S0HEIL
کاربر سایت
منظورم اين بود كه بصورت bridge شير كنم وصل شم حالا بيخيال...اینترنتت با لن وصل میشه به PC?
يكی يه راه حل جلوی پامون بذاره كه به PSN وصل شيم نمی خوام تا شب الاف باشم
...منظورم اين بود كه بصورت bridge شير كنم وصل شم حالا بيخيال...اینترنتت با لن وصل میشه به PC?
...کد error ـت رو میزاری؟:dمنظورم اين بود كه بصورت bridge شير كنم وصل شم حالا بيخيال...
يكی يه راه حل جلوی پامون بذاره كه به PSN وصل شيم نمی خوام تا شب الاف باشم...
آقا این چه کاری خب یه تست واسه این دوستان بگیر تا ببین راست میگی یا دروغ:
دوستان منم اینترنت مــــــــاهـــــــــواره ای دارم مثل hitman_ravani
اینم تست:
![]()
3.5 مگ بر ثانیه دانلود میکنم.
اون آقایی که میگه سرع ما تقسیم بر 8 میشه . لطفا اینجا یک توضیح بده ما هم بفهمیم چه ربطی داره؟؟؟
پهنای باند شما 2048 هست. اما شما محدودیت دانلود داری یعنی 256 بیشتر نمیتونی بگیری. اگر آی اس پی برای شما محدودیت رو برداره مطمعن باش تا 2مگ بر ثانیه هم میتونی دانلود کنی.
فقط باید خدا تومن پول بدی.
البته اینترنت نامحدود حجمی ، دانلودش بسته هست یعنی 2 مگ داشته باشی 256 بیشتر بهت دانلود نمیده..
there was a pppoe communication errorکد error ـت رو میزاری؟:d
آقا این چه کاری خب یه تست واسه این دوستان بگیر تا ببین راست میگی یا دروغ:
www.speedtest.net
دوستان منم اینترنت مــــــــاهـــــــــواره ای دارم مثل hitman_ravani
اینم تست اکانت مــاهواره ای:
![]()
سرعت دانلود 4 تا 5 مگ بر ثانیه
اینم ADSL2+ من:
![]()
سرعت دانلود 1 مگ بر ثانیه
اون آقایی که میگه سرع ما تقسیم بر 8 میشه . لطفا اینجا یک توضیح بده ما هم بفهمیم چه ربطی داره؟؟؟
پهنای باند شما 2048 هست. اما شما محدودیت دانلود داری یعنی 256 بیشتر نمیتونی بگیری. اگر آی اس پی برای شما محدودیت رو برداره مطمعن باش تا 2مگ بر ثانیه هم میتونی دانلود کنی.
فقط باید خدا تومن پول بدی.
البته اینترنت نامحدود حجمی ، دانلودش بسته هست یعنی 2 مگ داشته باشی 256 بیشتر بهت دانلود نمیده..
د نه دیگه! نشد! تست با برنامه نزار! از فایل درحال دانلود عکس بزار!!
شما سرعت دانلودت با این چیزی که من میبینم بین 200 تا 300 KB/sهست! دقیق نمیدونم اما بین اینا هست!
اما اگر من هم با تستر سایتی که شما تست کردی میشه 16Mb/s
اما من سرعت دانلودم 2MB/s هست!
ولی مال شما! همونی که گفتم! :d :d :d
آقای محترم بخون جلوی عدد رو نوشته 1.41 Mb
اینم تست اکانت مــاهواره ای:
![]()
سرعت دانلود 4 تا 5 مگ بر ثانیه
اینم ADSL2+ من:
![]()
سرعت دانلود 1 مگ بر ثانیه
د نه دیگه! نشد! تست با برنامه نزار! از فایل درحال دانلود عکس بزار!!
شما سرعت دانلودت با این چیزی که من میبینم بین 200 تا 300 KB/sهست! دقیق نمیدونم اما بین اینا هست!
اما اگر من هم با تستر سایتی که شما تست کردی میشه 16Mb/s
اما من سرعت دانلودم 2MB/s هست!
ولی مال شما! همونی که گفتم! :d :d :d
ربطی به این نداره!!:dیکیشون بر حسب بیته و اون یکی بر حسب بایت.(یک همچین چیزی)برای همین تقسیم به 8 میشه!!
![]()
یعنی الان سرعت دانلود من 1 مگابایته ؟
نه برادر من سرعتم نهایتا به 249 کیلو بایت برسه
اون چیزی که شما تست کردید هم نشون می ده سرعتتون به 500/600 کیلو بایت می رسه اشتباه نکن.
آقای محترم بخون جلوی عدد رو نوشته 1.41 Mb
مگابیت و مگابایت با هم فرق دارن می تونی با IDM چک کنی ببینی با سرعت 1.41 Mbps چند مگابایت در ثانیه دریافت داری
انتگرال دو گانه که حل نمی کنیم یه چیز بدیهی هستش
متاسفانه الان دست باله من بسته هستش دسترسی به سرعت بالا ندارم
ولی من یه سوال دیگه از شما دارم و تمام
بیشتر بچه های اینجا نت محدود دارن و اکثرن هم پرتاشون بازه و سرعتشون تا 200 کیلوبایت در ثانیه میره
چرا این افراد وقتی از SpeedTest تست سرعت میگیرن دقیقا نتیجه ای مانند نتیجه شما میگیرن ولی دریافتشون 200 هست در صورتی که برای شما اینقدر هستش ؟