(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بچه ها من تو پی اسم 2 تا یوزر دارم ( خودمو داداشم )
اشتباهی رفتم تو یوزر ِ اون اکانت ِ پی اس ان ساختم حالا نمیشه تو یوزر ِ خودم اکانت پی اس ان رو وارد کنم چون میگه این اکانت تو اون یکی یوزر داره استفاده میشه !
چی کار کنم !؟

دوستان ظهر کنسول یه باز فیریز کرد بعد دوباره on شدم و این دفعه sign out شدم و الان دیگه نمیتونم on بشم

کسی همچین مشکلی نداره ؟

ببین دوسته عزیز این یه نوع اخطار بود برات یعنی اینکه دستگاهت داره کم کم چراع زرد را میده تو هم بهتر بازش کنی و خمیرسلیکونش را عوض کنی تا اوضع بدتر نشده#:-s

سلام
بچه ها من تو پی اسم 2 تا یوزر دارم ( خودمو داداشم )
اشتباهی رفتم تو یوزر ِ اون اکانت ِ پی اس ان ساختم حالا نمیشه تو یوزر ِ خودم اکانت پی اس ان رو وارد کنم چون میگه این اکانت تو اون یکی یوزر داره استفاده میشه !
چی کار کنم !؟

چرا میشه اون اکانت را وارد کن و اون یکی را که اشتباهی وارد کردی هیچ وقت باهاش اون نشی و برای داداشت فوقش به اکانته دیگه بساز تا با اکانت خوده وارد نشه:d

خوب تسلیت میگم به همه بچه ها ... از این به بعد فقط 2 تا دستگاه میتونن از یه اکانت استفاده کنن . سونی خودش اعلام کرده
http://www.psu.com/Sony-confirms-changes-to-PSN-usage-policy---a013492-p0.php

بدترین خبر ممکنه را دادی نــــــــــــــــــه حالا چیکار کنن این ملت ایرانی :|

بکس مهندس خسته نباشین یه سوال :دی
الان من کد آنلاین U3 ( حالا هر بازی دیگه ) رو وارد کردم تو اکانتم و مولتیش رو زدم ! حالا اگه دیسک رو رد کنم بعدا دوباره بگیرم ( ایندفعه بدون کد یعنی آک نباشه ) می تونم وصل شم ؟ یعنی همون کدی که قبلا استفاده کردم جواب می ده یا نه باید برای هر نسخه یه کد وارد کنم ؟ :دی پیش پیش ممنون :دی

الان من کد آنلاین U3 ( حالا هر بازی دیگه ) رو وارد کردم تو اکانتم و مولتیش رو زدم ! حالا اگه دیسک رو رد کنم بعدا دوباره بگیرم ( ایندفعه بدون کد یعنی آک نباشه ) می تونم وصل شم ؟ یعنی همون کدی که قبلا استفاده کردم جواب می ده یا نه باید برای هر نسخه یه کد وارد کنم ؟ :دی پیش پیش ممنون :دی

نه ، همون يكي كافيه ، مگه اينكه ريجن بازيت فرق كنه !

یه سوال . من اکانتم uk هست. الان میخوام با یه اکانت دیگه bf رو از استور امارات بخریم ( چند نفر ) . بعد از خریدن باید یه online pass key بخریم برای مالتی پلیر . حالا اگه من از استور امارات پس کد رو بخرم ، بعد رو اکانت uk هم میتونم بازی کنم ؟

یه سوال . من اکانتم uk هست. الان میخوام با یه اکانت دیگه bf رو از استور امارات بخریم ( چند نفر ) . بعد از خریدن باید یه online pass key بخریم برای مالتی پلیر . حالا اگه من از استور امارات پس کد رو بخرم ، بعد رو اکانت uk هم میتونم بازی کنم ؟

بله ميتوني ...

• Like
Reactions: ARMIN3DX
سلام به همگی میخاستم ببینم اینترنت وایمکس برای شبکه پلی 3 خوبه؟؟؟؟؟؟
نه
من هر وایمکسی رو دیدم(وایمکس 512 3 4 نفر رو چک کردم ) پینگش بالای 300 بوده و اذیتت میکنه

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:22 PM ارسال شده بود ----------

پوریا اولا که نفروشی هااااااااااا )x
دوما :d اره میتونی من تجربه کردم
من یه فیفا ریجن 3 گرفتم (فیفا 11 ) کدش رو زدم بازی کردم بعد بازی رو فروختم بعد از 2 ماه یکی دیگه گرفتم ریجنش 2 بود براحتی بازی کردم
البته گفت ریجن بازی با ریجن اکانت یکی نیست ولی من Ok کردم راحت بازی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or