Last Outlaw
کاربر سایت
خیلی ممنو دوست عزیز ! من قبلا یکی دوبار سعی کردم آپدیت رو از طریق پی سی دانلود کنم و بعد با فلش به PS3 انتقال بدم اما نمیشد...فلشم رو هم فرمت میکردم باز نمیشد ایشالله این دفعه میشه !
شما باید یه پوشه با حروف بزرگ به اسم PS3 داخل فلشتون ایجاد کنید.خیلی ممنو دوست عزیز ! من قبلا یکی دوبار سعی کردم آپدیت رو از طریق پی سی دانلود کنم و بعد با فلش به PS3 انتقال بدم اما نمیشد...فلشم رو هم فرمت میکردم باز نمیشد ایشالله این دفعه میشه !
خیلی ممنون حمید جون ! بدون آپدیت رفتم فعلا مشکلی نبود تونستم بازی کنم اما آپدیت رو هم گرفتم و نصب کردم محظ اطمینان...ای خدا یعنی میشه دیگه این 80028ED6 لعنتی رو نبینم !؟
من ١ اكانت براى اروپا ساختم با كشور بلغارستان ولى مىخوام برم تو app store ميگه اين سرويس براى كشور شما وجود ندارد لطفا كمكم كنيد
من آخرین آپدیت یعنی ورژن 4 رو انجام دادم.با خود پلی استیشن هم این کارو انجام دادم.
الان از اکانت پلی استیشنم sign out میشم دو دقیقه موقع روشن شدن sign in هست بعد اوت میشه.اکثر error دی ان اس میده انواع دی ان اسها ر از آی اس پی ام که لایزره امتحان کردم مشکل رفع نشده.
چند ده بار دوباره تنظیمات نتورک رو انجام دادم الان تو قسمت تست اینترنت سرعت دانلود وآپلود رو نمیده یه پیغام ip fragment میده.مودم رو ریست کردم دوباره ست کردم چیزهایی رو که لازم داشته .قبلا مشکل نداشتم یه یکماهیه اینطوری شده عموما هم اینطوریه.
مثلا از ورژن قبل که به جدید آپدیت شد با خود پلی استیشن شد بعد بازیه LBPرو که جدید گرفتم 13 مرحله آپدیت داشت 7 مرحله رو هم انجام داده بود و خوشحال بودم که مشکل از هر کجا بوده حل شده ولی لامصب دو باره SIGN OUT شد.
چه کنم بنطر شما؟
چند مگه این آپدیت 4 .. چیچی اضافه شده ! ؟
البته یه پیغام امنیتی هم به اولش اضافه شده که هر بار با روشن کردنش میاد یه 3 ثانیه نشون میده بعد میره.چند مگه این آپدیت 4 .. چیچی اضافه شده ! ؟
آخه این محمد مهدی ازون بچه های حساسه. گفتم بدونهعذاب !![]()
چند مگه این آپدیت 4 .. چیچی اضافه شده ! ؟
البته یه پیغام امنیتی هم به اولش اضافه شده که هر بار با روشن کردنش میاد یه 3 ثانیه نشون میده بعد میره.