(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی این بازی مجانی ها از دیروز شروع شده تا امروز فقط ؟ یعنی من اگر فردا آنلاین بشم نمیتونم دانلود کنم اون هارو ؟

کجای این تاپیک همچین چیزی نوشته شده؟؟!
زبان فارسی است : تا 1 ماه یعنی تا 3 جولای زمان دارید تا دانلود کنید! 3 جولای=12 تیر

کجای این تاپیک همچین چیزی نوشته شده؟؟!
زبان فارسی است : تا 1 ماه یعنی تا 3 جولای زمان دارید تا دانلود کنید! 3 جولای=12 تیر
درسته . شما نوشته بودی از امروز تا 3 جولای من فکر کردم امروز 3 جولای شروع میشه . تمومش هم زده بودید 3 جولای . من اشتباه کردم :d

سلام
من یه نگاهی کردم حجم بازی ها اینطور هستند
Dead Nation = ?
inFAMOUS = 7.10 GB
LittleBigPlanet = 8.21 GB
Super Stardust HD = ?
Wipeout HD + Fury = 2.1 GB

یکی ببینه اون دوتای دیگه حجمشون چقدره؟؟؟؟

lbp برای من 4 گیگه...
یعنی میشه 11 تیر اکانت پلاس رو اکتیو کنیم ؟؟؟ مطمئنید ؟

بله دوست عزیز میتونین 11 تیر فعال کنید تا 11 مرداد داشته باشین!

من منبع رو باید ذکر میکردم که دوستان مراجعه کنن: منبع

دوستان توجه کنید که بازیهایی که در گروه پلاس رایگان هستن بعد از اتمام تاریخ عضویتتون دیگه قابل بازی نیستنا :دی

سلام
من یه نگاهی کردم حجم بازی ها اینطور هستند
LittleBigPlanet = 8.21 GB
من که زدم رو دانلود که فقط 2 گیگ و خورده ای بود؟؟؟
دوستان توجه کنید که بازیهایی که در گروه پلاس رایگان هستن بعد از اتمام تاریخ عضویتتون دیگه قابل بازی نیستنا :biggrin1:
باید دوباره پلاسو تمدید کنید یا نقدا بخریدش .

جالبه من lbp رو داشتم گفتم حالا یکی پیدا شه بگه بیا lbp حوصله دیسک عوض کردن ندارم گفتم بهتره رو هارد باشه سه سوته بزنم بیاد بالا و اون پشمالوی معروف زرد رنگ sony رو خریدم و امروز inf2 beta رو دانلود کردم قابلیت ساخت مراحل و اشتراگش خیلی جالب بود

سلام.آقا من دیروز من 2 تا بازی میتونستم download کنم و infamous رو شروع کردم به dl و قانونآ میتونم 2 تا بازی dl کنم ولی امروز میخواستم دومی رو dl کنم که یکدفعه دیدم welcomeback package دیگه نیست و فقط تونستم یه بازی dl کنم الان چیکار کنم دومین بازی رو بتونم dl کنم..؟؟کسی میتونه کمک کنه.؟؟

سلام.آقا من دیروز من 2 تا بازی میتونستم download کنم و infamous رو شروع کردم به dl و قانونآ میتونم 2 تا بازی dl کنم ولی امروز میخواستم دومی رو dl کنم که یکدفعه دیدم welcomeback package دیگه نیست و فقط تونستم یه بازی dl کنم الان چیکار کنم دومین بازی رو بتونم dl کنم..؟؟کسی میتونه کمک کنه.؟؟
برو تو لیست سرویس ها ببین welcome back براتو تموم شده یانه
دوستان تو این روزها ممکنه برای خیلی مشکل به وجود بیاد سعی کنید زمانی از welcome back استفاده کنید که وقتی وارد store می شوید اروری نزنه فعلا که مشکلی پیش نیومده ولی بهتر موقعی برید که store بی عیب باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or