Infected Area
کاربر سایت
منم مشكل شما رو دارم...به psn ربط نداره مشكل از شبكه اينترنته و مخابرات كوفتيه معلوم نيست باز چه غلطي دارن ميكنن....(فكر كنم باز زدن اين ssl رو قطع كردن)...بايد صبر كرد تا درست شه
![]()

دوستان ping time من فضایی شده مال شما در چه حاله!!
به psn وصل میشم اما چه فایده وقتی تاخیر هست.
من از صبا نت گرفتم.

منم به مشکل برخوردم اصلا معلوم نیست مشکل از کجاس؟!؟!؟!
...تا قبل از هك پي اس ان 30 روز بود مشكل time out داشتم كه انگولك مخابرات بود ssl هارو بسته بودن داشتن باز يسري ***** رو گوگل ميذاشتن كه تا وصلش كردن 2 روز داشتم با كلي عشق و حال انلاين بازي ميكردم كه قضيه هك و قطع شبكه از سمت خود سوني پيش اومد...الان چند روزي كه سوني وصل كرده حالا دوباره نوبت مخابراته)x~x(...چه خاكي به سرم كنم...فکر کنم با چیز پی ان بشه وصل شدالان من ته بد شانسي ام...تا قبل از هك پي اس ان 30 روز بود مشكل time out داشتم كه انگولك مخابرات بود ssl هارو بسته بودن داشتن باز يسري ***** رو گوگل ميذاشتن كه تا وصلش كردن 2 روز داشتم با كلي عشق و حال انلاين بازي ميكردم كه قضيه هك و قطع شبكه از سمت خود سوني پيش اومد...الان چند روزي كه سوني وصل كرده حالا دوباره نوبت مخابراته)x~x(...چه خاكي به سرم كنم...
خيلي از isp ها مشكل ندارند الان با pc ساين ميشم ميبينم friends هام دارن بازي ميكنن...ولي يسريisp ها نميدونم رو جه حسابي همش به اين مشكل بر ميخورندوست عزیز همه ی چیز pn ها سرعت و پینگ رو خراب نمیکنن.من الان 1 تست کردم با چیز... پینگم 201 بود.حالا اگه کسی میدونه بیاد 1 راهنمایی کنه که چطور میشه اینترنت رو بین pc&ps3 شیر کرد.ممنوناخه این چیز پی ان هم که استفاده میکنی پینگت بد میشه

دوست عزیز همه ی چیز pn ها سرعت و پینگ رو خراب نمیکنن.من الان 1 تست کردم با چیز... پینگم 201 بود.حالا اگه کسی میدونه بیاد 1 راهنمایی کنه که چطور میشه اینترنت رو بین pc&ps3 شیر کرد.ممنون[/QUOTE
من که با این چیز میز ویز تست پینگ میگیرم time out میده .
لطفا ادرس اون لبو فروش رو برام بفرست(پ خ-ممنون میشم)