(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اوه همون 287 مگش زیاد با این وضع اینترنت چه برسه به 12 گیگش تازه اگه ارور نده تو نصبش:d
من که دارم دانش می کنم به سلامتی تا الان از دیروز ساعت 1 ظهر 6.808 گیگش رفته#:-s
http://zeus.dl.playstation.net/cdn/EP0006/NPEB00723_00/VwbJYwIQMuPpHTkPmmNejNQnbbVhUgFFjYkcNeLLiqPwutYnOhpKzMKfnXRcknzc.pkg?product=008A&country=gb

بله تا ۴ مرتبه میشه این کار رو کرد
5 مرتبه

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من تو پی اسم 2 تا یوزر دارم ( خودمو داداشم )
اشتباهی رفتم تو یوزر ِ اون اکانت ِ پی اس ان ساختم حالا نمیشه تو یوزر ِ خودم اکانت پی اس ان رو وارد کنم چون میگه این اکانت تو اون یکی یوزر داره استفاده میشه !
چی کار کنم !؟

دوستان ظهر کنسول یه باز فیریز کرد بعد دوباره on شدم و این دفعه sign out شدم و الان دیگه نمیتونم on بشم

کسی همچین مشکلی نداره ؟

ببین دوسته عزیز این یه نوع اخطار بود برات یعنی اینکه دستگاهت داره کم کم چراع زرد را میده تو هم بهتر بازش کنی و خمیرسلیکونش را عوض کنی تا اوضع بدتر نشده#:-s

سلام
بچه ها من تو پی اسم 2 تا یوزر دارم ( خودمو داداشم )
اشتباهی رفتم تو یوزر ِ اون اکانت ِ پی اس ان ساختم حالا نمیشه تو یوزر ِ خودم اکانت پی اس ان رو وارد کنم چون میگه این اکانت تو اون یکی یوزر داره استفاده میشه !
چی کار کنم !؟

چرا میشه اون اکانت را وارد کن و اون یکی را که اشتباهی وارد کردی هیچ وقت باهاش اون نشی و برای داداشت فوقش به اکانته دیگه بساز تا با اکانت خوده وارد نشه:d

خوب تسلیت میگم به همه بچه ها ... از این به بعد فقط 2 تا دستگاه میتونن از یه اکانت استفاده کنن . سونی خودش اعلام کرده
http://www.psu.com/Sony-confirms-changes-to-PSN-usage-policy---a013492-p0.php

بدترین خبر ممکنه را دادی نــــــــــــــــــه حالا چیکار کنن این ملت ایرانی :|

بکس مهندس خسته نباشین یه سوال :دی
الان من کد آنلاین U3 ( حالا هر بازی دیگه ) رو وارد کردم تو اکانتم و مولتیش رو زدم ! حالا اگه دیسک رو رد کنم بعدا دوباره بگیرم ( ایندفعه بدون کد یعنی آک نباشه ) می تونم وصل شم ؟ یعنی همون کدی که قبلا استفاده کردم جواب می ده یا نه باید برای هر نسخه یه کد وارد کنم ؟ :دی پیش پیش ممنون :دی

بکس مهندس خسته نباشین یه سوال :دی
الان من کد آنلاین U3 ( حالا هر بازی دیگه ) رو وارد کردم تو اکانتم و مولتیش رو زدم ! حالا اگه دیسک رو رد کنم بعدا دوباره بگیرم ( ایندفعه بدون کد یعنی آک نباشه ) می تونم وصل شم ؟ یعنی همون کدی که قبلا استفاده کردم جواب می ده یا نه باید برای هر نسخه یه کد وارد کنم ؟ :دی پیش پیش ممنون :دی

نه ، همون يكي كافيه ، مگه اينكه ريجن بازيت فرق كنه !

یه سوال . من اکانتم uk هست. الان میخوام با یه اکانت دیگه bf رو از استور امارات بخریم ( چند نفر ) . بعد از خریدن باید یه online pass key بخریم برای مالتی پلیر . حالا اگه من از استور امارات پس کد رو بخرم ، بعد رو اکانت uk هم میتونم بازی کنم ؟

یه سوال . من اکانتم uk هست. الان میخوام با یه اکانت دیگه bf رو از استور امارات بخریم ( چند نفر ) . بعد از خریدن باید یه online pass key بخریم برای مالتی پلیر . حالا اگه من از استور امارات پس کد رو بخرم ، بعد رو اکانت uk هم میتونم بازی کنم ؟

بله ميتوني ...

• Like
Reactions: ARMIN3DX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or