(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اکانت ساختن تو psn به ایمیل ربطی داره؟
چون موقع ساین آپ ایمیل میخواد ولی چیزی برای امضا به ایمیل نمیفرسته.

اکانت ساختن که بدونه ایمیل انجام نمی شه .
تاییدیه لازم نیست :d ولی تمام اطلاعات حساب و خریداتو برا ایمیلت می فرسته یا اگه رمز فراموش کنی باید از pc وارد ایمیل بشی و همینطور جوایز و خبرا رو هم برا ایمیلت می فرسته .

سلام
به داد من برسید که تا الان 2 میلیون خرج کردم که فقط بشینم پلی 3 آنلاین بازی کنم !! اونم با این وضعیت دلار و خودم !! اما نمی دونم چشه:-b

اینترنتم مبین نت ( 1 مگابایت ) وقتی تنظیمات مودم رو روو Easy می زارم وارد PSN میشم اما وقتی وارد PES2012 میشم وقتی می خوام آنلاین بازی کنم یه زمان زیادی طول میکشه تا از منوی اصلی بره روی منوی آنلاین بعدشم که میاد میره رو بازی دوستانه اسم من میاد بعد اسم یکی دیگه میاد بعد اسم یارو سری می ره ! بعد یهو می زنه an eror has accured میاد بیرون ! البته این اروره رندوم بعضی موقعها میاد بعضی موقعها نمیاد ! خلاصه از 50 بازی که ما امتحان کردیم 1 بار رفت توو بازی ! خیلی کم بازی دیلی داشت با دکمه هایی که من می زدم اما زیاد نبود ولی بعد از اون بازی دیگه نشد بریم !
به نظر شما مشکل از اینه که من تنظیمات رو Custom نکردم ؟ یا از اینترنته ؟
تنظیمات مودم من اصلا چیزی به نام nat یا Mtu نداره !!! custom که می کردم سره NAT میزد Type 3 بقیه به جز Pipp ( که می زد Not avaliable ) با موفقیت انجام میشد اما سره nat میزد type 3 دیگه جلوتر نمی رفت ! dns 1-2 رو از خود مودم در اوردم زدم اما نمی دونم چرا اینجوریه
آیا اگه کانکشنو Custom تنظیم کنی و همه چی Succes بشه سرعت بهتر از Easy میشه ؟

ممنون میشم یکی راهنماییم کنه ...:)

من یک کدو از اکانت یکی دانلود میکنم بعد میرم تو اکانت خودم میرم برای انلاین میزنه کد دانلود شده ولی اکتیو نمیشه دلیلش چی میتونه باشه
کد برای بازی بت*فیل* هستش در ضمن اکانت ها و بازی هم رجین 2 هست !!
دلیلش چیه؟

من یک کدو از اکانت یکی دانلود میکنم بعد میرم تو اکانت خودم میرم برای انلاین میزنه کد دانلود شده ولی اکتیو نمیشه دلیلش چی میتونه باشه
کد برای بازی بت*فیل* هستش در ضمن اکانت ها و بازی هم رجین 2 هست !!
دلیلش چیه؟

اگه منظورت بتل لاگ هست اون کد باید تو اکات خودت زده بشه تا فعال بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or