آقا این ارور 807......... پدر مارو در آورد! این از چی هستش!!!
قرار نیست درست بشه؟!
نت ضعیف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون هایی که نتشون ضعیفه و خیلی نوسان دارن با این مشکل مواجه می شن ! ( مثلا من :d )
هر وقت این ارور رو داد بک کن دوباره بزن - درست می شه
البته قبلا اینجوری نبود !
نه اقا چه ربطی به نت داره , منم با 32mbps این مشکل رو دارماون هایی که نتشون ضعیفه و خیلی نوسان دارن با این مشکل مواجه می شن ! ( مثلا من :d )
هر وقت این ارور رو داد بک کن دوباره بزن - درست می شه
البته قبلا اینجوری نبود !
نت خودت ضعیفه! من ماهی خدا تومن پول برای همین نت دارم پول میدم! نت 2مگ ضعیف هستش؟! حتی نمیتونی تصورـش کنی!

:crying1:E-mail رو قبول نمیکنه یا آدرس رو ؟ تاریخ تولدت رو پایین تر از 1991 انتخاب کن درست میشه اگه مشکل تو ثبت کردن e-mail داری ! مثلا 1990 انتخاب کن. موفق باشیاقا این اکانت ساختن من داستانی شده برا خودش-ایمیل ادرس رو قبول نمیکنه یکی دیگه میسازم بازم میگه
ادرس درست نیست!!:crying1:

وقتی میگم نمیتونی تصور کنی و وقتی مسخره میکنی یعنی واقعآ نمیتونی تصور کنی!خب بابا , کنترل کنترل :d
همچین می گی حالا یکی ندونه فکر می کنه 2 گیگ نتت ! نمی تونی تصور کنی ؟
همون 2 مگ بعضی وقت ها تو MW2 هاست میشه پینگ فضایی میشه 5 نفر به بالا رو نمی کشه
ایمیل هم که به سونی میزنی میگه ما مشگلی نداریم! اینا هم شدن جماعت ایرانی(ISP ها)نه اقا چه ربطی به نت داره , منم با 32mbps این مشکل رو دارم
از هر کدوم از دوستام هم میپرسم اونا هم همین مشکل رو دارن ...
اقا این اکانت ساختن من داستانی شده برا خودش-ایمیل ادرس رو قبول نمیکنه یکی دیگه میسازم بازم میگه
ادرس درست نیست!!:crying1:
وقتی میگم نمیتونی تصور کنی و وقتی مسخره میکنی یعنی واقعآ نمیتونی تصور کنی!
سرعت تو نهایت 50KB/S هستش! ولی سرعت من 2048KB/S هستش!(در بدترین وضعیت) هنوز هم نمیتونی درک کنی! سرعت من در مقابل تو همون 2گیگ هستش!

سرعت تو نهایت 50KB/S هستش! ولی سرعت من 2048KB/S هستش!(در بدترین وضعیت) هنوز هم نمیتونی درک کنی! سرعت من در مقابل تو همون 2گیگ هستش!
فکر نمیکنم پینگ تاثیر تو sign یا sign out داشته باشه