(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط فقط پینگ مهم نیست بهتر بگیم برای بازی کردن انلاین باید یک "اینترنت مطلوب" داشته باشی پینگت خوب باشه در کنارش سرعت دانلود مناسب داشته باشی .پینگت عالی باشه سرعتت پایین باشه چه فایده و عکسشم صادق. درکنار اینا بستگی به بازی که میخوای آنلاین بازی کنی داره. فیفا 12 بازی کردن خیلی فرق داره با مدرن وارفر بازی کردن و mag بازی کردن و انچارتد هر کدومشون یک جور سخت گیر هستند!!! ارزشم که 100 درصد داره بازی انلاین .خیلی ارزش داره خیلی خیلی خیلی البته اکر این نت های ما کم تر اذیت کنند !

فقط فقط پینگ مهم نیست بهتر بگیم برای بازی کردن انلاین باید یک "اینترنت مطلوب" داشته باشی پینگت خوب باشه در کنارش سرعت دانلود مناسب داشته باشی .پینگت عالی باشه سرعتت پایین باشه چه فایده و عکسشم صادق. درکنار اینا بستگی به بازی که میخوای آنلاین بازی کنی داره. فیفا 12 بازی کردن خیلی فرق داره با مدرن وارفر بازی کردن و mag بازی کردن و انچارتد هر کدومشون یک جور سخت گیر هستند!!! ارزشم که 100 درصد داره بازی انلاین .خیلی ارزش داره خیلی خیلی خیلی البته اکر این نت های ما کم تر اذیت کنند !

شما با دایل آپ اگه پینگت خوب باشه می تونی آنلاین بازی کنی .

بازیم بتل 3 نسخه ی لیمت
میشه؟
سازگاری داره . می تونی از کانتنت های آمریکا برا بازیت استفاده کنی .
یکی از دوستان مراحل خرید یه Voucher Code جدید رو به صورت انلاین توضیح بده چون من یه بازی دارم که کدش قبلا استفاده شده حالا یکی جدید براش میخوام

تو بازیی که online pass بخواد هر وقت بخوای وارد مولتی بشی می زنه که 1. redeem code و 2. خرید کد از store، که شما راحت از استور می خری.

شما با دایل آپ اگه پینگت خوب باشه می تونی آنلاین بازی کنی .

تونستنش مهم نیست اخه که، با کیفیت بازی کردن مهم .این خیلی فرق داره که تو وقتی فیفا بازی می کنی بشینی تعداد لگ هاتو بشماری یا از بازی روون لذت ببری .مهم که مدرن وافر بازی می کنی مثل همین چند ماه پیش همه اسیر اون چگ کردن لیست ابتدایی نشن مهم که تا بره چهار تا بازیکن پیدا کنه خوابت نگیره .! انیترنت مطلوب داشتن خیلی بهتر از واژه پینگ خوب داشتن . این یک تفکر اشتباه که همه انلاین بازی کردن وابسته به پینگ می دونند پینگت اصلا عالی سرعت دانلود نداشته باشی به درد سطل اشغال می خوره .نمونش همین فیفا خودمون تاخیرش وابسته به سرعت و لگ وابسته به پینگ .البته این دو فاکتور اساسی مثل کیمیا هست با این خدمات شرکت های مخترم!

سازگاری داره . می تونی از کانتنت های آمریکا برا بازیت استفاده کنی .
دستت درد نکنه:d
بعد کد ریجن 2 هم با این بازی کار میکنه؟آخه یه کد ریجن 2 دارم اون هم باهاش سازگار هست؟
بعد اگه تونستی آدرسی چیزی بده که میگه کدوم بازیها اینجوری هستن:p

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه:d
بعد کد ریجن 2 هم با این بازی کار میکنه؟آخه یه کد ریجن 2 دارم اون هم باهاش سازگار هست؟
بعد اگه تونستی آدرسی چیزی بده که میگه کدوم بازیها اینجوری هستن:p

ریجن 2 با هیچ ریجنی همخونی نداره .
تون همین بخش ps3 یکی از دوستان تاپیکشو زده بود .

من آنچارتد 3 رو راحت آنلاین بازی میکنم ... هیچ مشکلی هم نداشتم . نه لگ داره نه فریز و نه هیچ چیز دیگه ای .:d قبلا دستگاهم هک شده بود ولی خودم هکش رو پروندم که بتونم آنلاین بازی کنم.
اینترنتم وایرلس هستش. (الان فعلا دارم Infamous 2 رو میرم ، که اون هم با اضافه شدن ماموریت هایی که بازیکن های دیگه میسازن خدایی خیلی باحال شده ... نمیدونم کی شب میشه کی صبح:d)
ولی میخواستم ببینم که اگر فیفا 12 رو هم بگیرم ، بازم آنلاینش همینجوری هست ؟
یا ممکنه فیفا بد باشه و لگ داشته باشه ؟

دوستان کسی با کریدیت کارت از PS Store خرید کرده؟ من سوالم اینه که با هر کریدیت کارتی میشه از هر ریجنی خرید کرد یا کریدیت باید مخصوص اون ریجن باشه؟ مثلا با کریدیت امریکا میشه از اروپا خرید کرد؟

بچه ها من یه اکانت امریکا و انگلیس و المان دارم همه بازی ها رو با یوزر امریکا بازی کردم همه بازیهام هم ریجین دو هستن حالا میخوام برا U2 یه پک DLC بخرم وقتی بازی خودش پیام میده که براش DLC بخر OK میکنم تو Store چیزی پیدا نمیکنه با اکانت انگلیس هم به این صورت عمل میکنه اما وقتی با اکانت المان انلاین میشم تو Store براش DLC رو پیدا میکنه. حالا من برا U3 هم میخوام یه Online Pass بخرم که وقتی با اکانت امریکا میرم تو Store چیزی پیدا نمیکنه اما وقتی خودم دستی این کلمه رو Search میکنم (Redeem Online Pass Code) یکی برام پیدا میکنه که 9 دلار هستش اما با اکانت انگلیس خودش برام پیدا میکنه که 7 یورو هستش خوب حالا این سوال پیش میاد که اون چیزی رو که من خودم برا بازی Search کردم و به دلار هستش رو میتونم بخرم مشکلی پیش نمیاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or