(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی ممنو دوست عزیز ! من قبلا یکی دوبار سعی کردم آپدیت رو از طریق پی سی دانلود کنم و بعد با فلش به PS3 انتقال بدم اما نمیشد...فلشم رو هم فرمت میکردم باز نمیشد ایشالله این دفعه میشه !

خیلی ممنو دوست عزیز ! من قبلا یکی دوبار سعی کردم آپدیت رو از طریق پی سی دانلود کنم و بعد با فلش به PS3 انتقال بدم اما نمیشد...فلشم رو هم فرمت میکردم باز نمیشد ایشالله این دفعه میشه !
شما باید یه پوشه با حروف بزرگ به اسم PS3 داخل فلشتون ایجاد کنید.
بعد داخل پوشه PS3 یه پوشه دیگه به اسم UPDATE ایجاد کنید.
فایل دانلود شده با فرمت .PUP رو داخل پوشه UPDATE میریزید.
و بعد به دستگاه میزنید.

به این شکل.

ps3updateusb-thumb.jpg

حالا از منوی PS3

ps3systemupdate-thumb.jpg

گزینه دوم رو انتخاب میکنید.

ps3updateviastoragemedia-thumb.jpg

بعد next و همین طور ادامه تا شروع آپدیت.
دستگاه 1 یا 2 بار ریستارت میشه و آپدیت به پایان میرشه.

:)

خیلی ممنون حمید جون ! بدون آپدیت رفتم فعلا مشکلی نبود تونستم بازی کنم اما آپدیت رو هم گرفتم و نصب کردم محظ اطمینان...ای خدا یعنی میشه دیگه این 80028ED6 لعنتی رو نبینم !؟

خیلی ممنون حمید جون ! بدون آپدیت رفتم فعلا مشکلی نبود تونستم بازی کنم اما آپدیت رو هم گرفتم و نصب کردم محظ اطمینان...ای خدا یعنی میشه دیگه این 80028ED6 لعنتی رو نبینم !؟

تست کن ببین دقیقا چه مواقعی این ارور رو میگیری
اگر آخر ماه باشه همونطور که گفتم طبیعیه
اگر غیر اون هم گرفتی احتمالا از DNS باشه
که با چندتا DNS دستی درست میشه

من ١ اكانت براى اروپا ساختم با كشور بلغارستان ولى مىخوام برم تو app store ميگه اين سرويس براى كشور شما وجود ندارد لطفا كمكم كنيد

احساس میکنم این کشور اصلا استور نداره

خوب یکی با انگلستان یا امارات بساز , تازه اگه هم بلغارستان هم استور داشته باشه واسه خرید کارتش باید تا خود بلغارستان بری , راستش اصلا نمیدونم کجای دنیا هست :d

من آخرین آپدیت یعنی ورژن 4 رو انجام دادم.با خود پلی استیشن هم این کارو انجام دادم.
الان از اکانت پلی استیشنم sign out میشم دو دقیقه موقع روشن شدن sign in هست بعد اوت میشه.اکثر error دی ان اس میده انواع دی ان اسها ر از آی اس پی ام که لایزره امتحان کردم مشکل رفع نشده.
چند ده بار دوباره تنظیمات نتورک رو انجام دادم الان تو قسمت تست اینترنت سرعت دانلود وآپلود رو نمیده یه پیغام ip fragment میده.مودم رو ریست کردم دوباره ست کردم چیزهایی رو که لازم داشته .قبلا مشکل نداشتم یه یکماهیه اینطوری شده عموما هم اینطوریه.
مثلا از ورژن قبل که به جدید آپدیت شد با خود پلی استیشن شد بعد بازیه LBPرو که جدید گرفتم 13 مرحله آپدیت داشت 7 مرحله رو هم انجام داده بود و خوشحال بودم که مشکل از هر کجا بوده حل شده ولی لامصب دو باره SIGN OUT شد.
چه کنم بنطر شما؟

من آخرین آپدیت یعنی ورژن 4 رو انجام دادم.با خود پلی استیشن هم این کارو انجام دادم.
الان از اکانت پلی استیشنم sign out میشم دو دقیقه موقع روشن شدن sign in هست بعد اوت میشه.اکثر error دی ان اس میده انواع دی ان اسها ر از آی اس پی ام که لایزره امتحان کردم مشکل رفع نشده.
چند ده بار دوباره تنظیمات نتورک رو انجام دادم الان تو قسمت تست اینترنت سرعت دانلود وآپلود رو نمیده یه پیغام ip fragment میده.مودم رو ریست کردم دوباره ست کردم چیزهایی رو که لازم داشته .قبلا مشکل نداشتم یه یکماهیه اینطوری شده عموما هم اینطوریه.
مثلا از ورژن قبل که به جدید آپدیت شد با خود پلی استیشن شد بعد بازیه LBPرو که جدید گرفتم 13 مرحله آپدیت داشت 7 مرحله رو هم انجام داده بود و خوشحال بودم که مشکل از هر کجا بوده حل شده ولی لامصب دو باره SIGN OUT شد.
چه کنم بنطر شما؟

با این توضیحات مشکل از isp میتونه باشه
البته اختلال تو سرعت و پینگ این چند روزه به دلایل امنیتی!!! بیداد میکنه
ولی از اونجا که گفتین یک ماهه این مشکل رو دارین مشکل اصلی از طرف isp شماست

چند مگه این آپدیت 4 .. چیچی اضافه شده ! ؟
البته یه پیغام امنیتی هم به اولش اضافه شده که هر بار با روشن کردنش میاد یه 3 ثانیه نشون میده بعد میره.

عذاب !
yahoo_4.gif
آخه این محمد مهدی ازون بچه های حساسه. گفتم بدونه :دی

آخرین ویرایش:
چند مگه این آپدیت 4 .. چیچی اضافه شده ! ؟

خوبه حالا ما دو صفحه پیش گفتیم ..:d.

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

البته یه پیغام امنیتی هم به اولش اضافه شده که هر بار با روشن کردنش میاد یه 3 ثانیه نشون میده بعد میره.

عذاب ! :d

سلام
خسته نباشید
ببینیدمن هم آپدیتو نصب کردم و مشکلی باهاش ندارم حتی آنلاین آنچارتد 3 هم بازی کردم
فق یه سوال فنی
این اخطاری ه موقع روشن کردن کنسول میاد چیه ؟
من فکر کردم مشکل از دوربین با کمرا هستش ولی وقتی خوندم درست حالی نشد
خیلی زود میره
حال اصلا این چی میگه و چی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or