تروفی داره مگه میشه نداشته باشه ؟!بچه ها این Burnout که از PSN دانلود میکنیم چرا تروفی نداره ؟!![]()
من الان مشکلم آپدیته ! تا میرم تو بازی Sign out میشم برا همین گذینه ی آپدیت نمیاد ! یه بار هم بیشتر نیمد کنسلش کردم که با PC دانلود کنم دیگه نیمد !تروفی داره مگه میشه نداشته باشه ؟!
من دیسک ش رو داشتم اول تروفی نداشت اپدیت 1.9 رو دان کردم تروفی هم باهاش نصب شد !

البته که اشکال نداره Anti heroesجان!!
اما این که با 1 کارت ,توسط 2 اکانت بشه خرید کرد,سر تا پا مشکله!!
نیست یعنی؟
امروز کسی مشکل بازی کردن نداشت ؟؟ من PSN وصل میشم اما هیچ بازی نمی تونم انجام بدم !
فکر کنم مشکل از منه اما کس دیگه ای هم مشکل داره بگه![]()

والله من يادمه UC2 رو داشتم آپديت ميكردم يكيش كه رفت ديگه ميخواستم بخوابم كنسول رو خاموش كردم فرداش از ادامه داشت ميرفت ، البته مثلا اگه سه تا باشه بايد بزاري هر كدومش كامل دانلود بشه بعد خاموش كني مثلا وسط يكي از آپديت ها باشه از اول ميرهبچه ها میشه آپدیتایی مثل BP رو که 5 تا هست الان 3تاش رفته کنسل کرد ؟! تو 3تا نصب میشه ؟! یا از اول میاد ؟
100% مطمئنی ؟! چون دوتا از 5 تا مونده حجماشونم زیاده نزدیک 700 مگ میشن ! میخوام باPC دانلود کنم !والله من يادمه UC2 رو داشتم آپديت ميكردم يكيش كه رفت ديگه ميخواستم بخوابم كنسول رو خاموش كردم فرداش از ادامه داشت ميرفت ، البته مثلا اگه سه تا باشه بايد بزاري هر كدومش كامل دانلود بشه بعد خاموش كني مثلا وسط يكي از آپديت ها باشه از اول ميره
100% مطمئنی ؟! چون دوتا از 5 تا مونده حجماشونم زیاده نزدیک 700 مگ میشن ! میخوام باPC دانلود کنم !