FIFA09
کاربر سایت
سلامممنون از مچ گیری های شما! اما برای شما عرض نمیکنم! برای اونهایی که توی 4دیواری خودش ـون رو حبث کردن عرض میکنم!
اولآ من 2نوع سرویس دارم! یکی مثل شما ها از همین ایران سرویس میگیرم دومیش هم از جایی غیر ایران!
غیر ایرانی رو بهش میگن DVB چیز خوبی هستش! باور کنیین!(شماها به همون اسم اینترنت ماهواره ای میشناسین)از مـاهـواره ای هم که اکانت میگیرم W3 هست! در مورد پینگ هم من پینگم بالای 250 نمیره!
ضمن اینکه اون دوستی که فرمودند تقسیم میشه و از این حرفها! نت من Shear نیست! که تقسیم بشه!
ضمنآ ایران هم اینترنت بالای 2مگ میده 2مگ واقعی غیر Shear که Deadicate میگن! فکر کنم املاش رو اشتباه نوشتم!
در هر صورت اینو برای اونهایی عرض کردم که فکر میکنن .........!
خوب اگر باز هم کسی هست بیاد گیر بده!
ضمن اینکه والـ.. به پـ.. به پیـ.. ما نگفتیم سرعت نت به بازی های آنلاین ریط داره! بحث سر چیز دیگه ای بود! که شما دوستا لطف فرمودید و دروغ بزرگ ما را افشا نمودید :d :d :d
ممنون.
شما DVB داری ؟ باشه خیلی عالیه(همه دارن) در ضمن DVB یه قطعه سخت افزاری هستش نه اینترنت
مک آدرس هک شده خریدی داری استفاده می کنی روی فرکانس s1 طوری صحبت می کنی هرکی ندونه فکر می کنه رفتی از SkyDSL خریدی و کلی تجهیزات بستی خونتون
بعدشم میدونستی که بدترین پینگ رو همین نت ماهواره ای داره شما اصلا 4.2.2.4 رو یه پینگ بگیر بزار اینجا. من خودم 1 سال داشتم می دونم وضعش چطوریه
در ضمن اینترنت سرعتش یک واحد داره به اسم Mbps حالا شما ماهوراه ایش رو داری یا هرچی دیگه سرعت شما برای دریافت رسیو و سندش تقسیم بر 8 میشه و با این واحد سنجیده میشه
وقتی میگی سرعت من 2 مگابیت هستش یعنی در بهترین شرایط سرعت شما به حداکثر 256 KB در ثانیه خواهد رسید.
در ضمن عکسی که گزاشتی اگر اشتباه نکنم سرعت 20 مگابیت رو داره نمایش میده.
آخرین ویرایش: