نه اقا psn مجاني هست هر قدر دوست داشتي انلاين بازي كن .بري توي psn ديگه نميتوني هك كني چون دستگاه ابديت ميشه و ديگه به ابديت قيلي بر نميگرده .الان ديگه مثل قبل بازي كپي زود نمياد هي بايد بشني بگي كي اين كپي ميشه بيا psn انچارد بازي كن از هزار تا بازي كپي هم بهتره البته اين نظر شخصي من هست.باید برای psn هزینه ای هم بکنم یا نه؟
راستی میشه هر وقت خواستم برم psn از هک در بیارم و بعدش دوباره با هک بازی کنم؟

هنوز مشخص نیست مشکل من از کجاس؟سلام به دوستان نمیدونم مشکل از منه یا از این psn من جفت اکانت های UK و US رو که دارم پسوردشو عوض کردم ولی وارد این psn نمیشه نمیدونید مشکل از کجاس؟
یه redeem code 20$ هم خریدم ولی هرچقدر از طریق این سایت میزنم قبول نمیکنه و اسن پیغامو میده
You cannot add funds from this PlayStation®Network Card without exceeding the maximum wallet funding limit
مشکل از منه یا از psn ؟

هنوز مشخص نیست مشکل من از کجاس؟
اساتید ممنون میشم کمکم کنید![]()
اگه مودمت گزینه DMZ رو داره به کنسولت ip استاتیک بده و اون ip رو تو DMZ بزاربچه ها من بعضی مواقع توی تست کانکشن ارور Upnp دارم!! میگه Not Avalible مشگل خاصی هست؟
ضمن اینکه هر کاری میکنم NAT روی همون 3 هست!
این هم تنظیمات:
http://up.iranblog.com/images/bpdhxukh38gui69n7d4.png
این هم بخش General ـش
http://up.iranblog.com/images/pp4qwwq76cpzc5xx8ifg.png
اگه مودمت گزینه DMZ رو داره به کنسولت ip استاتیک بده و اون ip رو تو DMZ بزار
اینجوری حتی میتونی بیشتر مواقه host بشی
اگه DMZ نداره کل فایروال روتر رو خاموش کن و با باز کردن پورتهای مربوطه نت کامل باز میشه
بهترین بازیها برای تست این وضعیت red dead ... و MGO هستند
اگه فایروال روتر رو خاموش کردی حتما فایروال لپ تاپ یا سیستمت اگه OS اورجینال روشن کن
بازم میگم بهترین کار تخصیص ip استاتیک هستش
در ضمن قسمت speed & duplex روی auto-detect بزار وفتی میخوای ip کنسول رو استاتیک کنی
اگر هم از چندین دیوایس ( مثلا سیستم,لپ تاپ,مبایل و ... ) به طور همزمان دارن از روترت استفاده میکنند برو در قسمت QOS و اولویت رو بزار رو ps3 :d
http://uk.playstation.com/home/news...95/PlayStation-Network-scheduled-maintenance/PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:00 on Tuesday 24 May 2011 until 00:00 on Wednesday 25 May 2011, GMT.
During the maintenance, you will be unable to access the following services:
In addition, you will not be able to sign in to PlayStation Network from eu.playstation.com. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:00 on Tuesday 24 May 2011.
- PlayStation Store on PS3 and PSP.
- PlayStation Network Account Management.
- PlayStation Network Account Registration.
During this maintenance, you can continue to collect in-game trophies and these will be updated on your profile once PlayStation Network is back up and running.
خواهش میکنمخوب ممنون هیچ کدوم از اینا هم جواب نداد! قابلیت تعیرف ip استاتیک رو ندارم!(یعنی اصلآ نمیشه!)
گزینه DMZ هم نداریم! اما فایر وال رو خاموش کردم از روتور!
ضمن اینکه گزینه Upnp هم از مودم خاموش بود! اون رو هم رو شن کردم!
ضمن اینکه دم شما بسیار بسیار گرم! حالا نمیدونم بخاطر خاموش کردن فایر وال بید یا فعال کردم Upnp بالاخره توانستیم!
NAT را از 3 به 2 نیز تغییر بدهیم!
میشه 1 ـش کرد؟؟
البته این برای حالتی هست که من PS3 رو مستقیم به مودم وصل کردم! و IP حال حاظر PS3 رو در مودم تعریف کردم!
اگر PS3 به روتر وصل بشه! اون موقع من توی مودم IP دستگاه PS3 رو تعریف کنم! یا IP روتر رو؟؟
کدوم باید تعریف بشه؟؟؟
دوستان این حجم های سنگین آپدیت رو چجوری بگیرم ؟
برا دانلود خیلی سنگینه.........