بنویسم و میخوام تاپیک اپ باشه )
هرکسی که بتونه برای من share cash bypasser و file ice bypasser
یا ssurvey remover ـشون یا دانلودر جفتشونو گیر بیاره بعد از تست برنامه و درست بودنش بهش 50 دلار میدم
بعد از اینکه فول تست کردم لینک دانلودو برای همه قرار میدم ( تا برای چیزی که دوست دارین پول پرداخت نکنین:دی )

در ادامه پست بالا( یادم رفت بنویسم و میخوام تاپیک اپ باشه )
هرکسی که بتونه برای من share cash bypasser و file ice bypasser
یا ssurvey remover ـشون یا دانلودر جفتشونو گیر بیاره بعد از تست برنامه و درست بودنش بهش 50 دلار میدم
بعد از اینکه فول تست کردم لینک دانلودو برای همه قرار میدم ( تا برای چیزی که دوست دارین پول پرداخت نکنین:دی )
عزیزه دل به مردم الکی امید نده فایل های دانلودی که به شر کش یا فایل ایس ختم میشن فیک و phishing افزار هستن که اطلاعات ازت میدزدن کی کی ؟

---------- نوشته در 05:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------

اقا یکی کمک کنه in error connection timeout mide اه نتم رو پی سی درسته اههههههههههههههه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or