Ἁlireza
کاربر سایت
مرسی درست شد !من گرن توریسمو رو اپدیت کردم(5 تا بود)هر کدوم از اپدیت ها رو تموم میکردم میرفتم بیرون وقتی
دوباره وصل میشدم از اپدیت بعدی شروع میکرد و از اونجایی که همه بازیا از یک قانون تبعیت
میکنن مشکلی پیش نمیاد!!
مرسی درست شد !من گرن توریسمو رو اپدیت کردم(5 تا بود)هر کدوم از اپدیت ها رو تموم میکردم میرفتم بیرون وقتی
دوباره وصل میشدم از اپدیت بعدی شروع میکرد و از اونجایی که همه بازیا از یک قانون تبعیت
میکنن مشکلی پیش نمیاد!!
بچه ها میشه آپدیتایی مثل BP رو که 5 تا هست الان 3تاش رفته کنسل کرد ؟! تو 3تا نصب میشه ؟! یا از اول میاد ؟!

عجب بدبختی ای شده ها تازه 3.65 کرده بودیم)xاينم فريمور 3.66 واسه كسايي كه ريجن دستگاهشون 2هست>:d<
http://deu01.ps3.update.playstation...3001e6becbea7abf30fc35a7819c4478/PS3UPDAT.PUP
باید آپدیت رو توی پوشه بریزیم؟
این کار رو کردم ولی نشدبله باید توی پوشه بریزی این طوری
PS3 ===> UPDATE <===مموری یا حافظه ی فلش
![]()

این کار رو کردم ولی نشد
مشکل از چی میتونه باشه؟
یعنی اصلا ابدیت را نشناخت
اگر این طوری شده یکباره دیگه دانلود کن ولی اصلا پیس نزن بذار یکبار دانلود بشه احتمال میدم که بد دانلود کردی
یا اینکه اسمشه عوض کردیه و گذاشتی این PS3UPDAT.PUP
همون آپدیت بالا رو دان کردم.یکباره هم دانلود شد.اسمش هم عوض نکردم
این کار رو کردم ولی نشد
مشکل از چی میتونه باشه؟
خوب دیگه اشتباهت اینجاست اسمش عوض کن و درست میشه:d

اسمش رو به هیچوجه نباید عوض کنی.
وقتی داری فولدر هارو میسازی مطمئن شو تمام فولدر ها با حروف بزرگ نوشته میشن.چون حرف کوچیک نمیشناسه کنسول.......![]()
اخوی دست شما درد نکنه که گند زدی به ترافیک ما.هم 1 ساعتی و نیم الاف شدیم و هم 182 مگ از حجم ماهانمون پرید.لطفا یا از این لطفها نکنید و یا قبلش مطمئن بشید.این 3.65 بود.اينم فريمور 3.66 واسه كسايي كه ريجن دستگاهشون 2هست>:d<
http://deu01.ps3.update.playstation...f4cbe2651e9a0c6115028043bdc2c5dd/PS3UPDAT.PUP
اخوی دست شما درد نکنه که گند زدی به ترافیک ما.هم 1 ساعتی و نیم الاف شدیم و هم 182 مگ از حجم ماهانمون پرید.لطفا یا از این لطفها نکنید و یا قبلش مطمئن بشید.این 3.65 بود.
نه بابا :-o شانس اوردم نگرفتم ............
من سری های قبلی عوض نمیکردم اصلا چرا باید عوض کنیم فقط مهمه که فرمتش pup باشه.
من بهتر میدونم دیگه کل کل نکن با من:d