(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من قصد دارم توی psn اکانت بسازم میخواستم ببینم بهترین منطقه واسه دستگاه من که رجین ۳(ntsc-j)هست کجاست.
اکانت امریکا بسازم بهتره یا اروپا
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم :)
هرجا که بسازی به ریجن دستگات ربطی نداره ، اینجا فکر کنم بیشتر اروپا میسازن چون بازی ها بیشتر ریجن 2 هستن ، ولی اگه میخوای از PSN چیزای زیادی بخری بهتره امریکا بسازی چون PSN Card امریکا ارزون تر از اروپا (پوند) واست در میاد خریدش تو ایران
در کل میل خودته ...

;)
سلام دوستان من قصد دارم توی psn اکانت بسازم میخواستم ببینم بهترین منطقه واسه دستگاه من که رجین ۳(ntsc-j)هست کجاست.

میتونی اروپا بسازی و دلار های امارات که واسه خرید تو کشور های اروپایی هست رو استفاده کنی.;)

• Like
Reactions: sam.fisher
شما اکانت اصلیت رو آمریکا بساز بعد یه اکانت UK برای استفاده از استور اروپا هم بسازی بهتره .
پ.ن.اکانت ربطی به ریجن کنسول نداره .

ساختم هرجور بود. حالا از صُب دارم تلاش میکنم Redeem Code مس افکت 2 رو به خوردش بدم. با EA تماس گرفتم. از ساعت پنج تا هشت یارو نشسته بود پای چت تو ساپورت EA با هم انگشت به این لامصبی می‌کردیم؛ هفت تا کُد مختلف بهم داد و هیچکدوم جواب نمیدادن. کسی مشکل مشابه داشته؟
بازیت ریجن چنده؟ اون کدی که بهت داد مربوط به کدوم منطقه بود؟
اینم بگم که یه مدت Redeem code ها تو استور اروپا کار نمیکرد. فکر کنم در حال حاضر اینطور باشه . باید دوباره تست کنم ببینم درست شده آیا!

آخرین ویرایش:
من خیلی وقته که با اکانتم انلاین نشدم میخوام ببینم اکانتم هنوز وجود داره یا نه چی کار باید کنم؟
اخرین بار که انلاین شدم فکر کنم پاییز پارسال بود ...

من خیلی وقته که با اکانتم انلاین نشدم میخوام ببینم اکانتم هنوز وجود داره یا نه چی کار باید کنم؟
اخرین بار که انلاین شدم فکر کنم پاییز پارسال بود ...

اره هست فقط اگه نداریش باید از psn ریکاورش کنی.
mail و pass رو یادته که وقتی داری sign up می کنی 2 تا گزینه هست یکیش نوشته exist account (اگر اشتباه نکنم) اون رو میزنی بعد گزینه هایی که میخواد رو دنبال میکنی اکانتت بر میگرده.;)

اره هست فقط اگه نداریش باید از psn ریکاورش کنی.
mail و pass رو یادته که وقتی داری sign up می کنی 2 تا گزینه هست یکیش نوشته exist account (اگر اشتباه نکنم) اون رو میزنی بعد گزینه هایی که میخواد رو دنبال میکنی اکانتت بر میگرده.;)

میشه بیشتر توضیح بدی؟
من تو سایت ps3 ایمیلی که باهاش اکانت ساخته بودم رو وارد میکنم به همراه پسوورد، ازم قبول نمیکنه:( میگه اشتباهه

دوستان من یه ویزا کارت صادره از کانادا خریدم... میرم تو PSN میخوام خرید کنم همش Error میده! بعد تو WALLET هم نمیزاره پول بزارم! چکار کنم ؟
ویزا کارتتون باید حتما با اون کشوری که اکانت ساختین یکی باشه
پیشنهاد میکنم از ویزا کارت و کارت های مشابه تو جاهایی مثل PSN Live استفاده نکنید
کارت بخرید بهتره

ویزا کارتتون باید حتما با اون کشوری که اکانت ساختین یکی باشه
پیشنهاد میکنم از ویزا کارت و کارت های مشابه تو جاهایی مثل PSN Live استفاده نکنید
کارت بخرید بهتره
مطمعنی؟ اما با ویزایی که از آلمان هست من از انگلیس خرید کردم!

خوب المان و انگلیس هر دو تا شون ماله اروپا هستند و ریجن 2 می باشد و فرقی نداره با هم دیگه میشه استفاده کرد:d
اون پستی که نقل قول کردم رو خوندی؟ پست من رو هم دوباره بخون!
اون آقا گفته باید از همون کشور باشه! نه از همون ریجن! مهندس جان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or