ممنون کیا جان، پس راحت رفت تو بازی؟ مولتی پلیر رو تست کردی دیگه؟ به کسی join شدی یا رفتی match making ؟ آپدیتش رو جدیدا گرفتی یا قبلا داشتی؟
من هرکاری به فکرم میرسید رو کردم، آپدیت رو دوباره گرفتم نشد، یه اکانت دیگه از اول ساختم بایه PSN ID جدید، با اونم نشد. دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم. چی به ذهنت میرسه که ممکنه مشکل رو حل کنه؟
اکانت کاملا مجانی هست !با پلی 3 . مولتی پلیرش مثل ایکس باکس نیاز به اکانت داره؟یا با بازی اورجینال وکدش .میرهع واحتیاج به پول خرج کردن داره باز؟
عرضه شده اما رو شبکهسلام دوستان
یه سئوال داشتم ... مگه تاریخ عرضه بازی I Am Alive چند روز پیش نبود...چرا تو Store نیومده هنوز؟؟؟
دمت گرم کیا جان، من فقط تو کف فرومشون موندم! اوضاعیه. این کنسولی که دستمه هک نشده هیچوقت، مطمئنم.
والله در مورد مودم نوشته بود که یکی مودمش رو restart کرده درست شده که خب واسه ما نشد. یه جایی یه cache ای چیزی کرده که نمیذاره وگرنه بازی سالمه و single ـش رو تازه تموم کردم.
واسه restore کردن، چون کنسوله روش کلی بازی دانلودی نصب شده، راهی هست از اونا هم بکاپ بگیرم بعد system restore کنم که نیاز به دانلود مجددشون نباشه؟
سلام .مدرن وارفر 2 که درست هست از مشکل کمبود رسیدگی به سرور رنج می بره اما خب بازم درست هست.وارد بخش چند نفره می شین این اتفاق می افته یا وقتی connecting to servers می یاد ؟ مودمتون وایرلس هست یا نه؟ nat type حتما بررسی کنید .اگر بتونید با یک بازی دیگه در این سری تست کنید عالی می شه .مدرن وارفر 2 و1 انلاینشون از نظر تنظیمات مودم و سیستم نت اینا یکم سخت گیر هستندتو تاپیکش پرسیدم کسی جواب نداد، کسی جدیده MW2 آنلاین بازی کرده؟ میخواد کانکت بشه میپره تو XMB.
سلام .مدرن وارفر 2 که درست هست از مشکل کمبود رسیدگی به سرور رنج می بره اما خب بازم درست هست.وارد بخش چند نفره می شین این اتفاق می افته یا وقتی connecting to servers می یاد ؟ مودمتون وایرلس هست یا نه؟ nat type حتما بررسی کنید .اگر بتونید با یک بازی دیگه در این سری تست کنید عالی می شه .مدرن وارفر 2 و1 انلاینشون از نظر تنظیمات مودم و سیستم نت اینا یکم سخت گیر هستند
بستگی داشت، بعضی اوقات لوگو بازی رو نشون میداد میپرید بیرون، گاهی اصلا به connecting میرسید و گاهی اصلا به اینجاها هم نمیرسید.
Nat Type 2 هستش و با بازی های دیگه مشکلی نداره.
تا چند هفته پیش هم MW3 دستم بود و مشکلی نداشت.
در هر حال ممنون، بازی رو امروز باید دیگه پس بدم. از کیا (ـی خالی) هم ممنونم.
1- نه لازم نیست آنلاین باشی تا بتونی بازی کنیبا یه اکانت میشه بازی از استور خرید ودانلود کرد . درست.
ولی میخوام بدونم برای بازی کردن اون بازی دان شده همیشه باید آن بود؟ یا ربطی نداره؟
دوم اینکه همین اکانت رو تو یه کنسول دیگه ساین کنم ، میتونم دوباره همون بازی خریداری شده رو دان کنم و بازی کنم؟
سوم یه اکانت تو چند تا کنسول همزمان میتونه آن باشه؟
چهاز: میشه چند تا کنسول رو با یه اکانت بازی پرش کرد و بازی هم بشه کرد؟
اگه هنگ کردید جواب ندید. چون عین خودم قاطی میکنید.![]()