(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان، این یه راهی هست واسه آپدیت بازی ها با خود Ps3 با این تفاوت که میتونید دانلود رو هروقت که خواستید pause کنید و بعدا ادامه ــشو دانلود کنید.اول از همه اینکه این فقط مخصوص بچه های PLUS هست و برای اونایی که عضو Plus نیستند کاربرد نداره!
Settings==>System Settings===>Automatic Download رو on کنید.بعد یه بازه ی زمانی از شما میخواد که انتخاب میکنید و Ps3 خودش وقتی خاموشه تو اون بازه روشن میشه و شروع میکنه به دانلود.مثلا الان ساعت 9:24 PM هست،شما بازه ی 8PM - 10PM رو انتخاب کنید بعد Ps3 رو خاموش کنید.خودش روشن میشه بعد آپدیت های بازیهایی که بازی کردید رو همه رو شروع میکنه به دانلود.Back بزنید برمیگرده تو XMB , حالا آپدیت ها مثل بازیهایی که Download in Background میزنید میره تو قسمت Download. اونایی که نمیخواید رو کنسل کنید و آپدیت مورد نظرتون رو دانلود کنید.هر وقت هم که خواستید میتونید pause کنید و بعدا دانلودشون کنید. البته فکر کنم بیشترتون اینو بلد بودید.منم که کلا خوب بلد نیستم توضیح بدم ولی امیدوارم کمکتون کنه!مشکلی داشتید درخدمتم ! ;)

من گرن توریسمو رو اپدیت کردم(5 تا بود)هر کدوم از اپدیت ها رو تموم میکردم میرفتم بیرون وقتی

دوباره وصل میشدم از اپدیت بعدی شروع میکرد و از اونجایی که همه بازیا از یک قانون تبعیت

میکنن مشکلی پیش نمیاد!!
مرسی درست شد ! :)

بچه ها میشه آپدیتایی مثل BP رو که 5 تا هست الان 3تاش رفته کنسل کرد ؟! تو 3تا نصب میشه ؟! یا از اول میاد ؟!

نه موشکولی نداره!!!:d:x
من خودم انچارتد رو که 9 تا اپدیت داشت رو تو چند روز گرفتم اول 2 تاش رو گرفتم بعد سری بعد که خواستم برم واسه اپدیت از 7 تای بعد شروع کرد.;)

باید آپدیت رو توی پوشه بریزیم؟

بله باید توی پوشه بریزی این طوری

PS3 ===> UPDATE <===مموری یا حافظه ی فلش

pc_update_clip_diagram_US.jpg

این کار رو کردم ولی نشد:(
مشکل از چی میتونه باشه؟

یعنی اصلا ابدیت را نشناخت
اگر این طوری شده یکباره دیگه دانلود کن ولی اصلا پیس نزن بذار یکبار دانلود بشه احتمال میدم که بد دانلود کردی
یا اینکه اسمشه عوض کردیه و گذاشتی این PS3UPDAT.PUP

یعنی اصلا ابدیت را نشناخت
اگر این طوری شده یکباره دیگه دانلود کن ولی اصلا پیس نزن بذار یکبار دانلود بشه احتمال میدم که بد دانلود کردی
یا اینکه اسمشه عوض کردیه و گذاشتی این PS3UPDAT.PUP

همون آپدیت بالا رو دان کردم.یکباره هم دانلود شد.اسمش هم عوض نکردم

این کار رو کردم ولی نشد:(
مشکل از چی میتونه باشه؟

خوب دیگه اشتباهت اینجاست اسمش عوض کن و درست میشه:d

اسمش رو به هیچوجه نباید عوض کنی.
وقتی داری فولدر هارو میسازی مطمئن شو تمام فولدر ها با حروف بزرگ نوشته میشن.چون حرف کوچیک نمیشناسه کنسول.......;)

اسمش رو به هیچوجه نباید عوض کنی.
وقتی داری فولدر هارو میسازی مطمئن شو تمام فولدر ها با حروف بزرگ نوشته میشن.چون حرف کوچیک نمیشناسه کنسول.......;)

چرا عزیز باید عوض کنی خوده سایت سونی هم گفته و حتی شما هم میتوانید برید توی این تاپیک هم توصیح داده
من بهتر میدونم:d

اينم فريمور 3.66 واسه كسايي كه ريجن دستگاهشون 2هست>:d<

http://deu01.ps3.update.playstation...f4cbe2651e9a0c6115028043bdc2c5dd/PS3UPDAT.PUP
اخوی دست شما درد نکنه که گند زدی به ترافیک ما.هم 1 ساعتی و نیم الاف شدیم و هم 182 مگ از حجم ماهانمون پرید.لطفا یا از این لطفها نکنید و یا قبلش مطمئن بشید.این 3.65 بود.
http://uk.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item384082/Update-features-(ver-3-66)/

آخرین ویرایش:
اخوی دست شما درد نکنه که گند زدی به ترافیک ما.هم 1 ساعتی و نیم الاف شدیم و هم 182 مگ از حجم ماهانمون پرید.لطفا یا از این لطفها نکنید و یا قبلش مطمئن بشید.این 3.65 بود.

نه بابا :-o شانس اوردم نگرفتم ............

چرا عزیز باید عوض کنی خوده سایت سونی هم گفته و حتی شما هم میتوانید برید توی این تاپیک هم توصیح داده
من بهتر میدونم:d

من سری های قبلی عوض نمیکردم اصلا چرا باید عوض کنیم فقط مهمه که فرمتش pup باشه.
من بهتر میدونم دیگه کل کل نکن با من:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or