یعنی این بازی مجانی ها از دیروز شروع شده تا امروز فقط ؟ یعنی من اگر فردا آنلاین بشم نمیتونم دانلود کنم اون هارو ؟
درسته . شما نوشته بودی از امروز تا 3 جولای من فکر کردم امروز 3 جولای شروع میشه . تمومش هم زده بودید 3 جولای . من اشتباه کردم :dکجای این تاپیک همچین چیزی نوشته شده؟؟!
زبان فارسی است : تا 1 ماه یعنی تا 3 جولای زمان دارید تا دانلود کنید! 3 جولای=12 تیر
سوال ابتدائی:
این بازی ها رو هارد میره و اگر هیچ دیسک بازی ای نداشته باشیم اجرا میشه؟
Dead Nation : 1.40 GBسلام
من یه نگاهی کردم حجم بازی ها اینطور هستند
Dead Nation = ?
inFAMOUS = 7.10 GB
LittleBigPlanet = 8.21 GB
Super Stardust HD = ?
Wipeout HD + Fury = 2.1 GB
یکی ببینه اون دوتای دیگه حجمشون چقدره؟؟؟؟
lbp برای من 4 گیگه...
یعنی میشه 11 تیر اکانت پلاس رو اکتیو کنیم ؟؟؟ مطمئنید ؟
من که زدم رو دانلود که فقط 2 گیگ و خورده ای بود؟؟؟سلام
من یه نگاهی کردم حجم بازی ها اینطور هستند
LittleBigPlanet = 8.21 GB
باید دوباره پلاسو تمدید کنید یا نقدا بخریدش .دوستان توجه کنید که بازیهایی که در گروه پلاس رایگان هستن بعد از اتمام تاریخ عضویتتون دیگه قابل بازی نیستنا :biggrin1:
آره little big planet حجمش 2 گیگ هست !من که زدم رو دانلود که فقط 2 گیگ و خورده ای بود؟؟؟
.
اونایی که بازیاشون پریده از XMBبرن Accont management<Transaction management<services list<psn promotion از این جا دان کنن فقط یادتون باشه هر وقت ارور داد ان قدر زور بزنین تا لینک دانلودو بده بره تو لیستتون.b-)
برو تو لیست سرویس ها ببین welcome back براتو تموم شده یانهسلام.آقا من دیروز من 2 تا بازی میتونستم download کنم و infamous رو شروع کردم به dl و قانونآ میتونم 2 تا بازی dl کنم ولی امروز میخواستم دومی رو dl کنم که یکدفعه دیدم welcomeback package دیگه نیست و فقط تونستم یه بازی dl کنم الان چیکار کنم دومین بازی رو بتونم dl کنم..؟؟کسی میتونه کمک کنه.؟؟