(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قاعدتا نبايى مشكلى باشه. من خودم بازيم ريجن ٢ بود ولى اكانتم ١ و چون كد با اكانتم فعال نميشد مجبور شدم اكانت ريجن ٢ بسازم و كد رو زدم و دانلود كردم و با اكانت ريجن ١ آنلاين ميزنم و بتل لاگ هم كار ميكنه.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

دوستان اینترنت من مشکل پیدا کرده باز و سرعت پایینه!! آنلاین رو تست نکردم هنوز که ببینم اوضاع چجوریه...

کسی به مشکل خورده؟ یا فقط اینترنت من 6 میزنه؟!:-/

دوستان من آپدیت جدید رو ریختم ولی وقتی میخوام به PSN وارد بشم یه صفحه میاد که هیچ چیزی توش نیست !
یعنی احساس میکنم از همون فرمهایی هست که بعد آپدیت سونی میده ولی اینجا اصلا باز نمیشه ! کنسول هم فریز نمیکنه میتونم راحت خاموشش کنم ولی اون صفحه نمیاد و من Sign Out میشم !
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟

برای من بتل پر از لگ شده ،یا مپ رو لود نمیکنه یا وقتی می کنه از زیادی لگ نمیشه بازی کرد .
ماهی 60 تومن پول اینترنت میدی 400 تومن پول دستگاه رو میدی 100تومن پول بازی رو میدی آخرم نمی تونی بازی کنی
واقعا برای نسل خودم متاسفم

برای من بتل پر از لگ شده ،یا مپ رو لود نمیکنه یا وقتی می کنه از زیادی لگ نمیشه بازی کرد .
ماهی 60 تومن پول اینترنت میدی 400 تومن پول دستگاه رو میدی 100تومن پول بازی رو میدی آخرم نمی تونی بازی کنی
واقعا برای نسل خودم متاسفم
تکبیر:دی ما هم که صبح خودمونو کشتیم یه دست فیفا مثل مرد بزنیم نشد که نشد اکثر بای هام 3 هیچ به نفع طرف شده به خاطر مشگل لگ:(

با سلام!!!
این چند روزه وضعیت نت خیلی خرابه من تا 2 روز پیش راحت می تونستم بازی کنم الان ترکیده این بازی اصلا نمیشه هیچ کاریش کرد آقا اینجا کسی مبین نت داره اگه داره بیاد منو راهنمایی کنه این چرا اینقدر داغونه 1 مگ سرعت ولی وارکرافت(دوتا) نمیشه اصلا درست بازی کرد باهاش کسی راهنمایی داره دمش گرم بیاد بگه.
فرهاد منم مثل تو شدم یه فیفا 10 نابود داریم اونم اومدم بازی کنم که زد کلا نابود کرد چهار تا تف آب دار کردم رفتم کپیدم.:d

با سلام!!!
این چند روزه وضعیت نت خیلی خرابه من تا 2 روز پیش راحت می تونستم بازی کنم الان ترکیده این بازی اصلا نمیشه هیچ کاریش کرد آقا اینجا کسی مبین نت داره اگه داره بیاد منو راهنمایی کنه این چرا اینقدر داغونه 1 مگ سرعت ولی وارکرافت(دوتا) نمیشه اصلا درست بازی کرد باهاش کسی راهنمایی داره دمش گرم بیاد بگه.
فرهاد منم مثل تو شدم یه فیفا 10 نابود داریم اونم اومدم بازی کنم که زد کلا نابود کرد چهار تا تف آب دار کردم رفتم کپیدم.:d

داداش منم مبین نتم 1 مگابایت ،pes2012 ،واقعا سرعت داغونه اصلا نمیشه بازی کرد مشکل از مملکته! حالا اینترنت 2مگ میکنم ببینم چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or