هنوزم میگم، امکان پذیر نیست این کار... مگر اینکه gift card باشه.من میگم کریدیت کارت آلمان ثبت شده! از استور انگلیس خرید میکنم! شما میگی نمیشه!![]()
هنوزم میگم، امکان پذیر نیست این کار... مگر اینکه gift card باشه.من میگم کریدیت کارت آلمان ثبت شده! از استور انگلیس خرید میکنم! شما میگی نمیشه!![]()

هنوزم میگم، امکان پذیر نیست این کار... مگر اینکه gift card باشه.
سلام
بچه ها،من شاتل دارم،چند روزیه که به COD:BO کانکت نمیشه،اگه هم بشه بعد از 10-20 دقیقه time out میشم.شما این مشکل رو ندارید؟![]()
هنوزم میگم، امکان پذیر نیست این کار... مگر اینکه gift card باشه.
نمیدونم الان کی زبون اون یکی رو متوجه نمیشه!
بخدا زبون دیگه ای بلد نیستم بگم!

زنگ بزنم آخه اینا چیزی بارشون نیست.فقط بلدن بگن مودمتون چیه؟ مودم رو Bridge کانفیگ کردید یا PPPoE... بعدشم میگه از طرف ما مشکلی ندارید.اصلا نمیدونن مولتی پلیر چی هستزنگ بزن پشتیبانیتون معلوم نیست چه گندی زدن!!!

زنگ بزنم آخه اینا چیزی بارشون نیست.فقط بلدن بگن مودمتون چیه؟ مودم رو Bridge کانفیگ کردید یا PPPoE... بعدشم میگه از طرف ما مشکلی ندارید.اصلا نمیدونن مولتی پلیر چی هست![]()
شدنش که میشه تا اونجایی که من میدونم چون credit card تو تمام کشور های عضو یورو قابل استفادس ولی دقیق نفهمیدم مشکل اون دوستمون چیه؟؟؟؟!؟!
![]()
![]()
![]()
نمیدونم الان کی زبون اون یکی رو متوجه نمیشه!
من دارم میگم با کریدیت ثبت شده از آمان از استور انگلیس دارم خرید میکنم!
باز بیا بگو نمیشه!!![]()
![]()
![]()
بخدا زبون دیگه ای بلد نیستم بگم!
![]()
![]()
![]()
![]()
شما احتمالا توهم زدی، چون من مطمئنم همچین کاری امکان نداره.

توهم رو فعلآ شما زدی! وقتی تا حالا امتحان نکردی چجوری مطمعنی؟
الان من دارم میگم ماست سفیده ! تو بگو سیاه!! آخه وقتی چیزی رو تجربه نکردی و اطلاع نداری برای چی اطلاع رسانی اشتباه میکنی؟
حتمآ فکر میکنی تگ کار بریت با من فرق میکنه هر چی میگی باید همون باشه! و مطمعن؟؟
نه آقا ربطی نداره که کریدیت از کدوم کشور باشه! و اکانت هم از همون کشور!
اگر اینجری که میگی اصلآ کریدیت کارت معنی نداشت! باز بیا بگو مطمعنم!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بله شما راست می گید... اصلاً فکر نکنید اینی که میبینید debit card ـه ها، اصلاً هم به اسم من نیست، من هیچی اطلاعی ندارم در این زمینه.
![]()

الان نه که تو اسپم نمیدی!!؟؟وقتی چیزی برای گفتن نداری، بیخودی اسپم ردیف نکن. بار دیگه از اینجور خوشمزه بازی ها ازت ببینم جور دیگه باهات برخورد میکنم.
شما به ماست سیاه ـتون بپردازید! ضمنآ برای چی خودت رو به زحمت میندازی و با من کل کل میکنی؟؟ 

تو خوب! تو بهترین! تو ماست شناس 

credit card یا debit card رو که هرجایی دلت بخواد میتونی استفاده کنی، محدودیت کشوری نداره، منتها shipping address باید با billing address یکی باشه.
شما احتمالا توهم زدی، چون من مطمئنم همچین کاری امکان نداره.
شما گوشه ی عکس رو نگاه کن بعد این Smiley هارو بزن !!!!!!الان نه که تو اسپم نمیدی!!؟؟شما به ماست سیاه ـتون بپردازید! ضمنآ برای چی خودت رو به زحمت میندازی و با من کل کل میکنی؟؟
تو خوب! تو بهترین! تو ماست شناس
![]()
منم همین مشکل رو با FIFA دارم یکی میشه جفتمونو راهنمایی کنه!:dشما گوشه ی عکس رو نگاه کن بعد این Smiley هارو بزن !!!!!!
---------------------------
چند وقتی هست وقتی میخوام تو MW2 برم تو Death Match از PSN
Sign Out میشم 2 3 تا DNS هم عوض کردم بازم درست نشد چه کنم ؟!