(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هنوزم میگم، امکان پذیر نیست این کار... مگر اینکه gift card باشه.

شدنش که میشه تا اونجایی که من میدونم چون credit card تو تمام کشور های عضو یورو قابل استفادس ولی دقیق نفهمیدم مشکل اون دوستمون چیه؟؟؟؟!؟!

سلام
بچه ها،من شاتل دارم،چند روزیه که به COD:BO کانکت نمیشه،اگه هم بشه بعد از 10-20 دقیقه time out میشم.شما این مشکل رو ندارید؟ :(

زنگ بزن پشتیبانیتون معلوم نیست چه گندی زدن!!!

هنوزم میگم، امکان پذیر نیست این کار... مگر اینکه gift card باشه.

=)) =)) =)) =)) نمیدونم الان کی زبون اون یکی رو متوجه نمیشه!

من دارم میگم با کریدیت ثبت شده از آمان از استور انگلیس دارم خرید میکنم!

باز بیا بگو نمیشه!! =)) =)) =)) =)) بخدا زبون دیگه ای بلد نیستم بگم! :)) :)) =)) =))

زنگ بزن پشتیبانیتون معلوم نیست چه گندی زدن!!!
زنگ بزنم آخه اینا چیزی بارشون نیست.فقط بلدن بگن مودمتون چیه؟ مودم رو Bridge کانفیگ کردید یا PPPoE... بعدشم میگه از طرف ما مشکلی ندارید.اصلا نمیدونن مولتی پلیر چی هست :))

زنگ بزنم آخه اینا چیزی بارشون نیست.فقط بلدن بگن مودمتون چیه؟ مودم رو Bridge کانفیگ کردید یا PPPoE... بعدشم میگه از طرف ما مشکلی ندارید.اصلا نمیدونن مولتی پلیر چی هست :))

لازم نیست بگی واسه مولتی میخوام.
بگو من کلا مشکل دارم پینگم خیلی نوسان داره و بعضی سایتها رو کلا باز نمیکنه ....
این رو امتحان کن جواب میگیری.

اگه گفتن چه سایتی رو باز نمیکنه بگو سایتای ***** نیست.
پورتت رو عوض میکنن مشکلت حل میشه.
کلا شاتل خوب نیست.مگه نمیخواستی بری پردیس؟؟؟

شدنش که میشه تا اونجایی که من میدونم چون credit card تو تمام کشور های عضو یورو قابل استفادس ولی دقیق نفهمیدم مشکل اون دوستمون چیه؟؟؟؟!؟!

credit card یا debit card رو که هرجایی دلت بخواد میتونی استفاده کنی، محدودیت کشوری نداره، منتها shipping address باید با billing address یکی باشه.

=)) =)) =)) =)) نمیدونم الان کی زبون اون یکی رو متوجه نمیشه!

من دارم میگم با کریدیت ثبت شده از آمان از استور انگلیس دارم خرید میکنم!

باز بیا بگو نمیشه!! =)) =)) =)) =)) بخدا زبون دیگه ای بلد نیستم بگم! :)) :)) =)) =))

شما احتمالا توهم زدی، چون من مطمئنم همچین کاری امکان نداره.

توهم رو فعلآ شما زدی! وقتی تا حالا امتحان نکردی چجوری مطمعنی؟

الان من دارم میگم ماست سفیده ! تو بگو سیاه!! آخه وقتی چیزی رو تجربه نکردی و اطلاع نداری برای چی اطلاع رسانی اشتباه میکنی؟

حتمآ فکر میکنی تگ کار بریت با من فرق میکنه هر چی میگی باید همون باشه! و مطمعن؟؟

نه آقا ربطی نداره که کریدیت از کدوم کشور باشه! و اکانت هم از همون کشور!

اگر اینجری که میگی اصلآ کریدیت کارت معنی نداشت! باز بیا بگو مطمعنم!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

توهم رو فعلآ شما زدی! وقتی تا حالا امتحان نکردی چجوری مطمعنی؟

الان من دارم میگم ماست سفیده ! تو بگو سیاه!! آخه وقتی چیزی رو تجربه نکردی و اطلاع نداری برای چی اطلاع رسانی اشتباه میکنی؟

حتمآ فکر میکنی تگ کار بریت با من فرق میکنه هر چی میگی باید همون باشه! و مطمعن؟؟

نه آقا ربطی نداره که کریدیت از کدوم کشور باشه! و اکانت هم از همون کشور!

اگر اینجری که میگی اصلآ کریدیت کارت معنی نداشت! باز بیا بگو مطمعنم!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

بله شما راست می گید... اصلاً فکر نکنید اینی که میبینید debit card ـه ها، اصلاً هم به اسم من نیست، من هیچی اطلاعی ندارم در این زمینه.

wgfiu99q779fp3ib1bmm.jpg

وقتی چیزی برای گفتن نداری، بیخودی اسپم ردیف نکن. بار دیگه از اینجور خوشمزه بازی ها ازت ببینم جور دیگه باهات برخورد میکنم.
الان نه که تو اسپم نمیدی!!؟؟ :)) شما به ماست سیاه ـتون بپردازید! ضمنآ برای چی خودت رو به زحمت میندازی و با من کل کل میکنی؟؟ :)):)):)):)):)):)) تو خوب! تو بهترین! تو ماست شناس :)):))

ضمنآ آقایون کل DNS هایی که میشه استفاده کرد برای PSN رو بگید ممنون!

چند تا رو دارم :

4.2.2.4
208.67.222.222
208.67.220.220

باز هم هست بدید!!

credit card یا debit card رو که هرجایی دلت بخواد میتونی استفاده کنی، محدودیت کشوری نداره، منتها shipping address باید با billing address یکی باشه.

من این موضوع رو یادم نبود.راست میگه این دوستمون اگه ادرس ها یکی نباشه تو psn نمیشه.
شما هم اصلا لازم نیست برای اثبات حرفتون عکس بگیرید اصلا ارزشش رو داره اعصابت رو به خاطره این حرفای مسخره خراب کنی.

الان نه که تو اسپم نمیدی!!؟؟ :)) شما به ماست سیاه ـتون بپردازید! ضمنآ برای چی خودت رو به زحمت میندازی و با من کل کل میکنی؟؟ :)):)):)):)):)):)) تو خوب! تو بهترین! تو ماست شناس :)):))
شما گوشه ی عکس رو نگاه کن بعد این Smiley هارو بزن !!!!!!
---------------------------
چند وقتی هست وقتی میخوام تو MW2 برم تو Death Match از PSN
Sign Out میشم 2 3 تا DNS هم عوض کردم بازم درست نشد چه کنم ؟!

• Like
Reactions: .:Pouria:.
شما گوشه ی عکس رو نگاه کن بعد این Smiley هارو بزن !!!!!!
---------------------------
چند وقتی هست وقتی میخوام تو MW2 برم تو Death Match از PSN
Sign Out میشم 2 3 تا DNS هم عوض کردم بازم درست نشد چه کنم ؟!
منم همین مشکل رو با FIFA دارم یکی میشه جفتمونو راهنمایی کنه!:d;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or