(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
خسته نباشید
ببینیدمن هم آپدیتو نصب کردم و مشکلی باهاش ندارم حتی آنلاین آنچارتد 3 هم بازی کردم
فق یه سوال فنی
این اخطاری ه موقع روشن کردن کنسول میاد چیه ؟
من فکر کردم مشکل از دوربین با کمرا هستش ولی وقتی خوندم درست حالی نشد
خیلی زود میره
حال اصلا این چی میگه و چی هست؟

دوستان دقت کنین دیگه سوال تکراری نپرسید
نیما جان چیز خاصی نیست :
توصیه برای توجه به سلامت خودتون در هنگام بازی کردن و توجه به سلامت و عوارض بازی کردن بدون استراحت
تو nintendo wii هم اولش که روشن میکنین همچین پیغامی میاد

• Like
Reactions: nimaprince
دوستان دقت کنین دیگه سوال تکراری نپرسید
نیما جان چیز خاصی نیست :
توصیه برای توجه به سلامت خودتون در هنگام بازی کردن و توجه به سلامت و عوارض بازی کردن بدون استراحت
تو nintendo wii هم اولش که روشن میکنین همچین پیغامی میاد

بابت جواب ممنون
اعتبار نوش جونت :)
فقط يه سوال اينها چرا يهو از 3.73 رفتن به 4.00 ؟؟؟
مگه چه تغييري داشت (عملا هيچي = چون ويتا كه هنوز نيومده) داشبرد كه عوض نشده!!!

میشه بگین ویتا چیه ؟

:| کنسول دستی جدید سونی که علاوه بر داشتن 2 آنالوگ ، صفحه ی لمسی هم داره و به PSP 2 هم معروفه!

بابت جواب ممنون
اعتبار نوش جونت :)
فقط يه سوال اينها چرا يهو از 3.73 رفتن به 4.00 ؟؟؟
مگه چه تغييري داشت (عملا هيچي = چون ويتا كه هنوز نيومده) داشبرد كه عوض نشده!!!

گزینه های ویتا که بهانه بود برای عرضه ی نسخه ی 4.دلیل اصلی قطعا شایعات هک شدن 3.72 و 3.73 بود که سونی رو دست به کار کرد.

تست کن ببین دقیقا چه مواقعی این ارور رو میگیری
اگر آخر ماه باشه همونطور که گفتم طبیعیه
اگر غیر اون هم گرفتی احتمالا از DNS باشه
که با چندتا DNS دستی درست میشه

بعد از 48 ساعت روز از نو روزی از نو ! دوباره تو هر بازی که میرم خود کار Sign out میشه و error نحس 80028ED6 رو میده ! باور کنید اگه یه ارور دیگه میداد چیزی نمیگفتم اما دیگه خسته شدم 10 ماهه این ارور لا مصب...مشکل از DNS نیست همون اول زنگ زدم از ISP پرسیدم و بصورت دستی وارد کردم...تو فروم های خارحی میگن این ارور مال وقتی که دستگاه نمیتونه تشخیص بده ایا اپدیت تازه ای واسه PSN یا اون بازی که میخوام بازی کنم اومده با نه و مثل وقتی که اولی که وارد بازی میشیم اگه آپدیت جدید واسه بازی اومده باشه دانلودش نکنیم از PSN می افتیم بیرون اینجا هم اینجوری چون دستگاه نمیتونه تشخیص بده آپدیت اومده یا نه میندازه بیرون مارو...به این کیگن خوش شانسی هیچ کس دیگه ای ندیدم این ارور رو بگیره تو ایران...اما خارجی ها هستن کسایی که این ارور رو گرفتن...

بعد از 48 ساعت روز از نو روزی از نو ! دوباره تو هر بازی که میرم خود کار Sign out میشه و error نحس 80028ED6 رو میده ! باور کنید اگه یه ارور دیگه میداد چیزی نمیگفتم اما دیگه خسته شدم 10 ماهه این ارور لا مصب...مشکل از DNS نیست همون اول زنگ زدم از ISP پرسیدم و بصورت دستی وارد کردم...تو فروم های خارحی میگن این ارور مال وقتی که دستگاه نمیتونه تشخیص بده ایا اپدیت تازه ای واسه PSN یا اون بازی که میخوام بازی کنم اومده با نه و مثل وقتی که اولی که وارد بازی میشیم اگه آپدیت جدید واسه بازی اومده باشه دانلودش نکنیم از PSN می افتیم بیرون اینجا هم اینجوری چون دستگاه نمیتونه تشخیص بده آپدیت اومده یا نه میندازه بیرون مارو...به این کیگن خوش شانسی هیچ کس دیگه ای ندیدم این ارور رو بگیره تو ایران...اما خارجی ها هستن کسایی که این ارور رو گرفتن...
ببین این مشکل 100% ماله isp:(شک نکن!
من وایمکس دارم با اون یه چند ساعت وصل شدم و آنلاین بازی بعد دوباره رفتم وصل بشم اینو میگفت ولی با adsl هم راحت وصل می شد
علت اینه که کلا اینترنت ایران داره یه جوری میشه که با https یا همون پروتکل امن مشکل داشته باشه
ولی هنوز نتونستن درست حسابی کاری کنن چون با این کار سایت های بانک ها هم دچار مشکل میشه
واسه همینه که بعضی وقت ها با اینترنت 1mb می خواد بره تو گوگل جون میده=))
شبکه سونی هم امنه دیگه:d
البته من راجب خارجی ها نظری ندارن اونا رو هم ببین کجای دنیان شاید افغانستان باشن:d
موفق باشید!;)

منم از دیشب این ارور رو گرفتم کسی میدونه باید چی کار کرد؟

باز خوبه شما هم این ارور رو میگیرین آدم احساس بد شانسی بیش از حد نمیکنه>:):d چون من یه مشکل دیگه هم دارم وقتی که کابل LAN به PS3 وصل باشه و مودم هم روشن باشه دستگاهم خاموش نمیشه ! صفحه سیاه میشه اما PS3 چراقش سبز چشمک زن میشه و روشن میمونه ! بعدش باید دستم رو 15 ثانیه روی کلید Power نگه دارم تا خاموش بشه پس بنابراین دیگه قبل از اینکه خاموش کنم دستگاه رو یا کابل Lan رو در میارم یا مودم رو خاموش میکنم...کلا دستگاهم با اینترنت و آنلاین مشکل داره بعضی وقتا وقتی میخوام یه کارهایی رو که به اینترنت مربوط میشه انجام بدم متلا Test Connection دستگاه هنگ میکنه یا Freez میشه...دستگاهم PS3 Slime 120 Gb هست و با مودم دوستم هم امتحان کردم اینجوری میشد...

با سلام دوستان اگه پسورد و رمز خودم رو به كسي بدم اون مي تونه پسورد و رمز رو عوض كنه (در ps store ) و به طوره كل به چند نفر ميشه اين پسورد و رمز رو داد. باتشكر :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or