بچه ها من می خوام یه اکانت امریکا درست کنم.ریجن دستگاهم3مشکلی برام پیش نمیاد؟
برای خرید کارت باید حتماماله آمریکا باشه؟
این کارد های آمریکا راحت گیر میان؟
حتمابه صورت كد هست ميتوني وقتي پلاست تموم شد اينو وارد كنيدوستان جریان این GOW SAGA چیه که میگن توش اکانت پلاس داره >!؟ اگه اکانت پلاس داشته باشیم این چیمیشه ؟!
سلام.
دوستان من بازی های PSN رو که با اکانتم دانلود کردم، رو چند تا دستگاه می تونم دوباره دانلود کنم؟ تا حالا رو دو تا دستگاه دوباره دانلود کردم. آیا می تونم روی یک دستگاه سومی هم این ها رو دوباره دانلود کنم؟ من شنیده بودم که برای دوبار این امکان هست. اگر من رو راهنمایی کنید، بسیار ممنون میشم.
سلام.
دوستان من بازی های PSN رو که با اکانتم دانلود کردم، رو چند تا دستگاه می تونم دوباره دانلود کنم؟ تا حالا رو دو تا دستگاه دوباره دانلود کردم. آیا می تونم روی یک دستگاه سومی هم این ها رو دوباره دانلود کنم؟ من شنیده بودم که برای دوبار این امکان هست. اگر من رو راهنمایی کنید، بسیار ممنون میشم.
چطوری دی اکتیو کنیم؟
چطوری دی اکتیو کنیم؟روی دوتا دستگاه ، سومی فقط در شرایطی که یکی از اکانت ها رو deactive کنید .
account management -> system activation -> ps3 game -> deactive
دوستان من دیدم تو صفحه های قبل بچه ها گفته بودن که اگه پلاس بگیریم و بازی های رایگانش رو دانلود کنیم ، بعد از این که زمان پلاسمون تموم می شه دیگه نمی تونیم از این بازی ها استفاده کنیم.مگه ما دانلود می کنیم بازی ها روی دستگامون نمیاد؟پس چرا دیگه بعد این مدت نمی شه بازی کرد؟پاک می شه؟:d
سلام PSN قطعه یا بر ای من قطعه؟
سلام
دستگاه من ریجن 3 است و اکانتی که ساختم ریجن 2 می باشد.
برای خرید از store کارتی که می خرم باید چه ریجنی داشته باشه؟