(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز فقط PSN نیست

یکسری از سایت ها,شبکه ها,بانکها و ... از پورت HTTPS استفاده میکنند که امنیت بیشتری نسبت به پروتکل HTTP داره و درکل امنیتی هست که اینجا جایی نیست برای باز کردن این مطلب

وقتی دولت این پورت رو مسدود میکنه نه تنها PSN بلکه هر سایتی که از این پورت استفاده میکنه مسدود میشه مثل Gmail

الان تو این کار هم پیشرفت کردن همه SSL رو نمیبندن به عنوان مثال راحت میشه از خدمات بانکداری اینترنتی بانک ملت استفاده کرد خوب سایت بانک ملت و بقیه هم از خدمات SSL استفاده میکنه
یه جورای خدا رحم کرده برای مردم جهان که اینترنت رو ایران اختراع نکرده
Code:
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/

می گم نمیشه یه نامه اعتراضی یا خواهش نامه!!! نوشت واسه مخابرات و همه ما زیرش رو امضا کنیم که آقا این پورت اس اس ال رو واسه PSN بلاک نکنن و بگن نه بازی جهاد 3 رو بازی می کنیم نه... :d نه جدی بهتر نیست صدامون رو به مسئولین برسونیم؟! البته اگه گوشی واسه شنیدن باشه!

باز شروع شد... این مسخره بازی کی تمومی داره ؟
وقتی نگاه میکنی میبینی که تمام دنیا دارن بدون کوچیکترین مشکلی از اینترنت استفاده میکنن یه حس تنفر و عقده تو دل ادم میشینه
گناه ما چیه که تنها سرگرم ما گیم هست اونم که وضعیتش رو اینجوری کردن
خسته شدیم به خدا دیگه ......
من حاضرم کلا از ریشه بزنن قطع کنن این اینترنت مزخرف رو راحت بشیم کلا

باز شروع شد... این مسخره بازی کی تمومی داره ؟
وقتی نگاه میکنی میبینی که تمام دنیا دارن بدون کوچیکترین مشکلی از اینترنت استفاده میکنن یه حس تنفر و عقده تو دل ادم میشینه
گناه ما چیه که تنها سرگرم ما گیم هست اونم که وضعیتش رو اینجوری کردن
خسته شدیم به خدا دیگه ......
من حاضرم کلا از ریشه بزنن قطع کنن این اینترنت مزخرف رو راحت بشیم کلا
خلایق هر چه لایق..لیاقتمون همیناست....تا وقتی که بخوایم حرف بزنیم همینه.....

من یه ***** شکن دارم کار میکنه:d
اونا هی ***** کنن و ببندن...تازه یه سری از وی پی ان ها هم کار میکنه:p
بالا برن پایین بیان یا باید اینترنت و کلا قطع کنن و گرنه بستن نت دیگه ممکن نیست خلاصه یه راهی پیدا میشه تا از سدش بگذری:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or